Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Samoilovs un Šmēdiņš sasniedz Espinju turnīra ceturtdaļfinālu

Samoilovs un Šmēdiņš sasniedz Espinju turnīra ceturtdaļfinālu
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs
Foto: worldtour.2018.fivb.com

Portguāles pilsētā Espinju Pasaules kausa tūres četru zvaigžņu turnīra ceturtdaļfinālā iekļuvuši Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri astotdaļfinālā divos setos ar 21:16 un 21:15.

Samoilovs un Šmēdiņš Portugālē notiekošo turnīru iesāka ar divām uzvarām grupu turnīrā, tādā veidā uzreiz garantējot vietu izslēgšanas turnīra otrajā kārtā. Pirmajā spēlē latvieši divos setos ar 21:15, 21:17 uzvarēja slovēņus Janu Pokeršniku un Nejcu Zemļaku, pēc kā sekoja trīs setu panākums pret brazīliešiem Rikardu un Gutu - 2-1 (21:15, 15:21, 17:15).

Izslēgšanas turnīrā pretī stājās labi zināmie turki Murats Giginoglu un Volkans Gogtepe. Mača rezultāts spēles sākumā attīstījās punkts punktā, bet tehniskajā pārtraukumā pie 11:10 pārsvara devās turki, kuri pēc pauzītes uzvarēja arī nākamās divas izspēles un ieguva plus trīs (13:10). Pēc šāda pavērsiena latvieši ātri atguvās, veica savu izrāvienu un izlīdzināja rezultātu - 14:14.

Nākamajās divās izspēlēs katrs no duetiem guva pa punktam, bet no rezultāta 15:15 četrus punktus pēc kārtas guva Samoilovs un Šmēdiņš, sperot platu solim pretim uzvarai pirmajā setā - 19:15. Izskaņā latvieši nospēlēja stabili un panākumu guva ar rezultātu 21:16.

Otrā seta ievadā Samoilovs un Šmēdiņš turpināja spēlēt ar labu pārliecību un ātri ieguva plus divi - 3:1. Turkiem arī nākamajās izspēlēs nebija ko likt pretī, un drīz vien latviešu pārsvars sasniedza piecus punktus - 7:2. Līdz tehniskajam pārtraukumam pāris punktus pretinieki atguva, neļaujot mūsējiem atslābināties - 12:9. Iespējas reāli pacīnīties par uzvaru latvieši pretiniekiem nedeva un otro setu noslēdza ar 21:15.

Pulksten 21:00 Samoilovs un Šmēdiņš ceturtdaļfinālā tiksies ar citu Latvijas duetu Mārtiņu Pļaviņu un Edgaru Toču.


, 2018-07-07 18:06, pirms 6 gadiem
Raksta autoram: vispār jau Pļaviņš un Točš pirmie sasniedza Espinju turnīra ceturtdaļfinālu un tagad abas latviešu blices šovakar plkst 21.00 cīksēies savā starpā par iekļūšanu pusfinālā
, 2018-07-07 18:19, pirms 6 gadiem
andris77 rakstīja: Raksta autoram: vispār jau Pļaviņš un Točš pirmie sasniedza Espinju turnīra ceturtdaļfinālu un tagad abas latviešu blices šovakar plkst 21.00 cīksēies savā starpā par iekļūšanu pusfinālā
Ko Tu gribi, ja autors tekstu uzmurgo paskatoties rezultāta izmaiņas, nevis spēles video... 😂
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.