Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Piektdien atkal "King and Queen of the O-Sands", nedēļas nogalē - "Rudens kauss"

Jaunatklātajos pludmales volejbola laukumos Olimpiskajā sporta centrā (OSC) arī šajā nedēļas nogalē gaidāmi dažādi turnīri. Kokiem lapas jau birst, tāpēc sestdien un svētdien „O-Sands” pludmales volejbola laukumos tiks izspēlētas „Rudens kausa izcīņas”, sestdien smiltīs dosies vīru komandas, svētdien – dāmu. Tikmēr piektdienas vakarā atkal plānoti „King and Queen of the O-Sands” turnīri.

Piektdien „King and Queen of the O-Sands”

Piektdienas vēlā vakarā "O-Sands" smiltīs risinājās pirmais "King/Queen of the O-Sands" turnīrs, kurā 16 dāmas un 16 kungi cīnījās par pirmajiem Karalienes un Karaļa tituliem. Dāmu konkurencē uzvaru svinēja Agnese Caica, bet vīru vidū spēcīgākais izrādījās Jānis Grīnbergs. Karaliene un Karalis saņēma "O-Sands" īpašos zelta kroņus, kas nu kļūs par mūsu "King of the Beach" turnīru firmas zīmi. Par kroņiem iespēja cīnīties tiks dota arī šajā piektdienā, kad risināsies jau otrais šāda veida turnīrs. Sacensības kā vīriem tā dāmām risināsies pēc ierastās „king of the beach” sistēmas, kad katrs sacensību dalībnieks cīnās katrs par sevi.

Turnīru organizatori informē, ka vairāk par 32 dalībniekiem (kopskaitā) uzņemt šoreiz nespēs, tāpēc pieteikšanos uz pēdējo brīdi aicina neatlikt. Dalības maksa no cilvēka: 10 EUR. Sacensību sākums plkst. 20.00. Neskaidrību gadījumā droši zvanīt: 25774407. Pirms nedēļas 32 sacensību dalībnieki vietas norezervēja milzīgos ātrumos, tāpēc organizatori aicina pasteigties, pieteikumus sūtot uz o-sands@inbox.lv

Sestdien un svētdien „Rudens kausa” izcīņa

Kokiem lapas jau birst, naskākie jau paguvuši apskatīt Siguldas rudeni, tāpēc „O-Sands” pludmales volejbola laukumos sestdien un svētdien risināsies turnīrs ar atbilstošu nosaukumu – „Rudens kauss”, kas tiek organizēts ar Rīgas Domes atbalstu. Sestdien paredzēts izspēlēt vīru sacensības, svētdien – dāmu. Par vismaz 250 EUR lielo balvu fondu cīnīties varēs ikviens spēlēt gribētājs, bez vecuma un meistarības līmeņa ierobežojuma.

Dalības maksa no komandas (divi cilvēki): 20 EUR. Sacensību sākums plkst. 10.00 (gan sestdien, gan svētdien). Neskaidrību gadījumā droši zvanīt: 25774407. Pieteikumus jāsūta uz o-sands@inbox.lv

„O-Sands” turnīri šajā nedēļas nogalē:

Piektdien, 10. oktobris, plkst. 20:00 – „King and Queen of the O-Sands”
Sestdien, 11. oktobris, plkst. 10:00 – „Rudens kauss” vīriešiem
Svētdien, 12. oktobris, plkst. 10:00 – „Rudens kauss” sievietēm

Arī turpmāk „O-Sands” laukumos tiks organizēti dažādi turnīri, bet ikdienā laukumi pieejami treniņu nodarbībām draugu lokā, kā arī profesionālu treneru (Ruslana Sorokina un Atvara Vildes) vadībā. Par treniņu grupām interesēties zvanot pa tālruni 25150607, par laukumu rezervāciju – 25774407. Kopskaitā Olimpiskā sporta centra telpās pieejami četri pludmales sporta veidiem paredzēti laukumi.


Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.