Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas pludmales volejbola dueti pieteikti Gruzijas EEVZA posmam

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Latvijas pludmales volejbola dueti pieteikti Gruzijas EEVZA posmam
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka
Foto: Vadims Morozovs, cev.lu

Pludmales volejbola sezona vēl nav galā. 15.-17.septembrī Gruzijas otrajā lielākajā pilsētā Batumi risināsies Austrumeiropas Zonālās volejbola asociācijas (EEVZA) noslēdzošais posms, kur pieteikti arī seši Latvijas dueti. Sezonas pēdējam startam gatavojas arī U22 Eiropas čempiones Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, savukārt Jūrmalas "Masters" bronzas medaļnieks Haralds Regža šoreiz nespēlēs kopā ar Mārtiņu Pļaviņu.

Sieviešu turnīram pieteikti 17 dueti, tostarp divi no Latvijas. CEV rangā visaugstāk kotējas Jūrmalas "Masters" turnīrā iepazītās ukrainietes Valentīna Davidova / Jevgeņija Ščipkova (#21), viņām seko krievietes Aleksandra Moisejeva / Jekaterina Sirceva (#28) un krievietes Darja Rudiha / Olga Motriča (#40), kuras pirms dažām dienām Jūrmalā tika līdz bronzas mačam. Tāpat jāpiemin spēcīgās ukrainietes Inna Mahno / Irina Mahno (#48). Sākotnēji figurēja arī mūsu paziņas Jūlija Abalakina un Ksenija Dabiža (#45), taču pēcāk viņas tika izņemtas no saraksta. Salīdzinājumam: CEV rangā Tīna Graudiņa / Anastasija Kravčenoka kotējas 90. pozīcijā, savukārt otrs mūsu duets Agnese Caica / Marta Ozoliņa ar citām pāriniecēm ir attiecīgi 111. un 70. vietā.

Vīriešu turnīram pieteikti 15 dueti, tostarp četri no Latvijas. CEV rangā visaugstāk kotējas krievi Jaroslavs Koškarevs / Ruslans Bikanovs (#39), kas ieguva Jūrmalas "Masters" sudrabu. Starp favorītiem ir Ukrainas duets Mikola Babičs / Jaroslavs Gordijevs (#56), baltkrievi Aleksandrs Dzjadkovs / Aleksandrs Kovaļenko (#73) un varbūt arī mūsu Haralds Regža / Armands Āboliņš. Minētais Regža kopā ar Mārtiņu Pļaviņu ieņem 22. vietu CEV rangā, bet ar tagadējo pārinieku ir spēlēts iepriekš. Latviju pārstāvēs arī Toms Šmēdiņš / Aleksandrs Solovejs (#127), savukārt līdzšinējais duets Edgars Točs / Rihards Finsters (#66) vismaz uz šo turnīru ir sadalījies - tagad pieteikti Edgars Točs / Arnis Tunte un Rihards Finsters / Atvars Vilde.

Izmantotie resursi:
eevza.eu
cev.lu

     [+] [-]

, 2016-09-07 00:31, pirms 8 gadiem
Tunte????????)))))))

     [+] [-]

, 2016-09-07 10:46, pirms 8 gadiem
Tas kaut kāds aprīļa joks vai džeki uz pieres no 10stāvenes nogāzušies?

  +1 [+] [-]

, 2016-09-08 11:22, pirms 8 gadiem
Bet kur palika Juļečka Abalkina? Krasotočka atpūšas?

     [+] [-]

, 2016-09-08 20:04, pirms 8 gadiem
ritenis rakstīja: Bet kur palika Juļečka Abalkina? Krasotočka atpūšas?
manuprāt nepārdomāts komentārs !!