Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"ERGO Open 2018" sezona Alūksnē turpinās ar pirmo "lielo posmu"

"ERGO Open 2018" sezona Alūksnē turpinās ar pirmo "lielo posmu"
Sacensības Alūksnē Latvijas spēcīgākajam duetam būs tikai otrās āra smiltīs.
Foto: www.fivb.com

"ERGO Open 2018" Latvijas čempionāta pludmales volejbolā otrais posms Alūksnē pulcēs gan vīriešu duetus, gan sieviešu pārus. Latvijas sinoptiķi sola sausu un ne pārāk siltu laiku, bet pludmales volejbola laukumos – karstas cīņas. Ierindā būs arī spēcīgākais Latvijas sieviešu pludmales volejbola duets Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Kravčenoka. Alūksnes Pilssalā lieliska izklaide garantēta arī skatītājiem, kuriem blakus aizraujošu spēļu vērošanai garantēta iespēja piedalīties konkursos un iegūt čempionāta atbalstītāju sarūpētās balvas.

“ERGO Open 2018” Latvijas čempionātā pludmales volejbolā sacensības notiks otro nedēļu pēc kārtas, šoreiz – Alūksnē. Otrajam posmam pieteikušies 27 vīriešu pāri un 11 sieviešu dueti, kuri piedalīsies 3000 eiro lielā balvu fonda sadalē. Sacensības sestdien Pilssalā sāksies ar kvalifikācijas turnīru, bet līdz vakaram tiks noskaidrotas pusfinālistes sievietēm un ceturtdaļfinālisti vīriešiem. Svētdien, kad sacensības un konkursus vadīs promouters, fināls sievietēm plānots pulksten 16:00, bet vīriešiem – 17:10. Uzreiz pēc tam notiks apbalvošana, bet pa vidu spēlēm un to laikā abas dienas notiks dažādi skatītāju konkursi, skanēs mūzika un tiks celtas teltis tiesnešiem, organizatoriem un spēlētājiem.

Jau otro nedēļu pēc kārtas turnīrā ar 1. numuru būs izsēti Latvijas Universitāte/”O-Sands” pārstāvji un pasaules ranga 11. vietas īpašnieki Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs. Iebildumi pret rangu tabulu noteikti būs, vispirms jau trijiem Ventspils Pludmales volejbola kluba “Bloks” pāriem – Aleksandrs Solovejs/Rihards Finsters, SAM/ŠMĒ Nr. 2 Toms Šmēdiņš/Mihails Samoilovs un Kristaps Šmits/Haralds Regža, kuri iepriekšējā nedēļā bija vienīgie Latvijas pārstāvji pasaules tūres posmā Alanjā (Turcija).

Dalībnieku vidū šoreiz nebūs pasaules ranga sestā dueta Jānis Šmēdiņš/Aleksandrs Samoilovs, toties būs četri pludmales volejbolistu dueti no Lietuvas, ieskaitot spēcīgāko dienvidu kaimiņu pāri Arns Rumševičus/Luks Kazdailis. Savukārt Arturs Vasiļjevs un Roberts Juhņevičs pagājušajā nedēļā paspējuši uzspēlēt pasaules tūres posmā Dziņdzianā (Ķīna). Dalībnieku ir daudz, un “ERGO Open 2018” posms sestdien Alūksnē sāksies ar kvalifikācijas sacensībām.

Sieviešu turnīra pirmajā posmā piedalīsies arī spēcīgākais Latvijas pāris Tīna Laura Graudiņa (Jūrmala) un Anastasija Kravčenoka (Daugavpils), kuras pasaules rangā šobrīd ir 36. vietā. Ierindā būs arī VPVK “Bloks” pārstāves Agnese Caica un Marta Ozoliņa, kā arī trīs Lietuvas dueti. No spēcīgākajām klāt nebūs vienīgi Alises Leces un Ilzes Liepiņlauskas, kuras jau otro nedēļu iekaros Ķīnas plašumus, šonedēļ tāpat kā lietuviešu pāris Ieva Dumbauskaite/Irina Zobnina spēlējot “Zīda ceļa Naņtonas Open” turnīrā.

“Psiholoģiskā ziņā šosezon jūtos īpaši sagatavota. Daudz vairāk fokusējos uz šīs sezonas mērķiem,” par atšķirībām, gatavojoties šai sezonai, stāsta Tīna Laura Graudiņa. “Ziemā katru dienu volejbolam bija garantētas četras stundas. Viss pārējais bija pakārtots treniņiem. Fiziskajā ziņā jūtos ideālā formā, jo ar treneri (Genadiju Samoilovu. - LVF Preses dienests) un Nastju (Kravčenoku. - LVF Preses dienests) trīs – četras nedēļas (būs vēl viena) esam trenējušies divas reizes dienā.

Šosezon “ERGO Open 2018” sagaidu daudzas jaunas komandas, jo pāriniecēm ir samainījušās Alise Lece un Agnese Caica. Pirmajā posmā gan Lece un Ilze Liepiņlauska nepiedalīsies, jo spēlē Ķīnā. Tāpat interesanti vērot, kā aug jaunās meitenes. Brauksim uz visiem “ERGO Open 2018” posmiem, kad būsim Latvijā. No 20. jūnija gan ilgāku laiku spēlēsim turnīrā katru nedēļu citā Eiropas valstī, kā arī Eiropas U-22 čempionātā Jūrmalā.”

“Mums ir lielas ambīcijas,” komentējot vēlmes sezonai, saka volejboliste. “Man šķiet, ka abas ar Nastju nekad neesam īsti apmierinātas, ja tas nav uzvarēts turnīrs, kaut arī apzināmies, ka droši vien visos turnīros neuzvarēsim. Vietas negribētu saukt, bet mērķi mums katrā turnīrā ir visaugstākie. Šobrīd trenējamies Majoros pie “Baltic Beach Hotel & Spa” viesnīcas, un visi līdzjutēji var atnākt un apskatīties, kā mēs to darām.”

Šosezon Latvijas čempionātā “ERGO Open 2018” pludmales volejbolisti sacenšas sešos posmos un finālā. Skatītāji Latvijas čempionāta posmus vīriešu un sieviešu duetiem vēl varēs vērot Alūksnē, divreiz Jūrmalā un vēlreiz Ventspilī, sacensības tikai vīriešiem būs Saulkrastos un Cēsīs, bet čempionāta fināls no 3. līdz 5. augustam notiks Jūrmalas pludmales centrā, kur nedēļu pirms “ERGO Open 2018” fināla norisināsies arī Eiropas U-22 čempionāts.

Tāpat kā 2017. gadā labākie tiks noteikti ne tikai individuāli, bet arī klubu vērtējumā. Pagājušosezon šajā vērtējumā uzvarēja O-sands/MPSK, otrā vieta tika Ventspils PVK Bloks, bet trešā – BeachBox Gepardi pludmales volejbolistiem.

Jau sesto gadu aizraujošu čempionāta norisi palīdz nodrošināt Latvijas pludmales volejbola čempionāta ģenerālsponsors apdrošināšanas sabiedrība ERGO. Čempionātu atbalsta Ventspils, Alūksnes, Saulkrastu, Jūrmalas un Cēsu pilsētas domes.

Ieeja uz visām “ERGO Open 2018” spēlēm ir BEZ MAKSAS, tāpēc ikviens pludmales volejbola līdzjutējs aicināts klātienē izbaudīt spraigās spēles ar konkursiem skatītājiem, karsējmeiteņu uzstāšanos un augsta līmeņa pludmales volejbolu.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2018-06-08 09:57, pirms 6 gadiem
2. Sam/Sme komandas gan nebūs, jo Toms spēlēs ar Regžu, bet Miša ar Kristapu.

https://volejbols.lv/pludmales-vole...

     [+] [-]

, 2018-06-08 12:37, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка