Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Jūrmalā notiekošais Satellite turnīrs izcelsies ar 15 000 eiro lielu balvu fondu

Jānis Celmiņš

Jūrmalā notiekošais Satellite turnīrs izcelsies ar 15 000 eiro lielu balvu fondu
Aleksandrs Solovejs
Foto: fivb.org

Jau vēstīts, ka jau šā gada vasarā, no 28. līdz 31. augustam Jūrmalā risināsies pirmais Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) turnīrs Latvijā. Kļuvis zināms, ka turnīra kopējais balvu fonds būs 15 tūkstoši eiro.

Jau janvāra beigās tika vēstīts, ka šovasar Jūrmalā risināsies CEV Satellite turnīrs, kurā startēs arī visi mūsu labākie pludmales volejbolisti. Salīdzinājumā ar citiem šāda veida turnīriem, Jūrmalā notiekošo sacensību kopējais balvu fonds būs ievērojams. Ja citos šāda ranga turnīros sportisti dala 7 500 eiro naudas balvu, tad Jūrmalā tas būs divas reizes lielāks. Šis fakts, domājams, būs pietiekami ievērojams, lai uz Latviju atbrauktu liela daļa vadošo Eiropas pludmales volejbolistu.

CEV izplatītā informācija liecina, ka sacensību pamatturnīrā startēs 16 dueti, bet kvalifikācijas sacensībām tiks gaidīti maksimums 32 komandu pieteikumi. Centrālā stadiona ietilpība Jūrmalā būšot 2000 sēdvietu.

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis apliecina Jūrmalas pašvaldības tālejošos nodomus par pludmales volejbola attīstību: „Jūrmala ar „Satelītu” grib parādīt Eiropai, ka mēs varam noorganizēt Eiropas līmeņa turnīru, bet tas ir tikai pirmais solis, lai pilsēta varētu iedibināt jaunas tradīcijas un nonākt līdz pat pasaules kausa posma rīkošanai.”

     [+] [-]

, 2014-02-06 16:28, pirms 10 gadiem
Laikam pat no Rīgais aizbraukšu paskatīties!

     [+] [-]

, 2014-02-06 17:17, pirms 10 gadiem
Ndaa, kāreiz - atbraukšu no Stare Jablonkiem un uzreiz atelpai mazais satelītiņš Cerams, laiks būs lielisks, par pārējo var nešaubīties

     [+] [-]

, 2014-02-06 17:21, pirms 10 gadiem
tornis rakstīja: Laikam pat no Rīgais aizbraukšu paskatīties!
nopietni? augustā no tālās Rīgas atbrauksi? drošvien būsi tāds vienīgais.