Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Krievijas pludmales volejbolisti Stojanovskis un Krasiļņikovs triumfē četru zvaigžņu turnīrā Hāgā

Rolands Eliņš

Krievijas pludmales volejbolisti Stojanovskis un Krasiļņikovs triumfē četru zvaigžņu turnīrā Hāgā
Vjačeslavs Krasiļņikovs un Oļegs Stojanovskis. Foto: FIVB

LETA. Krievijas pludmales volejbola duets Oļegs Stojanovskis/Vjačeslavs Krasiļņikovs svētdien Hāgā triumfēja Pasaules tūres četru zvaigžņu turnīrā.

Krievijas pāris, kas turnīrā bija izlikts ar sesto numuru, finālmačā ar rezultātu 2-0 (21:11, 21:18) pārspēja vāciešus Jūliusu Toli/Klemensu Vikleru, kuriem bija desmitais numurs.

Stojanovskis ar Krasiļņikovu apvienojās pērn oktobrī un savās trešajās lielajās sacensībās izcīnīja uzvaru.

Savukārt bronzas medaļas izcīnīja vēl viens Krievijas duets Iļja Ļešukovs/Konstantīns Semjonovs, kuri cīņā par trešo vietu ar 2-1 (21:17, 14:21, 15:12) guva virsroku pār nīderlandiešiem Aleksandru Brēveru/Robertu Mēuvsenu.

Semjonovs/Ļešukovs turnīrā bija saņēmuši piekto numuru, bet Brēvers/Mēuvsens bija pirmais numurs.

Jau ziņots, ka Latvijas vadošais pludmales volejbola pāris Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš sasniedza astotdaļfinālu, taču Šmēdiņš saķēra vīrusu, kā dēļ latvieši turnīru neturpināja. Tikmēr Mihails Samoilovs/Matīss Gadbulļins pēc kvalifikācijas pārvarēšanas cieta divus zaudējumus un turnīru noslēdza dalītā 25.vietā.

Dāmām turnīrā uzvaru svinēja brazīlietes Rebeka Kavalkanti Barboza Silva/Ana Patrīcija Silva Ramusa, kuras finālā ar 2-0 (21:10, 21:18) uzvarēja amerikānietes Kelliju Klīsu un Sāru Sponsilu.

No latvietēm Anastasija Kravčenoka/Alise Lece pamatturnīrā cieta divus zaudējumus un ieņēma dalītu 25.vietu, bet Tīna Graudiņa/Jana Jaudzema veselības likstu dēļ izstājās no kvalifikācijas pirmās kārtas.

Pērn turnīrā Hāgā uzvarēja Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kuri gan šoreiz uz šo posmu nebija devušies.

Līdz ar septembri sākusies kvalifikācija 2020.gada Tokijas olimpiskajām spēlēm.

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2019-01-06 22:37, pirms 5 gadiem
atkal LETAS ziņa...

Celmiņ,kas tu par lielo volejbola apskatnieku,ja NEKAD dzīvē neesi rakstījis par volejbolu?