Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Dohā vājš dalībnieku sastāvs, Samoilovs un T. Šmēdiņš sāks pret mājiniekiem

Agris Suveizda

Dohā vājš dalībnieku sastāvs, Samoilovs un T. Šmēdiņš sāks pret mājiniekiem
Aleksandrs Samoilovs
Foto: fivb.org

Kataras galvaspilsētā Dohā šodien sāksies "Doha Open" pamatturnīra sacensības pludmales volejbolā. Vienīgais Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Toms Šmēdiņš plkst. 16:30 sāks pret mājiniekiem Halūfu Abdelazizu un Tameru Abdelrasūlu.

Aleksandrs Samoilovs Dohā nav ieradies ar savu ierasto partneri Jāni Šmēdiņu, ar kuru atrodas pasaules ranga vadībā, bet gan viņa brāli Tomu Šmēdiņu. Ņemot vērā, ka Katarā faktiski nav neviena pasaules klases dueta – nav ieradušies arī brazīlieši -, Latvijas pārim ir visnotaļ labas izredzes uz augstām vietām.

Grupu turnīru Samoilovs un Šmēdiņš plkst. 16:30 sāks pret Kataras pāri Abdelazizs/Abdelrasūls, kas izlikts ar 30. numuru. Dienas otrajā cīņā, kuras sākums paredzēts plkst. 21:30, Samoilovs un Šmēdiņš tiksies ar 19. numuru izliktajiem kanādiešiem Maiklu Plantigu un Kameronu Vīlanu.

Spēle pret Kataras pāri notiks pirmajā kortā un to būs iespējams vērot Laola1 TV, bet mačs pret kanādiešiem notiks trešajā laukumā. Rīt Latvijas duets spēkosies ar 14. numuru izliktajiem vāciešiem Timu Holleru un Jonasu Šrēderu.

Samoilovs un Šmēdiņš turnīrā ir izlikti ar trešo numuru, savukārt ar augstākiem numuriem izlikti vienīgi mājinieki Tjagu de Santušs/Žefersons Santušs (1.) un kanādieši Džošs Binstoks/Sems Šehters (2.).

Samoilovs kopā ar Jāni Šmēdiņu šosezon startējis 12 Pasaules kausa posmos, no kuriem desmit bija tā sauktie „Grand Slam”. Toms tikmēr duetā ar Jāni Pēdu šosezon piedalījies divos PK posmos Berlīnē un Maskavā. Pārredzamā pagātnē Samoilovs un Toms Šmēdiņš nopietnos turnīros kopā nav spēlējuši.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

     [+] [-]

, 2014-11-05 14:42, pirms 9 gadiem
Cik nu vaajsh sastaas Doha domaajams Samoilovs/T.Smedinju 1/4 vai 1/8 tik tiks.