Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Šmēdiņš un Graudiņa pauž gandarījumu par FIVB balvām

Šmēdiņš un Graudiņa pauž gandarījumu par FIVB balvām
Jānis Šmēdiņš
Foto: cev.lu

Latvijas pludmales volejbols izpelnījies trīs atzinības Starptautiskajās volejbola federācija (FIVB) Pasaules Tūres balvās. Labākais cēlājs Jānis Šmēdiņš un labākā debitante Tīna Graudiņa pauž gandarījumu. Pieredzējušajam ir prieks par kārtējo balvu, bet jaunākajai saviļņojums varētu būt lielāks, secināms no laikraksta "Latvijas Avīze" un Instagram.com profila.

Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam šī sezona sanāca krietni labāka nekā iepriekšējā. Samoilovs tika atzīts par FIVB Pasaules tūres sezonas personību, bet Šmēdiņu pasludināja par labāko cēlāju.

"Balsojumā piedalās spēlētāji un tiesneši. Ja tevi novērtē, tas ir patīkami," saka Jānis Šmēdiņš, kurš arī 2013. gadā saņēma labākā cēlāja balvu, kā arī vairākkārt ir triumfējis citās nominācijās.

Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka šajā sezonā ieguva lielu pieredzi Pasaules tūres pamatturnīros. Graudiņa un krieviete Svetlana Holomina tika atzītas par labākajām debitantēm.

Tīna Graudiņa: "Man bija pārsteigums, kad ieraudzīju sevi kā vienu no sezonas labākajām debitantēm. Joprojām ir nereāla sajūta. Varu teikt, ka esmu ļoti pateicīga, ka varu spēlēt šo spēli. Paldies visiem cilvēkiem, kuri ieguldījuši savu enerģiju, lai mēs varētu piepildīt savus sapņus. Un lielākais paldies tev, Anastasija Kravčenoka, jo laukumā esam vienotas, tā ir atzinība arī tev!"

Šmēdiņš patlaban atkopjas pēc pleca operācijas, kas notika pirms pāris nedēļām. Vēl mēnesi roka būs jātur iekārta saitē, bet uz pilnu jaudu varēs atsākt trenēties apmēram pēc trijiem mēnešiem. Kreilis satraumēja labo plecu, uz asfalta krītot no velosipēda. "Bija labs ātrums, saslīdēja priekšējais ritenis. Tā uz priekšu arī kritu un šļūcu," atklāj mūsu sportists.


Izmantotie resursi:
Laikraksts "Latvijas Avīze", Ilmārs Stūriška
instagram.com/graudinatina


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.