Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Regža saņem "wild card" dalībai Latvijai vistuvākā "Grand Slam" posma pamatturnīrā

Pļaviņš un Regža saņem "wild card" dalībai Latvijai vistuvākā "Grand Slam" posma pamatturnīrā
Haralds Regža un Mārtiņš Pļaviņš Eiropas spēlēs
Foto: cev.lu

No 25. – 30. augustam Polijas pilsētā Olštinā risināsies šīs vasaras noslēdzošais FIVB „Grand Slam” turnīrs. Šodien oficiāli kļuvis zināms, ka īpašais ielūgums uz pamatturnīru, tā sauktā „wild card” piešķirta Mārtiņam Pļaviņam un Haraldam Regžam, kamēr ierasti pamatturnīra dalībnieku vidū iekļauti arī Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš.

Kamēr Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš šobrīd var atvilkt elpu pēc Eiropas čempionāta, kur tika izcīnītas zelta godalgas, Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža jau rīt uzsāks dalību „Masters” sērijas turnīrā Šveicē. Īsi pirms turnīra duets saņēmis labas ziņas no Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB), kas Mārtiņam ar Haraldu piešķīrusi īpašo ielūgumu startam Polijā notiekošā „Grand Slam” posma pamatsacensībās.

Polijas posms vienmēr bijis Latvijas līdzjutēju ļoti iecienīts, jo atrodas ģeogrāfiski vistuvāk Latvijas galvaspilsētai. Pirms diviem gadiem, kad tur risinājās pasaules čempionāts, Latvijas līdzjutēju kopējais skaits bija ap pusotru tūkstoti, toreiz lēsa turnīra organizatori. Šogad turnīrs nenotiks ierastajā Stare Jablonku pilsētā, bet gan nedaudz tuvākajā Olštinā, kas Latvijas pludmales volejbola draugiem ir vēl viena labā ziņa. Attālums no Rīgas līdz Olštinai ir tikai 577 kilometri.

Diezgan droši, ka uz Poliju bez augstākminētajiem diviem duetiem dosies vēl kāda komanda no Latvijas. Ja tā, tad tām tiesības startēt kvalifikācijas turnīrā būs jāizcīna valstu kvalifikācijas sacensībās.


, 2015-08-05 17:57, pirms 9 gadiem
super ziņa. Veiksmi Mārtiņam un Haraldam.
, 2015-08-05 17:59, pirms 9 gadiem
labas gan tās ziņas! gribētos jau būt to līdzjutēju pulkā, kas uz turieni aizbrauc, vērot šos pludmales vollejbola svētkus!!!
, 2015-08-05 17:59, pirms 9 gadiem
Tas labi, bet poļiem tāpat patīk mūsējos salikt paralēli.

Tiekamies Olštinā!

P.S. Klīst baumas, ka nākamnedēļ būšot izstrādāts T-krekla dizains speciāli Polijai.
, 2015-08-05 18:04, pirms 9 gadiem
Nez, kur viñi saskaitīja 1.5k no Latvijas. Max bijām 250. Pagājušajā gadā pat bija vairāk
, 2015-08-06 08:45, pirms 9 gadiem
Tik forša ziņa no paša rīta! Čaļi iekapās, es ticu!
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.