Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Jūrmalas "Masters" pamatturnīrā trīs Latvijas pāri

Rolands Eliņš

Jūrmalas "Masters" pamatturnīrā trīs Latvijas pāri
Hermans Egleskalns un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Tā saukto "wild card" Jūrmalas "Masters" turnīrā ieguvuši Mārtiņš Pļaviņš un Hermans Egleskalns, kas nozīmē, ka pamatturnīrā Latviju pārstāvēs trīs volejbolistu dueti.

Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš vietu pamatturnīrā bija nodrošinājuši, pateicoties savai augstajai vietai pasaules rangā. Dalībnieku sarakstā iekļauti arī Ruslans Sorokins un Aleksandrs Solovejs, kā arī "wild card" saņēmušie Mārtiņš Pļaviņš un Hermans Egleskalns. Savukārt otru pieejamo "wild card" turnīra rīkotāji pasniedza Igaunijas pāris Kristo Kollo un Rivo Vesikam.

Jūrmalā startēs un par 25 tūkstošus eiro lielo balvu fondu cīnīsies 20 labākie Eiropas pludmales volejbolistu pāri, arī viens no spēcīgākajiem pasaules pāriem – poļi Fijaleks/Prudels, kā arī spēcīgākais krievu duets Semjonovs/Krasiļņikovs.

Pamatturnīrā pa diviem pāriem būs Krievijai, Vācijai un Polijai, bet pa vienam - Spānijai, Portugālei, Francijai, Austrijai, Grieķijai, Norvēģijai, Itālijai un Igaunijai. Vēl astoņi pāris tiks noskaidroti kvalifikācijas turnīrā.

Savukārt mūsu pludmales volejbolisti Finsters/Točs, Koržeņevičs/Šmēdiņš un Regža/Āboliņš cīnīsies valstu atlases turnīrā par divām vietām kvalifikācijas turnīrā.

"Jūrmala Masters" būs pirmais CEV Eiropas Masters čempionāts šajā sezonā un lielākais pludmales volejbola notikums, kādu Latvija līdz šim pieredzējusi. Tas norisināsies no 20. līdz 24. maijam.

Izmantiotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-05-05 18:18, pirms 9 gadiem
Kur tas turnīrs notiks? Interesē precīzi norises vieta.

     [+] [-]

, 2015-05-05 18:37, pirms 9 gadiem
Tas Jūrmala Masters norisināsies no 20. līdz 24. maijam Baltic Beach Hotel & SPA pludmales stadionā Jūrmalā.
Pie tam interesanti, ka stadiona ietilpība – 2330 vietas.

Plašāk arī par biļetēm - šeit: Jūrmala: © BalticTravelnews

     [+] [-]

, 2015-05-05 21:51, pirms 9 gadiem
"wild card" Jūrmalas "Masters" turnīrā ieguvuši Mārtiņš Pļaviņš un Hermans Egleskalns,
Super, super, super. nu tik būs, ko redzēt!

     [+] [-]

, 2015-05-06 08:11, pirms 9 gadiem
Noteikti jāiet!