Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Brazīlietes Talita/Tajana uzvar Šanhajas "Grand Slam"

Brazīlietes Talita/Tajana uzvar Šanhajas "Grand Slam"
2013.gada Šanhajas "Grand Slam" uzvarētājas (no kreisās) - Tajana de Souza Lima un Talita Antuneša da Roša
Foto: www.fivb.org

Šodien Šanhajā par Šanhajas "Grand Slam" pludmales volejbolā uzvarētājām kļuva brazīlietes Tajana de Souza Lima un Talita Antuneša da Roša, kuras finālā 34 minūšu laikā tika galā ar māsām Dorisu un Stefāniju Švaigerēm (Austrija), divos setos uzvarot ar 21-13 un 21-11.

Rīta spēlē turnīra uzvarētājas pārvarēja pusfināla barjeru, kurā ar 21-15 un 21-11 pieveica savas tautietes Mariju Klāru Salgadu Rufino un Karolīnu Solbergu Salgado.

30 gadus vecā Talita Antuneša da Roša jau iepriekš bija triumfējusi Šanhajā, 2008.gadā spēlējot pārī ar Renātu Ribeiro, bet 2009.gadā – ar Mariju Antonelli. Šis da Rošai ir 14 Pasaules tūres tituls, tikmēr viņas tautietei Tajanai šis ir pirmais panākums 11 sezonu laikā.

"Viņa spēlēja lieliski, un es esmu priecīga, ka Tajanai beidzot ir pirmā zelta medaļa," atklāja da Roša. "Mēs esam pamainījušas vairākas lietas, un domāju, ka daram labu Brazīlijai."

Tikmēr austrietes, kuras 2011.gadā Šanhajā ieguva bronzas godalgas, tikušas pie pirmā "Grand Slam" sudraba. "Uzreiz pēc fināla mēs bijām nedaudz noskumušas. Centāmies, cik spējām, tomēr tas, ko bijām iecerējušas, neizvērtās diez cik veiksmīgi. Šādas lietas notiek, un mēs aizvadījām lielisku turnīru. Šis ir mūsu pirmais pusfināls "Grand Slam" sacensībās, līdz šim bijām spēlējušas tikai "Open" pusfinālos, pie tam iekļūt finālā ir lieliski," pozitīvo izceļ Dorisa Švaigere.

Nākamās Pasaules tūres sacensības notiks Korjentesā, Argentīnā 22.-26.maijā.

Izmantotais avots:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...


Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.