Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Samoilovs un Sorokins piekāpjas olimpiskajiem čempioniem

Samoilovs un Sorokins piekāpjas olimpiskajiem čempioniem
Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.fivb.com

Uzvara un zaudējums – tāda pagaidām ir Latvijas pludmales volejbolistu Aleksandra Samoilova un Ruslana Sorokina bilance FIVB Pasaules kausa otrā posma pamatturnīrā Ķīnā. Rīt Latvijas duets sacensības turpinās tā sauktajā "zaudētāju zarā".

Pasaules kausa izcīņas otrā posma pamatturnīra sacensības Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins sāka ar panākumu. Spēcīgā vējā un lietū Latvijas duets guva virsroku pār poļiem Gregoru Fijaleku un Mariušu Prudelu, kuri turnīrā izlikti ar 17. numuru (Samoilovs un Sorokins ar 16.). Mača rezultāts – 2:1 (16:21, 21:12, 15:11).

Otrajā turnīra spēlē mūsu duetam pretī stājās Pekinas olimpisko spēļu čempioni Tods Rodžerss un Fils Dalhauzers. Viņus vēl 2008. gadā Samoilovs duetā ar Mārtiņu Pļaviņu apspēlēja. Ķīnas vējā Samoilovam un Sorokinam pret ASV duetu klājās krietni vien grūtāk un nācās samierināties ar zaudējumu – 0:2 (15:21, 14:21).

Rīt Aleksandrs un Ruslans sacensības turpinās tā sauktajā "zaudētāju zarā". Pretinieki tajā noskaidrosies pēc Francijas brāļu Sessu un Čehijas pāra Biza / Kufa mača.

Tikmēr veiksmīgi cīņu par iekļūšanu turnīra pamatsacensībās iesākušas Inguna Minusa un Inese Jursone, kurām pirmā kvalifikācijas kārta bija brīva, bet otrajā Eiropas čempiones tika galā ar japānietēm Satoko Uratu un Nišiboro Takemī - 2:0 (26:24, 21:13). Izšķirošajā spēlē par iekļūšanu pamatturnīrā Ingunai un Inesei jāspēlē ar spēcīgo Jaunzēlandes duetu Suzana Blandela / Anna Skarleta. Jaunzēlandietes turnīrā izliktas ar piekto numuru, latvietēm 12. Mača sākums 10.30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
fivb.com


, 2010-05-05 09:54, pirms 14 gadiem
Ak ne
, 2010-05-05 10:52, pirms 14 gadiem
mūsējie malači.
, 2010-05-05 13:43, pirms 14 gadiem
Patīkami parsteidz,jo Poļi spēlē ļoti labi šogad!!
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.