Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"O-Sands" smilšu laukumos februārī īpašas cenas

Jānis Celmiņš

"O-Sands" smilšu laukumos februārī īpašas cenas
Foto: fivb.org

Jaunais gads daudziem ir sācies ar kādu apņemšanos. Ikviens, kurš apņēmies šogad biežāk spēlēt pludmales volejbolu, novērtēja “Pafbet” / “O-Sands” atlaižu kampaņu janvārī, kad darbdienu vakaros laukumi bija pieejami par īpaši izdevīgu cenu. Tā kā minētā akcija izpelnījās lielu atsaucību, SIA “O-Sands” nolēmuši to pagarināt līdz 28. februārim.

Darba dienu vakaros tiek piedāvāts spēlēt 1,5 stundu par vienas stundas cenu konkrētos laikos:
- Plkst. 21.30 - 23.00 pludmales volejbola laukuma īre izmaksā 28 EUR (iepriekšējo 40 EUR vietā);
- Plkst. 20.00 - 21.30 – par laukumu būs jāmaksā vien 40 EUR (iepriekš – 60 EUR).

Lai izmantotu šo piedāvājumu, interesenti tiek aicināti zvanīt 25774407, rakstīt uz e-pastu info@o-sands.lv vai sazināties “Facebook” profilā.

Vienlaikus atgādinām, ka arī februārī ik nedēļu “Pafbet” / “O-Sands” laukumos notiek King un Queen turnīri, kuros iespējams ne tikai labi pavadīt laiku, bet arī tikt pie kārdinošām balvām. Plašāka informācija par pieteikšanos un citām detaļām regulāri atrodama “Facebook” profilā.