Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Brāļi Samoilovi pēc varenas savstarpējās cīņas komentē lietu kārtību

Hāgas hallē notiekošajā Pasaules tūres četru zvaigžņu pamatturnīra pirmajā mačā Latvijas pludmales volejbola vadošais duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš vakar smagā cīņā pieveica šo sacensību debitantus Mihailu Samoilovu un Matīsu Gabdulļinu - 21:18, 17:21, 22:20.
.
Pēc mača Aleksandrs Samoilovs teica, ka uzreiz pirmajā mačā nebija laimīgs spēlēt pret brāli, jo viņam šis bija pirmais 4* pamatturnīrs un ļoti vajadzēja ranga punktus, savukārt Samoilovs/Šmēdiņš taču vēlas uzvarēt katrā spēlē. Mihails Samoilovs atzina, ka starptautiskā turnīrā šī bija pirmā reize spēlēt pret brāli, savulaik esot spēlējuši Latvijas čempionātā, kad Mihailam bija tikai 16 gadi. Aleksandrs gan iebilda, ka pagājušā gada septembrī spēlēja Doma laukumā Rīgā. Mihails atzinās, ka to bija piemirsis [tas izraisīja smieklus]. Zaudējumi ir ātri jāaizmirst, labsirdīgi smējās Aleksandrs. Šoreiz mums bija mačbumba, varbūt nākamreiz uzvarēsim, atļāvās norādīt Mihails. Jautājums: varbūt nākotnē spēlēsiet kopā? Mihails: "Varbūt viņš jau būs pārāk vecs!"
.
Video: DELA Beach Open 2019 / facebook.com/JanisSmedinsAleksandrsSamoilovs
-

Slēpts komentārs: klasik_vlasik_112736619460170
, 2019-01-05 12:02, pirms 5 gadiem
klasik_vlasik_112736619460170 rakstīja: Viens(baardainis ar baabas balsi) bez paarlieciibas stostaas un ar triicoshu balsi knapi saprotami atbild meitenei, jo nespeej vairs pat iesaaceejiem ieraadiit vietu. Bet otrs (principaa baaba ar kraaninju) infantiili priecaajas par kkaadaam uz cuuceni dabuutaam machbumbaam. Tad kad sezona ienjems pilnus apgriezienus, tad viens riktiigi atrausies no biicha duuziem, knapi pa retam 8niekaa tiks, bet otrs vispaar pie duuziem netiks-pa eevzaam, un 1-3* muuziigi kulsies.
Tev vajag savu sāpi uzlikt uz papīra. Tad ieņemt dubulto purgentu,atslaucīties ar to papīru un netam klāt nelīst
, 2019-01-05 23:21, pirms 5 gadiem
grozi kā gribi, bet vienīgie - "trenera ar čību" - audzēkņi.
, 2019-01-06 00:51, pirms 5 gadiem
MIša forši angliski laiž. Es ar tā gribētu.
Bet Matīss ir atradums. Daudz lielāks par Regžu!
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.