Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš kvalifikācijas reitingā sasniedz olimpisko zonu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Samoilovs un Šmēdiņš kvalifikācijas reitingā sasniedz olimpisko zonu
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs
Foto: cev.lu

Iepriekšējo divu gadu pasaules ranga līderi pludmales volejbolā Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš šīs sezonas rangā pagaidām atrodas salīdzinoši pieticīgā pozīcijā (22.), savukārt olimpiskās atlases rangā mūsu sportisti pakāpušies uz 17. pozīciju, iekļūstot olimpiskajā zonā.

Olimpiskās atlases rangam pagaidām ir visai nosacīta vērtība, jo galīgā lietu kārtība tiks noskaidrota 2016. gada 13. jūnijā, ņemot vērā katra dueta 12 labākos rezultātus. Labāko septiņpadsmitniekā mūsējiem šobrīd ir tikai 5 rezultāti, jo Jānis Smēdiņš savainojuma dēļ izlaida pusotru mēnesi, tikmēr citiem jau ieskaitīti 6-9 rezultāti.

Kā jau ziņots, aizvadītajā nedēļas nogalē Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš pirmoreiz triumfēja Eiropas čempionātā un nopelnīja 500 ranga punktus. Pēc šī panākuma mūsējie pakāpās no 26. uz 17. vietu olimpiskās atlases rangā, kā arī pacēlās no 27. uz 22. vietu sezonas rangā.



Izmantotie resursi:
fivb.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-04 18:02, pirms 9 gadiem
Tagad galvenais neizkrist no šī Olimpiskā ranga kvalifikācijas pozīcijām un viss būs ok. Tad tik vēl nākamgad varētu uzvarēt Kontinentālajā kausā un mums OS būtu 2 pāri

  -1 [+] [-]

, 2015-08-04 23:13, pirms 9 gadiem
Vai tad ielūgūmi arī nav? Žēl, ka 2 numuri mums šobrīd nav un izskatās nebūs.