Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Pļaviņš/Točs un Samoilovs/Šmēdiņš ar uzvarām sāk Pasaules kausa etapu

Pļaviņš/Točs un Samoilovs/Šmēdiņš ar uzvarām sāk Pasaules kausa etapu
Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs
Foto: FIVB

Latvijas vadošie pludmales volejbola pāri Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs un Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš ceturtdien Hantingtonbīčā ASV ar uzvarām sāka Pasaules kausa četru zvaigžņu posmu.

Savos pirmajos mačos Pļaviņš un Točs pārspēja poļus Mariušu Prudelu un Jakubu Šalankeviču, kuri nespēja dueli pabeigt, jo otrais no viņiem guva traumu, bet Samoilovs un Šmēdiņš ar 2-0 (21:14, 21:11) ļoti droši uzvarēja vāciešus Markusu Bekermanu un Larsu Flīgenu.

Zīmīgi, ka gada sākumā Pļaviņš un Točs poļiem zaudēja Pasaules kausa posma Irānā finālmačā.

Hantingtonbīčā tiek izmēģināta jauna turnīra izspēles sistēma. Pamatsacensības sāka 48 komandas, labākajiem 16 pāriem pirmajā kārtā atpūšoties, bet spēles notiek pēc divmīnus sistēmas. Abi Latvijas pāri no pirmās kārtas bija brīvi un tagad sasnieguši trešo kārtu jeb turnīra 1/16 finālu, kurā spēles aizvadīs piektdien.

Šī nedēļa Latvijas pludmales volejbolam ir nebijusi bagāta, jo dažāda līmeņa Pasaules kausa turnīros piedalās pat seši Latvijas pāri.


, 2018-05-04 07:30, pirms 6 gadiem
kapēc nekas nav teikts par nākošo spēļu laikiem un vai varēs kkur redzēt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-04 10:06, pirms 6 gadiem
Abiem mūsu vadošajiem pāriem spēles šovakar plkst. 20.10 (pēc Latvijas laika). Samoilovs/Šmēdiņš pret Alisonu/Bruno (3.laukums), bet Pļaviņš/Točs uz 7.laukuma pret itāļiem Rosi/Kaminati. Tiešraides no centrālā laukuma, kā arī no pirmā, otrā un trešā laukuma nodrošina šī posma partneri - AVP savā mājas lapā
https://avp.com/live/
Pusfinālus svētdienas vakarā tāpat rādīs Best4sport telekanāls.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-04 13:52, pirms 6 gadiem
andris77 rakstīja: Abiem mūsu vadošajiem pāriem spēles šovakar plkst. 20.10 (pēc Latvijas laika). Samoilovs/Šmēdiņš pret Alisonu/Bruno (3.laukums), bet Pļaviņš/Točs uz 7.laukuma pret itāļiem Rosi/Kaminati. Tiešraides no centrālā laukuma, kā arī no pirmā, otrā un trešā laukuma nodrošina šī posma partneri - AVP savā mājas lapā
https://avp.com/live/
Pusfinālus svētdienas vakarā tāpat rādīs Best4sport telekanāls.
paldies
Haralds Kārlis un Tīna Graudiņa
4

Graudiņa: "Studijās ASV dažbrīd pat sajutos vainīga savas sporta stipendijas dēļ"

Raidījumā "(Bez)maksas sports" 11. epizodē viesojās divi bijušie studenti, kuri ieguva sportista stipendijas NCAA, - pludmales volejboliste Tīna Graudiņa, kura turpina spēlēt elites līmenī, un Haralds Kārlis, kuram basketbolista karjeru nācās noslēgt priekšlaicīgi traumas dēļ. Raidījumā viņi pastāstīja plašāk par to, kā ir savienot sportu ar studijām, kā arī novērtēja savu iegūto stipendiju apmērus.
Tokijas olimpisko spēļu čempions Nauris Miezis. Foto: Reuters/Scanpix
22

LOV vasaras sastāvā apstiprina 132 sportistus no 32 sporta veidiem

Latvijas Olimpiskā vienība paziņojusi, ka šī gada vasaras sastāvam apstiprināti 132 sportisti no 32 dažādiem sporta veidiem. No tiem 20 iekļauti zelta sastāvā, 38 sudraba, bet veseli 74 - bronzas. Daļai sportistu neiekļūšanas gadījumā Parīzes olimpiskajās spēlēs atbalsts tiks pārtraukts.
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: volleyballworld.com

Samoilovai/Graudiņai sestā vieta olimpiskās atlases rangā

Jaunākajā olimpiskās atlases rangā Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova pacēlušās uz sesto pozīciju.