Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Pļaviņš/Točs un Samoilovs/Šmēdiņš ar uzvarām sāk Pasaules kausa etapu

Pļaviņš/Točs un Samoilovs/Šmēdiņš ar uzvarām sāk Pasaules kausa etapu
Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs
Foto: FIVB

Latvijas vadošie pludmales volejbola pāri Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs un Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš ceturtdien Hantingtonbīčā ASV ar uzvarām sāka Pasaules kausa četru zvaigžņu posmu.

Savos pirmajos mačos Pļaviņš un Točs pārspēja poļus Mariušu Prudelu un Jakubu Šalankeviču, kuri nespēja dueli pabeigt, jo otrais no viņiem guva traumu, bet Samoilovs un Šmēdiņš ar 2-0 (21:14, 21:11) ļoti droši uzvarēja vāciešus Markusu Bekermanu un Larsu Flīgenu.

Zīmīgi, ka gada sākumā Pļaviņš un Točs poļiem zaudēja Pasaules kausa posma Irānā finālmačā.

Hantingtonbīčā tiek izmēģināta jauna turnīra izspēles sistēma. Pamatsacensības sāka 48 komandas, labākajiem 16 pāriem pirmajā kārtā atpūšoties, bet spēles notiek pēc divmīnus sistēmas. Abi Latvijas pāri no pirmās kārtas bija brīvi un tagad sasnieguši trešo kārtu jeb turnīra 1/16 finālu, kurā spēles aizvadīs piektdien.

Šī nedēļa Latvijas pludmales volejbolam ir nebijusi bagāta, jo dažāda līmeņa Pasaules kausa turnīros piedalās pat seši Latvijas pāri.


, 2018-05-04 07:30, pirms 6 gadiem
kapēc nekas nav teikts par nākošo spēļu laikiem un vai varēs kkur redzēt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-04 10:06, pirms 6 gadiem
Abiem mūsu vadošajiem pāriem spēles šovakar plkst. 20.10 (pēc Latvijas laika). Samoilovs/Šmēdiņš pret Alisonu/Bruno (3.laukums), bet Pļaviņš/Točs uz 7.laukuma pret itāļiem Rosi/Kaminati. Tiešraides no centrālā laukuma, kā arī no pirmā, otrā un trešā laukuma nodrošina šī posma partneri - AVP savā mājas lapā
https://avp.com/live/
Pusfinālus svētdienas vakarā tāpat rādīs Best4sport telekanāls.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-04 13:52, pirms 6 gadiem
andris77 rakstīja: Abiem mūsu vadošajiem pāriem spēles šovakar plkst. 20.10 (pēc Latvijas laika). Samoilovs/Šmēdiņš pret Alisonu/Bruno (3.laukums), bet Pļaviņš/Točs uz 7.laukuma pret itāļiem Rosi/Kaminati. Tiešraides no centrālā laukuma, kā arī no pirmā, otrā un trešā laukuma nodrošina šī posma partneri - AVP savā mājas lapā
https://avp.com/live/
Pusfinālus svētdienas vakarā tāpat rādīs Best4sport telekanāls.
paldies
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.