Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Kravčenoka: "Tīna grib sēdēt uz diviem krēsliem…"

Kravčenoka: "Tīna grib sēdēt uz diviem krēsliem…"
Anastasija Kravčenoka. Foto: Vadims Morozovs, LVF

Portāls Sportacentrs.com jau vēstīja, ka Latvijas labākās pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka šobrīd nav drošas par savu turpmāko sadarbību, un ļoti iespējams savu pēdējo spēli kopā jau ir aizvadījušas. Portāls Sportacentrs.com šajās dienās sazinājās ar abām Latvijas pludmales volejbolistēm, lai skaidrotu viņu viedokļus par izveidojušos situāciju.

Šķiršanās iniciatore bijusi Anastasija Kravčenoka. “Novembra sākumā Anastasija man zvanīja un pavēstīja, ka nevēlas turpmāk spēlēt kopā ar mani. Tas mani ļoti pārsteidza, jo likās, ka kopā esam nogājušas lielu daļu no ceļa un pēkšņi šķirties pēdējā taisnē nav loģiski. Kā iemeslu viņa minēja manas studijas ASV un prombūtni ziemas periodā, kā arī to, ka nebūšu pietiekami labā kondīcijā, sākoties jaunajai pludmales volejbola sezonai maijā. Lai arī apzinos, ka tas nav ideālais komandas variants, treniņprocess manis pārstāvētajā universitātē ir augstā līmenī, un mums aizvadītajā sezonā bija pietiekami labi panākumi arī šādi,” stāsta Tīna Graudiņa.

Tāpat ASV studējošā pludmales volejboliste atklāj, ka jau iepriekš bija nolēmusi nākošajā mācību gadā ņemt akadēmisko pārtraukumu līdz 2020. gada rudenim, lai maksimāli labi sagatavotos un aizvadīt olimpisko spēļu kvalifikāciju.

Janvārī Hāgā notiekošajam četru zvaigžņu turnīram Tīna pieteikusies kopā ar Janu Jaudzemu, kura pēdējā laikā vairāk koncentrējusies klasiskā volejbola spēlēšanai, taču nu piekritusi atgriezties (pagaidām vien uz Hāgā notiekošo turnīru) pludmales volejbolā. Graudiņa nav droša, vai šīs būs ilgtermiņa projekts. “Tā kā Latvijā nav daudz pludmales volejbola spēlētāju, domāju, ka tomēr vēl pastāv iespēja turpināt spēlēt kopā ar Anastasiju. Jāatceras, ka šāds gadījums nav pirmo reizi. Pirms četriem gadiem Anastasija uzklausīja savu Daugavpils treneri, un nolēma spēlēt ar citu meiteni, kaut līdz tam mēs kā pāris bijām guvušas itin labus panākumus. Toreiz pēc gada mēs atkal apvienojāmies, bet, kā būs šoreiz – rādīs laiks. Vienīgi žēl, ka tagad īsti vairāk nav laika, jo olimpiskā kvalifikācija jau ir sākusies. Mūsu kopīgie reitinga punkti iet vējā,” ar nožēlu pauž Graudiņa.

“Brīdi, kad paliku bez partneres, sākotnēji apsvēru domu vispār nepiedalīties turnīrā Hāgā, bet tad sapratu, ka neatkarīgi no situācijas man ir jāturpina attīstīties un katru turnīru vajag izmantot kā iespēju. Sazinājos ar Janu un lūdzu, vai mēs nevarētu spēlēt kopā Hāgā. Gribētu viņai pateikt lielu paldies, par to, ka piekrita! Kas būs tālāk, nezinu, bet iesim uz priekšu. Šobrīd cenšos domāt pozitīvi, un arī plānoju decembrī ar Nastju satikties un mēģināt atrast kopsaucēju,” optimismu saglabā Graudiņa.

Savu viedokli tikmēr krietni lakoniskāk pauž Anastasija Kravčenoka. “Mans mērķis ir kvalificēties olimpiskajām spēlēm, esmu gatava darīt visu, lai sasniegtu savu mērķi. Mani neapmierina gatavošanās, jo tādas būtībā nav. Tā nav profesionāla pieeja, un neticu, ka šādā veidā mums izdosies kvalificēties olimpiskajām spēlēm. Citas pasaules komandas sezonai gatavojas kopā. Es gribu strādāt pilnvērtīgi, pilnībā ziedojoties pludmales volejbolam. To pašu vēlos sagaidīt arī no savas pārinieces. Es tikai cīnos, lai sasniegtu maksimumu, un pēcāk nebūtu nekas jānožēlo. Tīna grib sēdēt uz diviem krēsliem, kas šajā gadījumā nav normāli,” uzskata Kravčenoka, kura turnīram Hāgā pieteikusies kopā ar Alisi Leci, ar kuru kopā cer iegūt arī olimpisko spēļu ceļazīmi.

Lai kā attīstītos situācija, lēmums par turpmāko sadarbību būs jāpieņem jau līdz gadu mijai, jo decembra mēnesī sportistēm ir jāparaksta sadarbības līgumi ar Latvijas Olimpisko vienību (LOV).


, 2018-12-03 12:31, pirms 5 gadiem
Ai, kā Anastasijai kāds sagrozījis galvu! Šī ir īsti latviska ņemšanās. Domāju, ka bez Tīnas nav variantu uz Tokijas olimpiādi.
, 2018-12-03 12:32, pirms 5 gadiem
Sieviešu kolektīvs...
Slēpts komentārs: blondais18
, 2018-12-03 12:47, pirms 5 gadiem
Kāpēc savtīgi? Lai dara, kā grib. Tā ir viņas dzīve.
, 2018-12-03 12:55, pirms 5 gadiem
Blondais18

Kāds klasiskajam volejbolam sakars ?
Tina to jau kādus gadus 3-4 nav spēlējusi un ASV viņa spēle pludmalē.
Un uz Tinu jāgaida , jo tā ir vienīgā kaut cerība tikt uz OS ar Leci spēlējot tā ir tikai naudas tērēšana bez jeb kādam cerībam
, 2018-12-03 12:57, pirms 5 gadiem
blondais18 rakstīja: Nu bet taisnību jau pateica, kāpēc jāgaida uz Tīnu, kura nevar izlemt starp volejbolu, un pludmales volejbolu... lai ar visiem 120% iet kopā pludmales volelbolā...

bet nē.. princesei pa ASV Jāizdzīvojas, vajag kādu backup variantu, lai ja nu neizdodas tad būs laba izglītība un vēl volejbola pieredze... diezgan savtīgi
Tīnas specializācija ASV universitātē ir PLUDMALES volejbols, tā ka dilemmas starp klasiku un pludmali nav
, 2018-12-03 12:59, pirms 5 gadiem
Pa lielam, ja Nastja un Tīna nespēlē kopā , tad sieviešu pludmales volejbolā par kautkādiem rezultātiem ir lieki runāt, jo pārējās meitenes ir galīgi nekādas, pilnīgas nabadzes !!!
, 2018-12-03 13:11, pirms 5 gadiem
Viena pagale nedeg. Protams, Tīna izdarīja savtīgi un aizbrauca uz ASV mācīties un piekrītu Anastasijai, ka tā nevar profesionāli trenēties, jo daudz kas ir atkarīgs no saspēles. No otras puses, Tīna brauc mācīties, jo ja nekas nesanāk vollī, tad vismaz izglītība ir.
, 2018-12-03 13:22, pirms 5 gadiem
Normāla situācija.Šajā sporta veidā savstarpējai ;Kīmijai; ir svarīga nozīme.Lai veido jaunus pārus un pierāda savu varēšanu!Viņām ir īstais vecums un pietiekoša pieredze lai latvijas sieviešu pludmales voleibolu paceltu augstākā līmenī.Meitenes ejiet un pierādiet viena otrai latvijai un pasaulei kurai taisnīb!Es jutīšu līdzi abām!!!
, 2018-12-03 13:22, pirms 5 gadiem
blondais18 rakstīja: Nu bet taisnību jau pateica, kāpēc jāgaida uz Tīnu, kura nevar izlemt starp volejbolu, un pludmales volejbolu... lai ar visiem 120% iet kopā pludmales volelbolā...

bet nē.. princesei pa ASV Jāizdzīvojas, vajag kādu backup variantu, lai ja nu neizdodas tad būs laba izglītība un vēl volejbola pieredze... diezgan savtīgi
Cik Tev gadu, puikiņ?
"Princese" ir ar smadzenēm un saprot, ka volejbolu visu mūžu nespēlēs. Toties izglītība ir uz mūžu.
, 2018-12-03 13:27, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Viena pagale nedeg. Protams, Tīna izdarīja savtīgi un aizbrauca uz ASV mācīties un piekrītu Anastasijai, ka tā nevar profesionāli trenēties, jo daudz kas ir atkarīgs no saspēles. No otras puses, Tīna brauc mācīties, jo ja nekas nesanāk vollī, tad vismaz izglītība ir.
Un ja nu sanāk volī? Kas viņas par milijonārēm kļūs? Nav dzirdēts, ka pludmales voleibolā kāds būtu sapelnījis naudiņu visam mūžam. Pienāks tie tavi 30* gadi, beigsi spēlēt un ne vairs naudas, ne izglītības.
, 2018-12-03 13:31, pirms 5 gadiem
andzis rakstīja: Un ja nu sanāk volī? Kas viņas par milijonārēm kļūs? Nav dzirdēts, ka pludmales voleibolā kāds būtu sapelnījis naudiņu visam mūžam. Pienāks tie tavi 30* gadi, beigsi spēlēt un ne vairs naudas, ne izglītības.
Saproti, arī hokejā var nesanākt, basketbolā utt. utt, bet viņām ir talants, tāpēc risks ir mazāks, ka nesanāks , katrā gadījumā, ne mums par to spriest.
, 2018-12-03 14:33, pirms 5 gadiem
Neesmu sekojis līdzi rangiem, kā viņām šobrīd teorētiski ir ar kvalificēšanos Olimpiādei? Daudz jāpieliek, lai kvalificētos? Protams, tas nav labākais variants (un Anastasiju tāpēc var saprast), bet jau nu var šādā formātā kā iepriekš (Tīna ASV, Anastasija te) tomēr 'izlīst' un olimpiādei kvalificēties, tad, ja Tīna tiešām ņem akadēmisko, tad 2019./2020. sezonās laikā jau tad varētu intensīvi trenēties kopā un mēģināt atgūt iekavēto, uzkačāt līmeni, lai Olimpiādē nostartētu pēc iespējas labāk. Protams, ja jau šogad trenētos visu laiku kopā, tad rezultāti droši vien būtu labāki.. Bet, nu tas tātad nav iespējams. Diez vai Anastasija un Tīna katra atsevišķi ar citām pāriniecēm sasniegs labāku rezultātu kā, ja turpinātu startēt abas kopā arī Tīnai mācoties ASV, jo nu citas dāmas/meitenes pludmales volejbolā jau mums īsti nav.
, 2018-12-03 15:44, pirms 5 gadiem
Piekrītu viedoklim, ka mācības, izglītība ir svarīgāka lieta nekā dalība sporta turnīrā, olimpiādē. Tāpēc jārespektē sportistes viedoklis un nevar viņu ar varu spiest startēt un palaist novārtā mācības. Lai mācās, studē - un pēc studiju pabeigšanas var kaut ko nopietnāku domāt, galugalā būs arī 2024. un 2028. olimpiskās spēles, kurām varēs savādāk gatavoties.
2020. visticamāk būs abām jāizlaiž. Neticu, ka ātri rezultāti tiks sasniegti ar citām volejbolistēm kopā.
Slēpts komentārs: burakobra
Slēpts komentārs: grego
, 2018-12-03 16:29, pirms 5 gadiem
Tīna normāli dara - tagad līdz 23 gadiem izstudēsies, dabūs labu izglītību, iegūs arī labu treniņu pieredzi u.t.t. Pēc tam ar stabilu garantu turpmākajai dzīvei varēs par visiem 100% gatavoties vēl vismaz pāris OS.
, 2018-12-03 16:29, pirms 5 gadiem
Tīne taču trenējoties Amerikā ir ļoti progresējusi!!!!
, 2018-12-03 16:37, pirms 5 gadiem
Kur Kravcenoka liksies - papukstees un piekritiis speeleet ar Garaudinju atkal, ja protams Graudinja veel to gribees. Preteejaa gadiijumaa Kravcenoka nekad netiks uz olimpiaadi. Un Graudinjai shai gadiijumaa jaabuut stingrai gan ar trenera izveeli, gan ar paareejaam organizatoriskajaam lietaam, jo shii jau ir atklaata Samoilovu shantaaza. Tak zirgam ir skaidrs, ka Graudinja speeleejot ar jebkuru citu top 5 Latvijas speeleetaju vienalga apspeelees Kravcenoku+vienalga ko vinja izveeleetos. Kravcenoka bez Graudinjas var starteet tikai Baltijas liimenja universiaadees, EEVZAa speeleet ar Krievijas mazgadiigajaam un muuziigi potenciaalajaam kaa arii FIVB 1-3*turniiros kameer nebeigsies reitinga punkti.
, 2018-12-03 17:21, pirms 5 gadiem
Samoilovs aplaudē!
, 2018-12-03 18:00, pirms 5 gadiem
Lai kā man Tīna patiktu un skaidrs, ka potenciāls milzīgs - šajā situācijā saprotu Kravčenoku - Tīna ir izvēlējusies personīgi sev izdevīgāko ceļu, neņemot vērā partneri. Pēc teksta izklausās, ka būtisku pretrunu pat nav. Bet vai ieslēgs atpakaļgaitu ..

Diemžēl Latvijā maz labu partneru un risks, ka Tīna sāks spēlēt ar ASV pasi (saprotu, ka tēvs no turienes un pilsonība nebūtu problēma)
, 2018-12-03 18:01, pirms 5 gadiem
Pirmkārt, kāpēc Tīna klusē par to, ka atvadījās no trenera jau kādu laiku atpakaļ?! Otrkārt, Samoilovs pierādīja sevi kā pasaules mēroga treneris un viņam ir svarīgākas darīšanas nekā karot ar Graudiņas kundzi. Tīnas rīcības mainot trenerus arī nav korektas (Birzulis, Samoilovs), neuzklausot Anastasijas viedokli, bet piespiežot to darīt, tāda rīcība nav uzticama. Un nevajag apvainot Anastasiju apsūdzējot, ka viņa ir neuzticama/dīvkosīga personība, jo kurš zin, ka meitenēm sanāk pēc 2-3 gadiem. Jekurš profesionāls vai cilvēks, kurš kaut ko saprot profesionālā sporta, būs pārliecināts, ka, lai sasniegt augstus rezultātus, nepieciešams trenēties KOPĀ un netikai sezonas laikā, bet gadiem. Veiksmi meitenēm!
, 2018-12-03 18:27, pirms 5 gadiem
Apēdīšu savu cepuri, ja Kravčenoka ar Leci spētu kavlificēties OS! Tas būtu kaut kas no Matrix. :: Ņirga nāk!
Domāju, ka būtu jāatrod dialogs abām, jo tas ir pilnīgi skaidrs, ka citu variantu lai kvalificētos OS nav!
Kravčenokai jāpiekāpjas. Atbalstu Tīnu ar studijām un mācībām, pofig Kravčenokas un Samoilova uzstādijumi.....
, 2018-12-03 18:44, pirms 5 gadiem
Nekā savādāk kā par auniem nevaru nosaukt tos kuri raksta ka Tīna savtīga jo redz mācās būtu paši kādreiz pamācījušies varbūt nebūtu katru rītu uz gateri jābrauc

Gan jau ka konfliktam apakšā ir vel kāds "akmentiņš".... parasti jau nav viens "balts" otrs "melns"
, 2018-12-03 19:06, pirms 5 gadiem
bankir rakstīja: Pirmkārt, kāpēc Tīna klusē par to, ka atvadījās no trenera jau kādu laiku atpakaļ?! Otrkārt, Samoilovs pierādīja sevi kā pasaules mēroga treneris un viņam ir svarīgākas darīšanas nekā karot ar Graudiņas kundzi. Tīnas rīcības mainot trenerus arī nav korektas (Birzulis, Samoilovs), neuzklausot Anastasijas viedokli, bet piespiežot to darīt, tāda rīcība nav uzticama. Un nevajag apvainot Anastasiju apsūdzējot, ka viņa ir neuzticama/dīvkosīga personība, jo kurš zin, ka meitenēm sanāk pēc 2-3 gadiem. Jekurš profesionāls vai cilvēks, kurš kaut ko saprot profesionālā sporta, būs pārliecināts, ka, lai sasniegt augstus rezultātus, nepieciešams trenēties KOPĀ un netikai sezonas laikā, bet gadiem. Veiksmi meitenēm!
Ha,ha,ha- Nu nepucee te paplukushaas Samoilova spalvas, veel gadu atpakalj vinsh suudzeejaas, ka nav ko treneet. Vinjam vnk nav ko dariit vecumaa. Nu nav vinsh nekaads baigais treneris. Visur kur vinsh ir gribeejis kko izveidot ir sanaakushas vienas neveiksmes. Vinsh nekad nav izaudzinaajis 2 no seviim neitraalus vienas komandas speeleetaajus, kas buutu izciiniijushi jebkaadas medaljas. Arii Aleksandrs bez Shmedinja vareetu tikai filozofijas stundas pasniegt Majoru pludmalee. Un Mihails arii labaakajaa gadiijumaa varees tikai riikot paraugstundas amatiera liimenja atpuutniekiem siltajaas zemees. un tas ir viss. Tadu fruktu ir pilna pasaule.
, 2018-12-03 19:40, pirms 5 gadiem
Klasik Vlasik - Spriežot pēc jūsu komentāriem par Samoilovu, var secināt, ka pie viņa aizgāja jūsu mīļāka sieviete, ja tāda bija.🙂🙂🙂🙂🙂
, 2018-12-03 20:53, pirms 5 gadiem
bankir rakstīja: Klasik Vlasik - Spriežot pēc jūsu komentāriem par Samoilovu, var secināt, ka pie viņa aizgāja jūsu mīļāka sieviete, ja tāda bija.🙂🙂🙂🙂🙂
Jaa, kaa tad ! Bet nevar iisti saprast kaapeec autoram apraavaas tas virsraksts. Taa lai abas puses labaak saprastu to buutibu, tad virsrakstam vajadzeeja skaneet laikam kkaa taa, kaa piem: "Tīna grib sēdēt uz diviem krēsliem, bet Anastasija и рыбку съесть, и на ... сесть un veel uz olimpiaadi aizbraukt" abaas valodaas tas izteiksmes liidzeklis ir atshkiriigs katra sapratiis pa savam
, 2018-12-03 21:00, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Saproti, arī hokejā var nesanākt, basketbolā utt. utt, bet viņām ir talants, tāpēc risks ir mazāks, ka nesanāks , katrā gadījumā, ne mums par to spriest.
Izlasi vēl 1 reizi manu komentāru
, 2018-12-03 21:49, pirms 5 gadiem
blondais18 rakstīja: Nu bet taisnību jau pateica, kāpēc jāgaida uz Tīnu, kura nevar izlemt starp volejbolu, un pludmales volejbolu... lai ar visiem 120% iet kopā pludmales volelbolā...

bet nē.. princesei pa ASV Jāizdzīvojas, vajag kādu backup variantu, lai ja nu neizdodas tad būs laba izglītība un vēl volejbola pieredze... diezgan savtīgi
BLONDAIS - Tu gan maz zini... Princese Tīna klasiku vispār nekad nav spēlējusi. Un, cerams, nekad nespēlēs
, 2018-12-03 22:12, pirms 5 gadiem
Klasik Vlasik , 20:53, pirms stundas , ignorēt , atbildēt
bankir rakstīja: Klasik Vlasik - Spriežot pēc jūsu komentāriem par Samoilovu, var secināt, ka pie viņa aizgāja jūsu mīļāka sieviete, ja tāda bija.🙂🙂🙂🙂🙂
Jaa, kaa tad ! Bet nevar iisti saprast kaapeec autoram apraavaas tas virsraksts. Taa lai abas puses labaak saprastu to buutibu, tad virsrakstam vajadzeeja skaneet laikam kkaa taa, kaa piem: "Tīna grib sēdēt uz diviem krēsliem, bet Anastasija и рыбку съесть, и на ... сесть un veel uz olimpiaadi aizbraukt" abaas valodaas tas izteiksmes liidzeklis ir atshkiriigs katra sapratiis pa savam

Tiesham Jusu gadujuma sieviete vainiga,ari ta ,kura Jus dzemdeja)))))
, 2018-12-03 22:27, pirms 5 gadiem
Ir jau studijas svarīgas, bet, ja viena sportu nostāda kā pirmo un vienīgo prioritāti, bet otra liek otrajā plānā pēc studijām, tad ir grūti prmajai pieņemt, ka vari darīt visu, bet tāpat komanda dēļ otras nesasniegs savu maksimālo rezultātu. Sava taisnība ir abām
, 2018-12-03 22:37, pirms 5 gadiem
picolino rakstīja: BLONDAIS - Tu gan maz zini... Princese Tīna klasiku vispār nekad nav spēlējusi. Un, cerams, nekad nespēlēs
Gudrīti, re kur Tev viena bildīte.
Ja gribēsi, atradīsi vēl daudzas citas.
';
, 2018-12-03 23:19, pirms 5 gadiem
bankir rakstīja: Klasik Vlasik , 20:53, pirms stundas , ignorēt , atbildēt
bankir rakstīja: Klasik Vlasik - Spriežot pēc jūsu komentāriem par Samoilovu, var secināt, ka pie viņa aizgāja jūsu mīļāka sieviete, ja tāda bija.🙂🙂🙂🙂🙂
Jaa, kaa tad ! Bet nevar iisti saprast kaapeec autoram apraavaas tas virsraksts. Taa lai abas puses labaak saprastu to buutibu, tad virsrakstam vajadzeeja skaneet laikam kkaa taa, kaa piem: "Tīna grib sēdēt uz diviem krēsliem, bet Anastasija и рыбку съесть, и на ... сесть un veel uz olimpiaadi aizbraukt" abaas valodaas tas izteiksmes liidzeklis ir atshkiriigs katra sapratiis pa savam

Tiesham Jusu gadujuma sieviete vainiga,ari ta ,kura Jus dzemdeja)))))
Oi, oi,oi, kaadi nu sveetie te uzmetaas! Pie jums tur Samoiloviem tas ir normaals leksikons kaadaa bazareejat, taapeec arii paskaidroju jums skaidraakaa valodaa ar ko juus shai gadiijumaa nodarbojaties
, 2018-12-04 01:28, pirms 5 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Piekrītu viedoklim, ka mācības, izglītība ir svarīgāka lieta nekā dalība sporta turnīrā, olimpiādē. Tāpēc jārespektē sportistes viedoklis un nevar viņu ar varu spiest startēt un palaist novārtā mācības. Lai mācās, studē - un pēc studiju pabeigšanas var kaut ko nopietnāku domāt, galugalā būs arī 2024. un 2028. olimpiskās spēles, kurām varēs savādāk gatavoties.
2020. visticamāk būs abām jāizlaiž. Neticu, ka ātri rezultāti tiks sasniegti ar citām volejbolistēm kopā.
macities vares ari 2024 un 2028 un 3018.............bet veca klimpa voleibolu uzspelet nevares jau pavisam driz........
, 2018-12-04 08:09, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: Lai kā man Tīna patiktu un skaidrs, ka potenciāls milzīgs - šajā situācijā saprotu Kravčenoku - Tīna ir izvēlējusies personīgi sev izdevīgāko ceļu, neņemot vērā partneri. Pēc teksta izklausās, ka būtisku pretrunu pat nav. Bet vai ieslēgs atpakaļgaitu ..

Diemžēl Latvijā maz labu partneru un risks, ka Tīna sāks spēlēt ar ASV pasi (saprotu, ka tēvs no turienes un pilsonība nebūtu problēma)
Tīnai jau sen ir ASV pilsonība!
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.