Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

EEVZA pamatturnīra pirmajā dienā Latvijai četras uzvaras un viens zaudējums

EEVZA pamatturnīra pirmajā dienā Latvijai četras uzvaras un viens zaudējums
Rihards Finsters
Foto: FIVB

Sācies Austrumeiropas Volejbola asociācijas (EEVZA) pirmais posms, kas līdz piektajam jūnijam notiks Krievijas galvaspilsētā Maskavā. Pamatturnīra pirmajā dienā Latvijas vīru vai dāmu komandas svinēja četras uzvaras un piedzīvoja vienu neveiksmi.

Vīru pamatturnīrā pie uzvaras tika gan Ruslans Sorokins un Rihards Finsters, gan Toms Āboliņš un Toms Benjavs. Ar otro numuru izliktie Sorokins un Finsters apspēlēja ar 18. numuru izliktos krievus Karpuškinu un Aldoņinu – 21:18, 21:19, bet ar desmito numuru izliktie Āboliņš un Benjavs tika galā ar 23. numuru izliktajiem krieviem Meļņikovu un Veļičko – 21:17, 14:21, 15:11.

Savukārt dāmām startēja četri pāri no Latvijas, un trim no tiem izdevās uzvarēt. Ar trešo numuru izliktās Marta Ozoliņa un Alise Lece pārspēja ar 19. numuru izliktās mājinieces Timofejevu un Fedjunovu (21:15, 21:19), ar septīto numuru izliktās Tīna Graudiņa un Paula Ņečiporuka trīs setos pārspēja ar 23. numuru izliktās Gaņenko un Petruņinu (15:21, 21:7, 15:8), bet ar 12. numuru izliktās Agnese Caica un Alise Pastare apspēlēja ar 21. numuru izliktās Ciganovu un Stukaļinu (21:11, 21:17).

Vienīgo zaudējumu piedzīvoja ar 15. numuru izliktās Anete Krastiņa un Jana Jaudzema, kuras trīs setos atzina ar 18. numuru izlikto mājinieču Uškovas un Rjabovas pārākumu – 20:22, 27:25, 9:15. Atlikušās grupu spēles notiks rīt. Gan vīriem, gan dāmām pamatturnīrā piedalās pa 24 pāriem, kas sadalīti astoņās grupās. Katras grupas divi labākie dueti kvalificēsies astotdaļfinālam.

Izmantotie resursi:
Eastern European Volleyball Zonal Association |...
Eastern European Volleyball Zonal Association |...


, 2016-06-04 01:51, pirms 8 gadiem
Toms Āboliņš?
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.