Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Birzulis: "Krievijas izlasei šeit ir labākie bloķētāji"

Birzulis: "Krievijas izlasei šeit ir labākie bloķētāji"
Aigars Birzulis
Foto: PlavinsSmedins.lv

Jau ziņojām, ka Kazaņā (Krievija) notiekošajā Kontinentālā kausa izcīņā pludmales volejbolā A grupā otrajā sacensību kārtā Lavijas pludmales volejbolisti - Mārtiņš Pļaviņš ar Jāni Šmēdiņu un Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins ar 3-1 apspēlēja Šveici un sestdien turnīra finālā tiksies ar Krieviju. Pēc otrās turnīra dienas sarunā ar portālu Sportacentrs.com pārdomās dalījās komandas treneris Aigars Birzulis.

„Esam iekļuvuši finālā un tas ir labi. Paldies jāsaka Sašam ar Ruslanu, kuri šo dienu izvilka un nebija jāpiedalās "loterijā" - zelta setā. Saša ar Ruslanu pirmo spēli iesāka slikti, bet sākot ar trešo laukuma maiņu atrada savu spēli, kas tad arī noteica tālāko sacensības gaitu. Viņi spēlēja labi un pārliecinoši, nedodot pretiniekiem nekādu iespēju ne tālākā spēles gaitā, ne arī savā pēdējā spēlē, kuru aizvadīja lieliski,” pēc cīņas ar Šveices izlasi pauž Latvijas komandas treneris Aigars Birzulis.

„Kreilim (Jāņa Šmēdiņa iesauka) ar Mārtiņu pirmā spēle izdevās godam, bet otrajā sāka izpausties nogurums un spēles kvalitāte zuda. Jāņem vērā, ka komandām, kas sākušas no sliktākas starta pozīcijas (mums tā bija trešā) ir nepateicīgāks sacensību kalendārs. Respektīvi, mūsu gadījumā augstākajam pārim pēc reitinga (Mārtiņš un Jānis) iznāk spēlēt divas spēles pēc kārtas ar nelielu pārtraukumu, bet pretinieka komandas spēlē pamīšus ar līdzīgu atpūtas laiku. Mārtiņam ar Kreili šādā ritmā jau nospēlēts divas dienas un arī rīt nebūs savādāk, jo pretiniekos Krievija, kurai turklāt šeit ir visnopietnākie bloķētāji. Būs ļoti gūti… Šajā kompānijā gan būs tikai viens Krievijas čempions - Aleksandrs Samoilovs, kuru Krievijā ļoti respektē,” skaidro Birzulis.

Ne tik labi piektdien veicās mūsu dāmām, kuras atzina Krievijas izlases pārākumu un svētdien spēlēs par trešo vietu. „Meitenēm neizdevās parūpēties par pārsteigumu, bet jāņem vērā, ka Krievijas komanda šeit ir ļoti spēcīga un dueti spēkos līdzīgi. Rīt gan ir iespējams pacīnīties pret Franciju par trešo vietu. Ja to izcīnīs, tad varēs uzskatīt, ka ir izdevies labs starts,” pauž Birzulis.


, 2011-06-03 22:51, pirms 13 gadiem
"Frabcijau"?
, 2011-06-04 04:19, pirms 13 gadiem
kalvis00 rakstīja: "Frabcijau"?
"p*s dir*t"
, 2011-06-04 13:33, pirms 13 gadiem
LAT-RUS spēļu tiešraides yatv.ru
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.