Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempionāta finālā pretiniekus jau gaida Ranjerī un Karambula

Krišs Upenieks

Eiropas čempionāta finālā pretiniekus jau gaida Ranjerī un Karambula
Alekss Ranjerī un Adrians Karambula
Foto: cev.eventolive.it

Austrijas pilsētā Klāgenfurtē notiekošajā Eiropas čempionātā pludmales volejbolā vietu finālā garantējuši Itālijas spēlētāji Alekss Ranjerī un Adrians Karambula. Itālieši pusfināla spēlē divos setos pieveica Nīderlandes pāri Reinders Nummerdors / Kristians Varenhorsts.

Itālijas pāris, kas tikai šajā sezonā sevi nopietni pieteikuši pasaules tūres ietvaros, turnīrā bija izlikts ar 15. numuru un B apakšgrupā spēlēja kopā ar Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu. Gan itālieši, gan latvieši bija uzvarējuši pirmajās divās grupas spēlēs, bet izšķirošajā mačā Aleksandrs un Jānis izcīnīja itin pārliecinošu uzvaru ar 21:17, 21:18.

Izslēgšanas turnīrā Itālijas pēc ranga otrais pāris ar 21:12, 21:16 pieveica francūžus Krū un Salvetī, itāliešus Nikolai un Lupo (21:19, 22:20), bet ceturtdaļfinālā pieveikti Austrijas fanu lielākās cerības Doplers un Horsts - 21:17, 23:21. Ranjerī un Karambulas pretinieki pusfinālā bija turnīrā ar pirmo numuru izliktie Nummerdors un Varenhorsts, kuri šogad spēlēja pasaules čempionāta finālā.

Ranjerī un Karambula atkal aizvadīja teicamu spēli, rādot aukstasinīgu sniegumu, un izcīnīja panākumu 40 minūšu laikā ar 21:17, 21:19. Pretinieki lielajā zelta mača itāliešiem būs Samoilovs un Šmēdiņš vai Braureru un Mīvsenu. Otrais pusfināls startēs 12:15.

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja