Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Sestdien "Brazīlijas Summer Grand Prix" turnīra posms

Pirmajā augusta sestdienā, 6.augustā plkst.12.00, pludmales sporta centrā „Brazīlija” norisināsies kārtējais „Brazīlijas Summer Grand Prix” turnīra posms. Līdz turnīra beigām un turnīra uzvarētāju apbalvošanai atlikuši vairs tikai 4 posmi.

Nenokavē un piedalies, jo kopvērtējumā tiks vērtēti tikai 5 labākie posmi un rezultatīvākie spēlētāji saņems vērtīgas balvas - dāvanu kartes 200Ls un 100Ls vērtībā no tūrisma aģentūras „Alida tūrs”, savukārt katra turnīra posma 1.-3.vietu ieguvēij tiks apbalvoti ar balvām no Brazīlijas, Atlētika, Isostar, Krown u.c.

Turnīrā var piedalīties ikviens spēlēt gribētājs bez dzimuma vai vecuma ierobežojumiem. Vienīgais nosacījums- spēlētājiem, kas uz pieteikšanās termiņa datumu ir Latvijas kopējā reitinga 40 labāko vidū, jāspēlē ar kādu, kurš šajā reitingā nav. Turnīrs norisinās pēc spēkā esošajiem FIVB pludmales volejbola noteikumiem, spēles tiesās paši spēlētāji un spēļu garumi var tikt mainīti vadoties pēc pieteikušos komandu skaita.

Dalībai turnīrā vari pieteikties nosūtot pieteikuma e-pastu līdz 4.augusta plkst. 17:00 uz Beachvolley@beachvolley.lv, rakstot turnīra nosaukumu, norises laiku, dalībnieka vārdu un uzvārdu, tālruni un e-pastu. Ja pieteiksi komandu līdz 4.augusta plkst. 17:00, tad dalības maksa no komandas būs 8ls. Ja komandu pieteiksi pēc noteiktā laika, tad dalības maksa no komandas būs 12Ls.

Reģistrācija 6.augustā no plkst. 11.30. Spēļu sākums 12.00.


Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.