Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

"Non Pro" turnīram pieteikušies jau 50 pāri

"Non Pro" turnīram pieteikušies jau 50 pāri
Foto: Scanpix

Svētdien, 4. jūlijā, sākot no plkst. 10.00, Ķīšezera krastā, sporta kluba „Ķeizarmežs” pludmalē notiks volejbola turnīrs, kurā piedalīsies vairāk nekā 50 komandas, vienkopus pulcējot gandrīz 400 sportotājus un līdzjutējus.

"Pludmales volejbols ar katru gadu Latvijā kļūst ar vien populārāks, turklāt pēdējos gados Latvijas volejbolisti ir guvuši pietiekami labus rezultātus arī starptautiskā mērogā. Organizējot šādus amatieru klases turnīrus, mēs liekam labus pamatus volejbola attīstībai nākotnē,” skaidro turnīra organizators un atbalstītājs, uzņēmējs Normunds Teteris.

Dalībai turnīrā var pieteikties rakstot uz e-pastu pludmaleriga@gmail.com vai arī uz vietas sacensību dienā līdz 9.30. Tā kā turnīrs domāts amatieriem, tad tajā nedrīkst piedalīties spēlētāji, kuri atrodas TOP 100 kopējā Latvijas Pludmales volejbola rangā.

Turnīra noslēgumā tiks apbalvotas sešas komandas, kas uzrādījušas labākos rezultātus, kā arī tiks pasniegta īpašā balvā „Pagraba Ķeizeri”. Balvu fondu veido komandu turnīra dalības maksas, kā arī īpašās balvas no „Garnier”.

Pasākumu atbalsta politiskā apvienība „Par Labu Latviju!”.

Papildu informācija par turnīru pieejama: pludmaleriga.lv: 1. Amatieru turnīrs “Pludmale Rīga...


Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.