Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Kā uz paplātes: Kravčenoka pozē Samoilovam

Ints Megnis
Ints Megnis

Kā uz paplātes: Kravčenoka pozē Samoilovam
Mihails Samoilovs un Anastasija Kravčenoka
Foto: instagram.com/msamoilovs

Rubrika Kā uz paplātes šoreiz priecē acis. Mūsu uzmanības lokā iekritusi pludmales volejbolistes Anastasijas Kravčenokas sociālajos tīklos publicēta bilde, kurā viņa pozējusi Mihailam Samoilovam.

Pludmales volejbola sezona uzņem apgriezienus un šonedēļ vien dažāda līmeņa Pasaules kausa etapos piedalīsies pieci Latvijas pāri. Kravčenoka un Mihails Samoilovs ir vieni no talantīgākajiem Latvijas jaunajiem "bīčistiem", bet šobrīd viņi vēl nevar uzsākt vasaras sezonu - Nastja gaida no ASV atgriežamies savu pārinieci Tīnu Graudiņu, bet Miša vēl nav aizvadījis pirmo kopējo turnīru ar Atvaru Vildi

Kamēr abi sportisti, kuri ir attiecībās arī dzīvē, atrodas bez turnīru prakses, viņi izmēģinājuši savus spēkus mākslā - Kravčenoka sociālajos tīklos padalījusies ar bildi, kuru uzņēmis jaunākais no Samoiloviem.

🖤😈🖤 • • • • 📸: @msamoilovs

A post shared by Anastasija Kravčenoka (@anastasija.kravcenoka) on May 2, 2018 at 10:53am PDT


Tikmēr cita Latvijas sporta skaistule Anastasija Grigorjeva, kura nesen portālam Sportacentrs.com atklāja, ka gaida pirmdzimto, joprojām turpina trenēties, tāpēc devusies Mahačkalu, kur paralēli risinās arī Eiropas čempionāts cīņā. Atrodoties ārzemēs, Grigorjeva neaizmirst padalīties ar saviem iespaidiem, pieliekot klāt mirkļbirku #mūsuzemelatvija.

Latvijas karatē izlases sportisti kopā ar Igaunijas komandu gatavojas Eiropas čempionātam, kas sāksies jau nākamnedēļ. Kārtējo reizi atgādinām, ka jau 2020. gadā Tokijā karatē debitēs olimpisko spēļu programmā.

Kravčenoka ar Mihailu Samoilovu nav vienīgie sociālajos tīklos aktīvie pludmales volejbolisti. Divi vadošie Latvijas dueti šobrīd atrodas ASV un tur viņiem jautrības netrūkst. Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš tikuši pie personalizētiem spilveniem...

...bet Mārtiņš Pļaviņš iesaistījies zobenu cīņās un dueli noslēdzis kā uzvarētājs.

Latvijas labākā BMX riteņbraucēja Vineta Pētersone ir gatava nedēļas nogalē gaidāmajiem Pasaules kausa etapiem.

Bet Anastasija Sevastova nākamnedēļ spēlēs WTA "Premier" turnīrā Madridē.

Savukārt slavenākie lietuviešu basketbola fani Nauris un Normunds Maci atvadījušies no saviem slavenajiem draugiem Bolu ģimenes, kas devusies atpakaļ uz dzimteni. Maci savus ķermeņus pirms laika papildināja ar Bolu tetovējumiem, bet tagad pateikušies amerikāņiem par viņiem atstātajām dāvanām.

Siltajā 1. maijā Jelgavā notika Latvijas un Baltijas čempionāts kanoe airēšanā un smaiļošanā garajās distancēs.

Ja kāds interesants Latvijas sportistu ieraksts palaists garām, rakstiet par to komentāros. Nākamā "Kā uz paplātes" sērija, visticamāk, gaidāma jau pavisam drīz.