Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Veselības apsvērumu dēļ Graudiņa/Jaudzema izstājas no Hāgas kvalifikācijas

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Veselības apsvērumu dēļ Graudiņa/Jaudzema izstājas no Hāgas kvalifikācijas
Tīna Graudiņa. Foto: CEV

Nīderlandē sācies Pasaules tūres četru zvaigžņu turnīrs pludmales volejbolā. Hāgas hallē notiekošajās kvalifikācijas sacensībās Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Jana Jaudzema veselības apsvērumu dēļ nestājās pretī austrietēm Franciskai Frīdlai/Evai Pfeferei, līdz ar to mūsu duetam turnīrs noslēdzies.

Kā jau ziņots, pēc pašķiršanās krīzes pārvarēšanas Graudiņa un Kravčenoka vienojušās par sadarbības turpināšanu. Tiesa, tagadējā turnīrā gatavojās piedalīties Tīna Graudiņa/Jana Jaudzema un Anastasija Kravčenoka/Alise Lece, jo pēdējā brīdī mainīt pārinieces ir pārāk dārgs prieks.

Pasaules tūrē šodien debitēja Graudiņas pārstāvētās Dienvidkalifornijas Universitātes (USC) komandas spēlētāja Aleksandra Poleto (Kanāda) un kopā ar bijušo USC studenti Sofiju Bukovecu kvalifikācijas pirmajā mačā piekāpās krievietēm - 21:17, 19:21, 6:15. Otrajā nogrieznī no 11:17 izdevās pievilkt līdz 15:17 un 18:19, bet pēdējā setā Sofija nebija savu uzdevumu augstumos.

Kvalifikācijā ar 12. numuru izliktās Tīna Graudiņa un Jana Jaudzema pirmajā mačā gatavojās spēkoties ar austrietēm Francisku Frīdlu un Evu Pfeferi, kurām piešķirts 21. numurs. Tomēr jau pirms Latvijas dueta iesildīšanās ārsts ieteica Jaudzemai nespēlēt, liecina Sportacentrs.com portāla rīcībā esošā informācija. Tādējādi tālāk tika austrietes.

Anastasija Kravčenoka un Alise Lece jau ir pamatturnīrā un sāks rīt plkst. 12.50 pret amerikānietēm.

Vīriešu turnīrā Latviju pārstāv Mihails Samoilovs/Matīss Gabdulļins (3. janvārī plkst. 9.30 kvalifikācijas pirmā kārta pret baltkrieviem) un Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš (parīt pamatturnīrs). Šmēdiņš ir atkopies pēc pleca operācijas un tagad atgriezīsies sacensībās.

Izmantotie resursi:
fivb.com

  +1 [+] [-]

, 2019-01-02 14:44, pirms 5 gadiem
Liels prieks par Jāni! Cerams, ka atgūs labu formu.
Ps. Un lai paņem riteņbraukšanas meistarklasi