Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

OSC pludmales volejbola laukumos "O-Sands" piektdien "King/Queen of the beach" turnīri

Jānis Celmiņš

OSC pludmales volejbola laukumos "O-Sands" piektdien "King/Queen of the beach" turnīri
Lana Sorokina un Atvars Vilde - karaliene un karalis?
Foto: O-Sands

Piektdien (3. oktobris) Olimpiskā sporta centra „O-Sands” pludmales volejbola laukumos risināsies, iespējams, līdz šim aizraujošākais turnīrs pavisam nesen atklātajos smilšu laukumos – „King / Queen of the beach”. Tā sākums paredzēts pulksten 20.00, pieteikumi jāsūta uz o-sands@inbox.lv

Septembra mēnesis ir noslēdzies, bet arī oktobris „O-Sands” pludmales volejbola laukumos būs ne mazāk karsts. Jau šo piektdien (3. oktobrī) tur risināsies „King/Queen of the beach” turnīri. Sacensības kā vīriem tā dāmām risināsies pēc ierastās „king of the beach” sistēmas, kad katrs sacensību dalībnieks cīnās katrs par sevi.

Turnīru organizatori informē, ka vairāk par 32 dalībniekiem (kopskaitā) uzņemt šoreiz nespēs, tāpēc pieteikšanos uz pēdējo brīdi aicina neatlikt. Dalības maksa no cilvēka: 10 EUR. Sacensību sākums plkst. 20.00. Neskaidrību gadījumā droši zvanīt: 25774407.

Pēc turnīra sacensību dalībniekiem tiks piedāvāta pirts, kur kopīgi varēsiet relaksēties pēc spraigās darba nedēļas, cīņām smiltīs un plānot nedēļas nogales plānus.

Arī turpmāk „O-Sands” laukumos tiks dažādi turnīri, bet ikdienā laukumi pieejami treniņu nodarbībām draugu lokā, kā arī profesionālu treneru (Ruslana Sorokina un Atvara Vildes) vadībā. Par treniņu grupām interesēties zvanot pa tālruni 25150607, par laukumu rezervāciju – 25774407. Kopskaitā Olimpiskā sporta centra telpās pieejami četri pludmales sporta veidiem paredzēti laukumi.