Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Krievijas hokejisti pirmajā pārbaudes mačā pārspēj Baltkrieviju

Rolands Eliņš

Krievijas hokejisti pirmajā pārbaudes mačā pārspēj Baltkrieviju
Oļegs Znaroks
Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas hokejisti, kas Phjončhanas olimpiskajās spēlēs veidos Olimpisko sportistu no Krievijas izlasi, šovakar Maskavā pirmajā pārbaudes mačā ar 3:0 pieveica Baltkrieviju.

Krievijas izlases vārtos stājās Vasīlijs Kosečkins, kurš aizvadīja pilnu spēli un palika nepārspēts. Izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc mača krievu medijiem atklāja, ka ir izlēmis par izlases pirmo vārtsargu olimpiādē, taču viņa vārdu neatklās. Znaroka rīcībā olimpiādē būs arī Iļja Sorokins, kurš stāsies vārtos nākamajā pārbaudes mačā, un Igors Šestjorkins.

Krievijas sastāvā ar vārtu guvumu pirmajā periodā izcēlās Kirils Kaprizovs, kurš pēc tam 25. minūtē dubultoja pārsvaru, izmantojot Sergeja Mozjakina un Vadima Šipačova piespēles. Savukārt trešos Krievijas vārtus guva Pāvels Dacjuks, realizējot vairākumu.

Krievijas hokeja izlase NHL spēlētāju nepiedalīšanās dēļ tiek uzskatīta par olimpiskā hokeja turnīra galveno favorīti, taču Krievijas delegācijas diskvalifikācijas dēļ nevarēs olimpiskajās spēlēs piedalīties kā oficiāla Krievijas izlase. Tā vietā Krievijas hokejisti startēs komandā, kas sauksies Olimpisko sportistu no Krievijas izlase, un spēlēs apakšgrupā kopā ar ASV, Slovākijas un Slovēnijas izlasēm.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат

  -2 [+] [-]

, 2018-01-30 22:23, pirms 6 gadiem
Bravo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2018-01-30 22:38, pirms 6 gadiem
teemu_saxon_121788018329042 rakstīja: un man jau šķiet, ka šobrīd tā ir Krievijas izlase ..
Eli'nš ir lohs.. gaidi OS, tad varēsi izcelties
nav tāda Krievijas valsts izlase OS

  +2 [+] [-]

, 2018-01-30 22:45, pirms 6 gadiem
teemu ir sarūgtināts

  +3 [+] [-]

, 2018-01-30 23:29, pirms 6 gadiem
Nominations Olympic Athletes of Russia men’s ice hockey team by the Ice Hockey Federation of Russia

Tads "dīvains" tas krievu izlases nosaukums būs šajās sacensībās.
Neko darīt,nerātniem bērniem kādreiz jāsaņem arī sods,citādi iedomājās ,ka ir pasaules naba.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-30 23:32, pirms 6 gadiem
Ja kādam nepatīk šis nopelnītais komandas nosaukums,var vērsties ar sūdzībām pie oficiālās mājas lapas-http://pyeongchang2018.iihf.hockey/men/news/the-olympic-athletes-of-russia/

     [+] [-]

, 2018-01-30 23:42, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Nominations Olympic Athletes of Russia men’s ice hockey team by the Ice Hockey Federation of Russia

Tads "dīvains" tas krievu izlases nosaukums būs šajās sacensībās.
Neko darīt,nerātniem bērniem kādreiz jāsaņem arī sods,citādi iedomājās ,ka ir pasaules naba.
Isteniba, kada starpiba, kads nosaukums? Tapat skaidrs, ka samejie parstaves Krieviju. Un attieciba par tiem neratnajiem berniem - vai tad piemeram, Kovalcuks, Dacjuks vai vel kads no krievu hokejistiem ir tik baigi "neratns"? Tur jau pie vainas ir Krievijas valsts augstakas varas parstavji, kuri Socu Olimpiade to "dopinga jautajumu" pamatigi sabojaja. Nu jacies ir sportistiem, saja gadijuma hokejistiem. Bet nu nav launuma bez labuma - tas vinus tikai vel vairak motives un saliedes. Nesaku, ka zelts viniem jau ir kabata, bet ar pareizu attieksmi, motivaciju un saliedetibu si komanda Phjoncana ir spejiga paveikt lielas lietas.

  +3 [+] [-]

, 2018-01-31 07:23, pirms 6 gadiem
>>>EsirLetinsh
Ja krievi ar šo sastāvu neizcīna zeltu,tad viņi būs izgāzušies kā veca sēta,jo nevienai komandai nav tāda līmeņa bijušās NHL zvaigznes,kā Kovaļcuks,Dacjuks un Voinovs.Un spēlē viņi joprojām NHL līmenī,vienīgi Dacjukam traumas traucē.Kas attiecās uz to ,ka visu šo putru savārīja Krievijas augstākās sporta varas pārstāvji ar prezidenta klusu piekrišanu,par to nav ne mazāko šaubu un tieši tāpēc viņi tagad saņem sodu.Jā,cieš sportisti,gan vainīgie ,gan arī nevainīgie.Nu tur nu nekā nevar darīt,jo acīm redzot Krieviju citādāk sodīt nevarēja,jo joprojām vainīgie sporta funkcionāri no Krievijas puses nav sodīti,bet viens otrs ir paaugstināts amatā.Kāpēc tā ,nav grūti uzminēt.Tā kā mūsu kaimiņi var lamāt,bļaut ,kunkstēt un vainot visu pasauli par sazvērestību,bet šo kaunas putru viņiem pašiem vien nāksies izstrebt.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-31 09:57, pirms 6 gadiem
tad visu OS laiku tiks malts šitais nosaukums "Olimpiskie sportisti no Krievijas" ?
tak saīsināt uz OSK vai anglisko OAR

     [+] [-]

, 2018-01-31 10:27, pirms 6 gadiem
Kas attiecas uz Krieviju, tās sportistiem, vispār starptautiskām aktivitatēm, tad Krieviju nevajadzēja nekur pielaist, Soču olimpiādi Putins nopirka. Mazāk pat dopinga dēļ, bet valsts agresīvās politikas dēļ, Krimas okupācija, iebrukuma Ukrainā dēļ vajadzēja atņemt gan Soču olimpiādi, gan šogad pasaules čempionātu futbolā.
Bet rietumi jau ir mīkstie, kā krievs saka- prodažnije škuri. . .
Kas attiecas konkrēti uz olimpisko hokeja turnīru, tad skaidrs, ka Krievija ir favorīts un būs brīnums, ja viņi neizcīnīs zelta medaļas.
Tās izdarības ar nosaukumu atkal ir tikai ākstības, visiem tāpat skaidrs, ka tā būs Krievijas izlase!

     [+] [-]

, 2018-01-31 15:14, pirms 6 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку. Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину. Теперь и жена захотела попробовать, ведь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал и цeнa вoпроca копeeчнaя. Этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя.Вот тот блог---- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?

     [+] [-]

, 2018-01-31 16:59, pirms 6 gadiem
Nesaprotu, kur taadi nozombeeti idioti kaa Derums rodaas.

Ja tev, mulki, liekas, ka Krieviju nevajadzeja pielaist pie olimpiades del Krimas un Ukrainas, tad varbut ir jeega apdomaat arii to, ka NATO dalibvalstis ari nav japielaizh pie olimpiaadeem. Un jau sen. Teiksim, kopsh Dienvidslaavijas slaktinjiem. Amerika kopaa ar sabiedrotajiem kopsh taa laika paspeejusi izslepkavoties Afganistaanaa, Iraakaa, Siirijaa, Liibijaa un veel daudzkur citur, bet vinu sportisti, redziet, var visur starteet. Vai ne?

Un cik vaajaam ir jaabuut geopolitikas zinaashanaam, lai nesaprastu acimredzamo - ka ne jau dopings ir iemesls Krievijas sportistu diskvalifikaacijaam, bet gan ciinja par varu pasaulee.