Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Autors: FUNS

Latvijas sportistu starti Korejā. Vērtējums.

Olimpiskās spēles Korejā beigušās. Vēl speciālisti, treneri, sportisti vērtēs mūsu sportistu startus Korejā. Te parasta sporta līdzjutēja vērtējums mūsu olimpiešiem 10 ballu sistēmā.

Visu olimpiādes laiku centos pēc iespējas objektīvāk izvērtēt mūsu startus ņemot vērā pieredzi, potenciālu, šīs sezonas startus, traumas un arī sāncenšus. Beigās nolēmu likt vērtējumus ar komatiem,jo ir nianses kas nedaudz maina sākotnējās domas. Sportisti sarindoti sākot ar augstāko vērtējumu.

Melbārdis 9. Medaļa ir, vācieši ar savu supertehniku, Koreja mājas trasē. Gribējās likt 8,5, jo otrie braucieni otrā virāža, bet ņēmu vērā traumu decembrī.
Silovs 8,5. 4 vieta pasaka ļoti daudz. Pēc morālas traumas pirms gada ir augšāmcēlies. Masu startā pārrēķinājās un beigās izlieto nesmēla.
Priedulēna 8. Četri stabili braucieni ļoti priecē. Būtu šešniekā varētu domāt par vērtējumu 9.
Šici 7. Sešnieks ir un stafetē labi nobrauca.
K. Zvejnieks 7. 26.vieta ļoti labi. Būtu 8, ja vismaz normāli startētu slalomā. Pārmest neko nevar ,jo riskēja un vēlējās augstu vietu. Iespējams galvā bija doma par TOP-20.
Eiduka 7. It kā 44.vieta nav nekas īpašs, bet 18 gadi un pespektīvas kāpt uz augšu ļoti labas.
Bendika 7. Stabils septītnieks. Slikti ka nav augstas vietas, bet labi ka ir stabilitāte. Trīs starti un visi TOP-40. Parādīja ka mums ir stabila biatloniste. It kā velk uz 6,5 par šaušanu. Ja būtu kāda vieta zem 40 , tad liktu pat 6.
Aparjods 7. Jauns ,kuram viss vēl priekšā. Sapņoja klusībā pat par TOP-6, kas ir daudzu jauno minimālais sapnis, bet 19 gados vēl mazliet par ātru. Stafetē arī bija labs.
Zirne 7 . Arī vēl jaunā perspektīvā, bija kļūdaini barucieni, bet kopumā 12.vieta konkrēti viņai nav slikta noteikti.
T. Dukurs 7. Ko piebilst-nobrauca savā līmenī.
Bikše 6,5. Būtu varbūt seši, bet 50 km tomēr vēlājās braukt, pierādīja savu cīnītāja raksturu. No otras puses velk starts uz 7, bet tad gribas kaut nedaudz augstākas vietas.
Puķītis 6. Divas 11.vietas. Salīdzinoši maz orientējos šorttrekā un iespējams vērtējums par augstu vai zemu.
J. Zvejnieks 6. Ir progress, attieksme pret sportu uzlabojusies, bet izlaida pusfinālu no rokām. No otras puses desmitnieku tomēr sasniedza.
Muižnieks 6. Laikam neko daudz vairāk no Muižnieka nevarēja gaidīt. 66.vieta nav laba, bet 42 ir pavisam cita lieta.
Gasūna 6. Starti atbilstoši līmenim, bet lai būtu 7 gribējās lai būtu vismaz uz TOP-30 robežas.
M.Dukurs 6. Ļoti grūti izvērtēt, jo par 4.vietu OS likt 6 laikam var tikai leģendāriem sportistiem. Pats par sevi 4.vieta tā abstrakti domājot velk vismaz uz 8. Šoreiz ir cits stāsts un Martinam pašam 4.vieta šķitīs vismaz normāla varbūt mūža nogalē. Ir bijis skeletona elitē 3-4 OS pēc kārtas (vai Turīnas 7.vieta ir elite katrs pats domā).Zemāk par 6 par 4.vietu OS vienkārši nevaru ielikt. Arī 4.vieta ir jāizcīna. Melbārdis šodien par 5.vietu tā teica.
ĶIbermanis 6. Tāds knaps 6, bet tomēr abi starti desmitniekā tādēļ neliku zemāk. Būtu kaut vienā 11.vieta vai zemāk neliktu 6.
Gudramovičs/Kalniņš 5,5. Izceļas ar savu nestabilitāti tā īpaši. Var nobraukt labi, pat ļoti labi un tūlīt pēc tam visu izgāzt. Nostartēja nedaudz zemāk kā varēja. Braucieni ar kļūdām.
Rastorgujevs 5,5. It kā būtu jāliek vēl zemāk, jo 59,vieta, katastrofāls masu starts. To pusballi pieliku klāt par 12.vietu-grozies kā gribi tā tomēr biatlonā ir augsta vieta un tika masu startā, kas ir biatlona elite. Šajā sporta veidā elite tā vieglāk nosakāma- jātiek masu startā. Ja izejot no cerībām tad daudzi droši vien liktu 4 vai pat 3, bet vai cerības uz TOP-3 vai TOP-6 bija pamatotas. Jā ja viss sakrīt varēja būt bet tā nebūtu likumsakarība.
Cauce 5. Var daudz labāk. It kā jau sezona nesolīja kaut kādus brīnumus un uz TOP-10 maz cerības ,kaut arī tās bija,. Potenciāls Caucei ir daudz augstāks kā 16.vieta.
Aparjode 5. Vēl jauna starts nebija labs un liktu zemāku vērtējumu ja būtu lielāka pieredze, jo cik nojaušu ir diezgan talantīga.
Vasiļjevs 5. Viņam viss vēl priekšā. Vairākas reizes krita, bet saņēma salīdzinoši labus vērtējumus ja ņem vērā kritienu. Dzirdot ko pats domā par startu un kā vērtē , ir sajūta ka šis puisis var daudz klo sasniegt nākotnē. Atslēgas vārdi - patīk tas ko dara.
Ņikitina 5. 17 gadi. Kučvaļskas vietu ieņēma. Liktu vērtējumu 4, bet vecums un pēc vairāu speciālistu atzinuma tiesnešu vērtējums parāk bargs. Varbūt arī ir pelnījusi 4,5 (ja būtu kaut vai 19 gadi un kaut cik lielāka pieredze tad liktu zemāk).
Kivlenieks 3,5. Potenciāls daudz lielāks. Ir pieredze , vēlme, bet OS neizdevās.
Dārznieks 3,5. Rozītis bija sezonas vidū labāks, bet trauma Siguldā izjauca dueli par vietu olimpiādē. Slikts starts , lai arī neko īpašu no Dārznieka negaidīju.
Paškovska 3. Grūti izvērtēt viņas potenciālu , bet laikam tikai Paškovska un Ņikitina no Latvijas piedalījās ar domu vismaz kādu apdzīt. Neko jau neizgāza, bet potenciāls uz augstāku vietu laikam nav.

Cerams ka nevienu neaizmirsu. Protams ka kritizēt vērtējumu ir viegli. Izvērtējot visus sportistus, nekad nebūs pilnīgi vienādas domas līdzjutējiem. Centos pēc iespējas objektīvāk likt vērtējumus. Neņemt vērā kurš sportists patīk vai nepatīk. Būtu interesanti, ja arī citi ieliktu savus vērtējumus. Vēlams nebalstīties uz emocijām, bet veselo saprātu,ņemt verā visus apstākļus cik ir zināmi.
Kā vajadzētu nostartēt OS, lai teiktu ka starts izdevies. Ja vērtējums 7, tad nav ko īpaši pārmest. Protams ka sportisti ,kuriem ir 7 arī gribēja labāk, vairāk, augstāk un arī teiks, ka bija slikti, ir neapmierināti utt. Sportistam vienmēr jādomā kā tikt augstāk. Cits to saka atklāti, cits priecājās par vietu un skaļi nesaka ka gribēja vairāk , bet to visu iekšēji pārdzīvo.


, 2018-02-25 13:20, pirms 6 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Fufels, daiļslidotāja Ņikitina bija pārāka gan par Priedulēnu, gan Zvejnieku, Cauci, Dukuru. Funis jau tikai vietu cipariņus skatās, neredz lietas patiesos mērogos.
Lūdzu gaidu tavu vērtējumu. Kritizēt ir viegli. Te daudzi skaita tikai ciapariņus (vietas). Vai tad sportā vieta, rezultāts nesastāv no cipariem. Ņēmu vērā bez cipariem pēc iespējas vairāk faktorus,kas bija zināmi man. Būtu kādreiz arī kaut ko normālu uzrakstījis nevis muļķības rakstījis.
, 2018-02-25 13:34, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Lūdzu gaidu tavu vērtējumu. Kritizēt ir viegli. Te daudzi skaita tikai ciapariņus (vietas). Vai tad sportā vieta, rezultāts nesastāv no cipariem. Ņēmu vērā bez cipariem pēc iespējas vairāk faktorus,kas bija zināmi man. Būtu kādreiz arī kaut ko normālu uzrakstījis nevis muļķības rakstījis.
Laboju iepriekšējo komentu, bet šis padzēsās. Bet nu labi.
Vismaz 8 balles- Melbārdis un Silovs.
6-7 balles- daiļslidotāji, jo izlauzties līdz spēlēm ir mega panākums šajā sporta veidā.
Eiduka 6- par potenciālu un jauno vecumu.
Rastorgujevs, Bendika- 5. Viduvējs sniegums, bet biatlons ir biatlons.
Zvejnieks- 5. Lielā sporta veidā cienīgi nostartēja, taču zvaigznes no debesīm negrāba.
Labākā kamaniņu meitene- arī 5.
Dukuri, Šici- nesekmīgi
, 2018-02-25 13:42, pirms 6 gadiem
Puķītis 6. Divas 11.vietas. Salīdzinoši maz orientējos šorttrekā un iespējams vērtējums par augstu vai zemu.
J. Zvejnieks 6. Ir progress, attieksme pret sportu uzlabojusies, bet izlaida pusfinālu no rokām. No otras puses desmitnieku tomēr sasniedza.
Pasties viņu vietas Pasaules kausa kopvērtējumā
, 2018-02-25 13:46, pirms 6 gadiem
Bet no visas olimpiādes mana varone ir Estere Ledecka.
, 2018-02-25 13:47, pirms 6 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Laboju iepriekšējo komentu, bet šis padzēsās. Bet nu labi.
Vismaz 8 balles- Melbārdis un Silovs.
6-7 balles- daiļslidotāji, jo izlauzties līdz spēlēm ir mega panākums šajā sporta veidā.
Eiduka 6- par potenciālu un jauno vecumu.
Rastorgujevs, Bendika- 5. Viduvējs sniegums, bet biatlons ir biatlons.
Zvejnieks- 5. Lielā sporta veidā cienīgi nostartēja, taču zvaigznes no debesīm negrāba.
Labākā kamaniņu meitene- arī 5.
Dukuri, Šici- nesekmīgi
Tavu kopējo domu vērtējumam sapratu. Pamats izskatās ir tas uz ko Tu personīgi cerēji. Ja nebija tas ko vēlējies vērtējums zems. Katram savas domas. Daiļslidotāji ir jauni perspektīvi bet Vasiļjevam laikam 2 startos bija 3 krietieni. Varbūt par zemu vērtēju es. Noteikti nevaru piekrist par Zirnes 12.vietu. Tu ieliki 5. Arī ŠIcus vērtēt zemāk par 4 -divas sestās vietas un nesekmīgi ? Pat tavuprāt 4 vai 5 nav pelnījuši.
6 un 6 vieta un nesekmīgs starts? Nevaru piekrist. Drīzāk Šici uzlec citas reizes augstāk kā var un konkurentu kļūdas mūs paceļ. Nebija sezonā pazīmes ka būs stabila medaļa, lai arī es cerēju uz Šiciem kā medaļniekiem. Domāju varbūt kaut ko izķīmiķos, bet šoreiz sestie. Taisnība vien būs ka mūs ātri var izlutināt ar augstām vietām.
, 2018-02-25 13:48, pirms 6 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Bet no visas olimpiādes mana varone ir Estere Ledecka.
Piekrītu. Pārsteigums un patiešām varone.
, 2018-02-25 13:55, pirms 6 gadiem
smagi optimistisks tops... ņemot vērā ka tā bija olimpiāde, un daudzi no dalībniekiem ilgi un dikti kladzināja, ka gatavojas olimpiādei...cik eksperimentēja, cik iztērēja utt.... tad nu dukuram, šiciem un rastijam, mazajam osim, abiem kamaniņu večiem jau nu 3 jaliek... tā pat k. zveiniekam. savā kroņa disciplīna izstājas. un tur kur tika līdz galam atpalika 5 sek... nu drausmas slaloma tas ir
, 2018-02-25 14:03, pirms 6 gadiem
markkomartins rakstīja: smagi optimistisks tops... ņemot vērā ka tā bija olimpiāde, un daudzi no dalībniekiem ilgi un dikti kladzināja, ka gatavojas olimpiādei...cik eksperimentēja, cik iztērēja utt.... tad nu dukuram, šiciem un rastijam, mazajam osim, abiem kamaniņu večiem jau nu 3 jaliek... tā pat k. zveiniekam. savā kroņa disciplīna izstājas. un tur kur tika līdz galam atpalika 5 sek... nu drausmas slaloma tas ir
No tevis kā izteikta pesimista neko labāku negaidīju. Gatavojās olimpiādei visi. Tas ka gatavojās nenozīmē ka nu tik būs,jo citi dara to pašu. Tu vērtējumu liec balstoties uz emocijām. Likt 3 par 6, 4 vietu OS. Zvejnieks varēja nobraukt līdz galam slalomā mierīgi. Šoreiz nolēma riskēt jo parasta vieta viņu neapmierināja. Izstājās slalomā aptuveni 60% no visiem sportistiem arī līderi Hiršers, Kristofersens.
Olimpiādei gatavojās visi un tādēļ nenosodu sportistu kurš ir ticis OS desmitniekā, īpaši jau sešniekā. Ja kādam pilnīgi jaunam sportistam no Latvijas tagad pateiks - Tu OS būsi 5 un 8 vietā. Tā ziņa pati par sevi lielāko daļu iepriecinātu ,jo pirmkārt viņš uzzin ka toiks uz OS . Tikt jau vien ir sasniegums. Tālāk pa augšupejošu - katram savs mērķis. Kādu apdzīt , būt pirmajā pusē , TOP-10, TOP-6 , medaļas, zelts.
Nobraucienā Zvejnieks zaudēja laikam nepilnas 4 sekundes.
, 2018-02-25 14:07, pirms 6 gadiem
Labi, Šiciem 4 balles, par to ka veterāmi galīgi neizgāzās savā disciplīnā. Stafete ir 2 balles. Skeletons ir 1 balle. Ja nav medaļas OS, šis sporta veids ir pilnīgi bezjēdzīga naudas izmešana.
, 2018-02-25 14:15, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: No tevis kā izteikta pesimista neko labāku negaidīju. Gatavojās olimpiādei visi. Tas ka gatavojās nenozīmē ka nu tik būs,jo citi dara to pašu. Tu vērtējumu liec balstoties uz emocijām. Likt 3 par 6, 4 vietu OS. Zvejnieks varēja nobraukt līdz galam slalomā mierīgi. Šoreiz nolēma riskēt jo parasta vieta viņu neapmierināja. Izstājās slalomā aptuveni 60% no visiem sportistiem arī līderi Hiršers, Kristofersens.
Olimpiādei gatavojās visi un tādēļ nenosodu sportistu kurš ir ticis OS desmitniekā, īpaši jau sešniekā. Ja kādam pilnīgi jaunam sportistam no Latvijas tagad pateiks - Tu OS būsi 5 un 8 vietā. Tā ziņa pati par sevi lielāko daļu iepriecinātu ,jo pirmkārt viņš uzzin ka toiks uz OS . Tikt jau vien ir sasniegums. Tālāk pa augšupejošu - katram savs mērķis. Kādu apdzīt , būt pirmajā pusē , TOP-10, TOP-6 , medaļas, zelts.
Nobraucienā Zvejnieks zaudēja laikam nepilnas 4 sekundes.
pričom pesimists... tik es nepriecājos par visiem tūristiem kas tiek līdz finišam.. neiet runa par amatieriem, bet profesionāliem sportistiem, kas ar to naudu pelna...zvejniekam 3ās spēles. uz ko tad viņš riskēja... smiekli nenāk, tā pat arī dukurs un šici....visi cerēja uz medaļam, arī paši. paši to visās intervijās uzsvēra... es tak nenosodu, tik paši vainīgi
, 2018-02-25 14:21, pirms 6 gadiem
tās baļļu likšana sportistiem nav jau īsti objektīva. Inārs OS ieņēma tieši tādu pašu vietu kā PK kopvērtējumā , tikmēr Dārznieks nostartēja vēl sliktāk , kā ieņemtā vietā kopvērtējumā
, 2018-02-25 14:26, pirms 6 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Labi, Šiciem 4 balles, par to ka veterāmi galīgi neizgāzās savā disciplīnā. Stafete ir 2 balles. Skeletons ir 1 balle. Ja nav medaļas OS, šis sporta veids ir pilnīgi bezjēdzīga naudas izmešana.
pirmo reiz pēdējo 3 OS laikā skeletā nav medaļa un uzreiz tā skaitās bezjēdzīga naudas izmešanā.
Ir panākumi renes sportā tu fanosi par vinjiem , nav panākumi renē tu viņus nodirsīsi no galvas līdz kājām.
, 2018-02-25 14:32, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: pirmo reiz pēdējo 3 OS laikā skeletā nav medaļa un uzreiz tā skaitās bezjēdzīga naudas izmešanā.
Ir panākumi renes sportā tu fanosi par vinjiem , nav panākumi renē tu viņus nodirsīsi no galvas līdz kājām.
( otro reizi pēdējo 4 os laikā) 06,10,14,18 gads.....kurš tad kuru te nodir*....neredzu nevienu sliktu vārdu, tas ka daļa patiesības nenozīmē neko sliktu
, 2018-02-25 14:34, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: pirmo reiz pēdējo 3 OS laikā skeletā nav medaļa un uzreiz tā skaitās bezjēdzīga naudas izmešanā.
Ir panākumi renes sportā tu fanosi par vinjiem , nav panākumi renē tu viņus nodirsīsi no galvas līdz kājām.
nē viņš skatās uz šito topu,google trends wiki, un tad sarēkina cik daudz var par katru sportu priecāties
world's biggest sports - World's most popular...
, 2018-02-25 14:42, pirms 6 gadiem
markkomartins rakstīja: ( otro reizi pēdējo 4 os laikā) 06,10,14,18 gads.....kurš tad kuru te nodir*....neredzu nevienu sliktu vārdu, tas ka daļa patiesības nenozīmē neko sliktu
es šādus cilvēkus saucu par Olimpisko spēlu skatītājiem , kas neko nezina par sportistiem un sporta veidiem , bet prasa augstus rezultātus katrās OS
, 2018-02-25 14:46, pirms 6 gadiem
markkomartins rakstīja: pričom pesimists... tik es nepriecājos par visiem tūristiem kas tiek līdz finišam.. neiet runa par amatieriem, bet profesionāliem sportistiem, kas ar to naudu pelna...zvejniekam 3ās spēles. uz ko tad viņš riskēja... smiekli nenāk, tā pat arī dukurs un šici....visi cerēja uz medaļam, arī paši. paši to visās intervijās uzsvēra... es tak nenosodu, tik paši vainīgi
Zvejniekam 26.vieta -ļoti labs starts. Tieši šo atsevišķu startu vērtēju vismaz uz 8. Slalomā varēja mierīgi tikt 30-tās vietās. Vēlreiz atkārtoju slalomā ļoti daudz sportisti riskē Izstājās vairāk kā puse. Ko teikt Hiršeram kas pretendē uz zeltu. Zvejnieks malacis laba vieta un šlalomā droši vien cerēja uz TOP-20 ja sanāks tikt līdz galam ar risku.
Par 6 vietu nevaru likt sliktu vērtējumu . Tā ir 6.vieta pasaulē.
, 2018-02-25 14:48, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: tās baļļu likšana sportistiem nav jau īsti objektīva. Inārs OS ieņēma tieši tādu pašu vietu kā PK kopvērtējumā , tikmēr Dārznieks nostartēja vēl sliktāk , kā ieņemtā vietā kopvērtējumā
Kivlenieka pieredze, potenciāls ir daudz lielāks. Viņam gan bija jābūt augstāk.
, 2018-02-25 14:49, pirms 6 gadiem
ice F-1 rakstīja: nē viņš skatās uz šito topu,google trends wiki, un tad sarēkina cik daudz var par katru sportu priecāties
http://www.biggestglobalsports.com/
tas TOPS galīgi nepareizs pat ir ,jo nu F1 Indonēzijā nav liels sports
, 2018-02-25 14:52, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Kivlenieka pieredze, potenciāls ir daudz lielāks. Viņam gan bija jābūt augstāk.
Kāds vēl potenciāls augstāks viņam , ja maziņš regress ir vērojams viņam?
, 2018-02-25 14:59, pirms 6 gadiem
Cik Garijam Vitoļinam?
, 2018-02-25 15:39, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: es šādus cilvēkus saucu par Olimpisko spēlu skatītājiem , kas neko nezina par sportistiem un sporta veidiem , bet prasa augstus rezultātus katrās OS
Par, skeletonu, jau nav informācijas vispār. Ne intereses, ne informācijas. Tikai starti reizi četros gados.
, 2018-02-25 15:42, pirms 6 gadiem
Un latviešu vietas kalnu slēpošanā OS ir stipri uz augšu pavilktas sakarā ar lielvalstu kvotām. Tā ir.
, 2018-02-25 15:49, pirms 6 gadiem
Funs, Tu kādreiz tomēr pārmaiņas pēc varētu pieiet tai lietai no otras puses - nevis aiz cik sportistiem palika (jeb vieta), bet cik un kādus sportistus apsteidza. Par to te mūžīgais strīds vienmēr.
Citādi pa Tavam, nedaudz pārspīlejot, sanāk, ka pusfināls florbolā = pusfināls futbolā.
, 2018-02-25 15:53, pirms 6 gadiem
Swordsman rakstīja: Funs, Tu kādreiz tomēr pārmaiņas pēc varētu pieiet tai lietai no otras puses - nevis aiz cik sportistiem palika (jeb vieta), bet cik un kādus sportistus apsteidza. Par to te mūžīgais strīds vienmēr.
Citādi pa Tavam, nedaudz pārspīlejot, sanāk, ka pusfināls florbolā = pusfināls futbolā.
tak neņem galvā to funi. palasi viņa savārstījumus pie dinamo spēlēm... vai nu čekists viņam maksā vai cilvēkam ir uztveres problēmas....nevar pirkstu ar pi*pi salīdzināt
, 2018-02-25 15:55, pirms 6 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Un latviešu vietas kalnu slēpošanā OS ir stipri uz augšu pavilktas sakarā ar lielvalstu kvotām. Tā ir.
protams, tā pat kā slēpošanā...priecāties jau var tikai funis un pats dalībnieks
, 2018-02-25 15:57, pirms 6 gadiem
markkomartins rakstīja: tak neņem galvā to funi. palasi viņa savārstījumus pie dinamo spēlēm... vai nu čekists viņam maksā vai cilvēkam ir uztveres problēmas....nevar pirkstu ar pi*pi salīdzināt
Es zinu, kas ir Funs. Viņš man regulāri atsakās atbildēt, kāpēc, viņaprāt, vates troļļi aktīvi fano par Dinamo. Vienmēr izliekas, ka nesaprot jautājumu.
Un pēc tam atkal velk savu meldiņu par latviešu hokejistiem, latviešu rakstiem tribīnēs un ko tik vēl ne.

Bet šoreiz tomēr par OS.
, 2018-02-25 16:04, pirms 6 gadiem
Swordsman rakstīja: Es zinu, kas ir Funs. Viņš man regulāri atsakās atbildēt, kāpēc, viņaprāt, vates troļļi aktīvi fano par Dinamo. Vienmēr izliekas, ka nesaprot jautājumu.
Un pēc tam atkal velk savu meldiņu par latviešu hokejistiem, latviešu rakstiem tribīnēs un ko tik vēl ne.

Bet šoreiz tomēr par OS.
Ha! Rīgas Dinamo nav pamata uzskatīt par Dzeržinska Maskavas kluba kopiju. D burts visur ir vienāds. Arī Denkērkas evekuācijas operācijai bija nosaukums Dinamo.
, 2018-02-25 16:07, pirms 6 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Par, skeletonu, jau nav informācijas vispār. Ne intereses, ne informācijas. Tikai starti reizi četros gados.
kas tev personības dalīšanās?

vienu dienu saki,ka visi LTV,portāli pilni ar renēm,bet šodien saki,ka nekā nav....

takš beidz troļlot

es tikai te runāju par nepietiekamu renes reklamēšanu,bet interese ir normāla katru gadu

kāds vēl reizi 4 gados
, 2018-02-25 16:09, pirms 6 gadiem
ice F-1 rakstīja: kas tev personības dalīšanās?

vienu dienu saki,ka visi LTV,portāli pilni ar renēm,bet šodien saki,ka nekā nav....

takš beidz troļlot

es tikai te runāju par nepietiekamu renes reklamēšanu,bet interese ir normāla katru gadu

kāds vēl reizi 4 gados
Ka Latvijas omēm Rīmenis skalo smadzenes, tas ir viens. Bet nekādas sakarīgas info angļu valodā atrast nevar. Atceries, kādreiz meklēju info por top braucēju fon Šlaiheru? Nekā. Vai brībvkungs fon Šlainics
, 2018-02-25 16:13, pirms 6 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Ka Latvijas omēm Rīmenis skalo smadzenes, tas ir viens. Bet nekādas sakarīgas info angļu valodā atrast nevar. Atceries, kādreiz meklēju info por top braucēju fon Šlaiheru? Nekā.
nu gan saceŗejies,ka kāds tev rakstīs par Vācijas 6.nr.,kurš brauc pa 2. škiras mačiem
, 2018-02-25 16:15, pirms 6 gadiem
ice F-1 rakstīja: nu gan saceŗejies,ka kāds tev rakstīs par Vācijas 6.nr.,kurš brauc pa 2. škiras mačiem
Toreiz viņš bija top 6. Sārtvaidzis vācu ments, es vecs skeletona fans- ļoti labi atceros. Vienkārši ļoti maz informācijas pieejamās valodās. Pat gūgle pretī met visādas ribas un gūžas kaulus.
, 2018-02-25 16:27, pirms 6 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Toreiz viņš bija top 6. Sārtvaidzis vācu ments, es vecs skeletona fans- ļoti labi atceros. Vienkārši ļoti maz informācijas pieejamās valodās. Pat gūgle pretī met visādas ribas un gūžas kaulus.
nav jau tiem fričiem tie panākumi vīru skeletā,tāpēc arī īpaši neraksta...
, 2018-02-25 16:32, pirms 6 gadiem
ice F-1 rakstīja: nav jau tiem fričiem tie panākumi vīru skeletā,tāpēc arī īpaši neraksta...
friči jau kaut ko paraksta par savu policistu gan, bet es vācu val saprotu ļoti vāji. Cita lieta ir Z-amerikas OS čempioni ugunsdzēsēji un autotirgoņi, ar viņu piedzīvojumiem es esmu iepazinies. Vienīgais gandarījums, ka mūsējie ir pilna laika profesionāļi. Tāpēc es arī to medaļu prasu.
, 2018-02-25 16:37, pirms 6 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Par, skeletonu, jau nav informācijas vispār. Ne intereses, ne informācijas. Tikai starti reizi četros gados.
tas ir kā kurā valstī. Piemēram britiem ir laba mājaslapa Team - BBSA
, 2018-02-25 16:40, pirms 6 gadiem
bromleysports.com te ar intresantu informāciju var atrast par slidam un citām fīčām , kas saistītas ar skeletonu
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks  
Foto: Aleksandrs Viļfs, rsport.ria.ru
12

Vītoliņš: "Esmu pateicīgs par četriem gadiem Krievijas izlasē"

Titulētie treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš februārī aizveda "Olimpiskos atlētus no Krievijas" līdz Phjončhanas spēļu zeltam, taču pēc tam zaudēja savus amatus ne tikai krievu izlasē, bet arī Sanktpēterburgas SKA. Lielajā sarunā ar sport24.ru latvietis atklāj, ka pēc olimpiskā zelta iegušanas darba zaudēšana bija negaidīta, bet tajā pašā laikā ir gandarījums par iespēju tur strādāt un izcīnīt godalgas.
Oskars Melbārdis
Foto: AP/Scanpix
6

Melbārdis: "Šī sezona deva grūdienu nākotnei"

Kaut Phjončhanas olimpiskās spēles tika pavadītas traumas ēnā, divkārtējais olimpiskais medaļnieks Oskars Melbārdis aizvadītajā sezonā saņēmis grūdienu nākotnei, jo pirms veselības problēmām uzrādījis ļoti labus fiziskos rezultātus.
Kobe Braients
Foto: Reuters/Scanpix
34

Kobe Braients un slavenā filma "Icarus" par Krievijas dopinga programmu iegūst Oskarus

Losandželosā notikusi ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas 90. ceremonija. Pie "Oskara" tika arī vairākas ar sportu saistītas filmas – īsmetrāžas filma "Dear Basketball" par leģendārā basketbolista Kobes Braienta karjeru, kā arī dokumentālā filma "Icarus" par dopinga tēmu.