Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Priedulēna: "Jāatnāk ar tādu pat vēsu prātu rītdien, vēl nav ko sapriecāties"

Priedulēna: "Jāatnāk ar tādu pat vēsu prātu rītdien, vēl nav ko sapriecāties"
Lelde Priedulēna
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas skeletoniste Lelde Priedulēna pēc pirmās dienas sacensībām Phjončhanas olimpiskajās spēlēs izteicās, ka abi braucieni aizvadīti labāk nekā treniņos.

"Salīdzinot ar to, kā bija treniņos, braucieni bija diezgan normāli," saka Lelde. "Cīnos vēl ar otro virāžu, nepatīk man izeja. Otrajā braucienā bija jācīnās ieejā uz astoto virāžu, līdz ar to arī ieejā uz devīto virāžu un izejā no tās. Bet kopumā, salīdzinot ar treniņiem, bija normāli. Jāatnāk ar tādu pat vēsu prātu arī rītdien, jāaizvada divi labi braucieni un tad viss būs kārtībā. Bet pagaidām nav vēl ko sapriecāties."

Vaicāta par to, vai viņu kaut kā ietekmējušas šā rīta vīriešu sacensības un to rezultāti, Priedulēna atbild, ka nemaz nav tās redzējusi. "Rezultātus skatījos, zinu splitus, bet pašus braucienus neesmu skatījusies."

"Patika, ka nebija sānslīdes. Slida šādiem laika apstākļiem turas stabili. Pagaidām nav par ko sūdzēties. Neesmu redzējusi arī vāciešu braucienus, tādēļ grūti kaut ko teikt pat konkurentēm. Koncentrējos saviem braucieniem. Man ir savs darbs, kas jāizdara. Tad skatīšos apkārt."

"Rītdienai kamanām neko nemainīšu. Kamanas ir stabilas, galvenais arī pašai nobraukt stabili," piebilst Priedulēna.


, 2018-02-16 16:02, pirms 6 gadiem
Kamanas ir bēdu ieleja. 20/21 gada sezonā jābūt līdzvērtīgai slīdamībai kā Lohiem, Lōlingām, kuri brauci slikti, bet nez kāpēc ir pirmie.
, 2018-02-16 16:19, pirms 6 gadiem
nicks rakstīja: Kamanas ir bēdu ieleja. 20/21 gada sezonā jābūt līdzvērtīgai slīdamībai kā Lohiem, Lōlingām, kuri brauci slikti, bet nez kāpēc ir pirmie.
Ja salidzina ar Lelingu,tad Leldei ''jāuzēd'' savi 10-15kg!Bet,ja nopietni,tad tiešām grūti izskaidrot,starts salīdzinoši lēns,nobrauc ar kļūdām,bet beigu ātrums liels,un finišā priekšā!
, 2018-02-16 16:36, pirms 6 gadiem
RealT rakstīja: Ja salidzina ar Lelingu,tad Leldei ''jāuzēd'' savi 10-15kg!Bet,ja nopietni,tad tiešām grūti izskaidrot,starts salīdzinoši lēns,nobrauc ar kļūdām,bet beigu ātrums liels,un finišā priekšā!
Mums ar tehniku kaut kas galīgi garām!
, 2018-02-16 20:01, pirms 6 gadiem
Tā tehnika sastāv no dažām detaļām, par ko jūs te spriedelējat... Runā tā it kā par F1 mašīnu. 😁
, 2018-02-16 20:57, pirms 6 gadiem
aizermans rakstīja: Mums ar tehniku kaut kas galīgi garām!
Jo mums arī finansējums ir galīgi garām.. Kamēr mūsu valstī sports būs balstīts uz atsevišķiem talantiem, un to entuziasmu - tikmēr arī būs, tā kā būs, ar tām medaļām Olimpiādē.
, 2018-02-17 02:33, pirms 6 gadiem
Tehnika neļauj pagaidām sasniegt vairāk...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks  
Foto: Aleksandrs Viļfs, rsport.ria.ru
12

Vītoliņš: "Esmu pateicīgs par četriem gadiem Krievijas izlasē"

Titulētie treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš februārī aizveda "Olimpiskos atlētus no Krievijas" līdz Phjončhanas spēļu zeltam, taču pēc tam zaudēja savus amatus ne tikai krievu izlasē, bet arī Sanktpēterburgas SKA. Lielajā sarunā ar sport24.ru latvietis atklāj, ka pēc olimpiskā zelta iegušanas darba zaudēšana bija negaidīta, bet tajā pašā laikā ir gandarījums par iespēju tur strādāt un izcīnīt godalgas.
Oskars Melbārdis
Foto: AP/Scanpix
6

Melbārdis: "Šī sezona deva grūdienu nākotnei"

Kaut Phjončhanas olimpiskās spēles tika pavadītas traumas ēnā, divkārtējais olimpiskais medaļnieks Oskars Melbārdis aizvadītajā sezonā saņēmis grūdienu nākotnei, jo pirms veselības problēmām uzrādījis ļoti labus fiziskos rezultātus.
Kobe Braients
Foto: Reuters/Scanpix
34

Kobe Braients un slavenā filma "Icarus" par Krievijas dopinga programmu iegūst Oskarus

Losandželosā notikusi ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas 90. ceremonija. Pie "Oskara" tika arī vairākas ar sportu saistītas filmas – īsmetrāžas filma "Dear Basketball" par leģendārā basketbolista Kobes Braienta karjeru, kā arī dokumentālā filma "Icarus" par dopinga tēmu.