Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Melbārdis un Dreiškens ātrākie trešajā treniņbraucienā

Melbārdis un Dreiškens ātrākie trešajā treniņbraucienā
Oskars Melbārdis un Daumants Dreiškens trasē
Foto: AP / Scanpix

Phjončhanas ziemas olimpisko spēļu bobsleja sacensībām turpina gatavoties divnieku ekipāžas - piektdienas rītā aizvadīti trešais un ceturtais treniņbrauciens. Trešajā ātrāko laiku uzrādīja Oskars Melbārdis un Daumants Dreiškens.

Trešajā treniņbraucienā Melbārdis un Dreiškens trasi pieveica 49,69 sekundēs, un neviena cita ekipāža to ātrāk paveikt nespēja. Kanādieša Džastina Kripsa pilotētais bobs Melbārdim zaudēja sešas sekundes simtdaļas. Vakardienas ātrākais pilots Johaness Lohners trešajā braucienā bija septītais. Oskars Ķibermanis un Matīss Miknis trešajā treniņbraucienā bija 11., Melbārdim un Dreiškenam zaudējot 0,45 sekundes.

Ceturtajā braucienā atkal ātrākie bija vācieši - šoreiz gan nevis Lohners, bet Niko Valters ar stūmēju Kristianu Pozeru. Trešo ātrāko laiku uzrādīja korejieši Junjongs Vons un Jangvū Seo, Valteram zaudējot 0,18 sekundes. Melbārdis un Dreiškens bija piektie ātrākie (dalīti ar Kripsa divnieku), Valtera ekipāžai zaudējot 0,24 sekundes, bet Ķibermanis un Miknis atkal palika ārpus desmitnieka - 15. rezultāts.

Vakar pirmajos divos treniņbraucienos ātrākos laikus uzrādīja Johanesa Lohnera un Kristofera Vēbera ekipāža, bet Melbārdis un Dreiškens bija attiecīgi septītie un ceturtie. Ķibermanim un Miknim vakardien desmitais un piektais rezultāts.

Ņemot vērā visus četrus līdz šim veiktos treniņbraucienus, Melbārdis un Dreiškens uzrādījuši trešo ātrāko laiku, piekāpjoties tikai Lohneram, kuram vakar abos braucienos izdevās uzrādīt ātrāku laiku.

Rīt agri no rīta tiks aizvadīti pēdējie divi treniņbraucieni, bet divnieku sacensības sāksies svētdienas naktī ar pirmajiem diviem braucieniem, savukārt naktī uz pirmdienu tiks aizvadīts trešais un ceturtais brauciens.

Bobslejs, divnieki vīriem, 3. treniņbrauciens

VEkipāžaValstsLaiks
1.Melbārdis/DreiškensLatvija49.69
2.Kripss/KopacsKanāda+0.06
3.Valters/PozersVācija+0.15
4.Springs/RaitsKanāda+0.21
5.Vons/SeoKoreja+0.22
6.Maiers/SammersAustrija+0.25
7.Lohners/VēbersVācija+0.26
8.Heinrihs/HotervilsFrancija+0.33
9.Peters/FrīdlsŠveice+0.34
10.Frīdrihs/MargissVācija+0.36
11.Ķibermanis/MiknisLatvija+0.45

Bobslejs, divnieki vīriem, 4. treniņbrauciens

VEkipāžaValstsLaiks
1.Valters/PozersVācija49.87
2.Maiers/SammersAsutrija+0.11
3.Vons/SeoKoreja+0.18
4.Springs/RaitsKanāda+0.21
5.Kripss/KopacsKanāda+0.24
Melbārdis/DreiškensLatvija+0.24
7.Heinrihs/HotervilsFrancija+0.25
8.Stuļņevs/KondratenkoOAK+0.33
15.Ķibermanis/MiknisLatvija+0.47


, 2018-02-16 11:19, pirms 6 gadiem
Veči,jau ceturtais sen kā beidzies!
, 2018-02-16 11:27, pirms 6 gadiem
nesaprotu priekš kam ir jāpievērš uzmanība treniņlaikiem,tas viss ir fufelis!
, 2018-02-16 14:39, pirms 6 gadiem
nu nezinu skeletona kaa bija trenini taa isteniiba ari finisheja
, 2018-02-16 15:11, pirms 6 gadiem
Pēdējā renes šļūcēju nācijas cerība, godīgi sakot pat pilnīgi vienalga kā šie nostartēs. Pēc šīs nakts gribētos lai šis murgs ātrāk beidzas.
, 2018-02-16 15:45, pirms 6 gadiem
fagcentrs rakstīja: Pēdējā renes šļūcēju nācijas cerība, godīgi sakot pat pilnīgi vienalga kā šie nostartēs. Pēc šīs nakts gribētos lai šis murgs ātrāk beidzas.
Murgs ir tavs ģīmis !
, 2018-02-16 16:15, pirms 6 gadiem
Varbūt vismaz šie izšaus?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-02-16 16:43, pirms 6 gadiem
Treniņiem tomēr ir vērts pievērst mazliet uzmanības. Vismaz ātrumiem. Jau skeletona treniņi rādīja, ka medaļas būs grūti izcīnīt un beigās neviens no Dukuriem neizcīnija medaļu. Pārsons un Juns uzrādīja lielākos ātrumus treniņos un sacensībās, savukārt, Tregubovam izdevās 4 labi braucieni. Viss loģiski! Par bobsleju runājot, domāju, ka Melbārdis nopietni cīnīsies par medaļām, jo beigu ātrums viņam ir labs. Ķibermanim, savukart, ar to ir hroniskas problēmas, tāpēc 10nieks viņam būs labs rezultāts.
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks  
Foto: Aleksandrs Viļfs, rsport.ria.ru
12

Vītoliņš: "Esmu pateicīgs par četriem gadiem Krievijas izlasē"

Titulētie treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš februārī aizveda "Olimpiskos atlētus no Krievijas" līdz Phjončhanas spēļu zeltam, taču pēc tam zaudēja savus amatus ne tikai krievu izlasē, bet arī Sanktpēterburgas SKA. Lielajā sarunā ar sport24.ru latvietis atklāj, ka pēc olimpiskā zelta iegušanas darba zaudēšana bija negaidīta, bet tajā pašā laikā ir gandarījums par iespēju tur strādāt un izcīnīt godalgas.
Oskars Melbārdis
Foto: AP/Scanpix
6

Melbārdis: "Šī sezona deva grūdienu nākotnei"

Kaut Phjončhanas olimpiskās spēles tika pavadītas traumas ēnā, divkārtējais olimpiskais medaļnieks Oskars Melbārdis aizvadītajā sezonā saņēmis grūdienu nākotnei, jo pirms veselības problēmām uzrādījis ļoti labus fiziskos rezultātus.
Kobe Braients
Foto: Reuters/Scanpix
34

Kobe Braients un slavenā filma "Icarus" par Krievijas dopinga programmu iegūst Oskarus

Losandželosā notikusi ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas 90. ceremonija. Pie "Oskara" tika arī vairākas ar sportu saistītas filmas – īsmetrāžas filma "Dear Basketball" par leģendārā basketbolista Kobes Braienta karjeru, kā arī dokumentālā filma "Icarus" par dopinga tēmu.