Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Vītoliņš: "Phjončhanā ledus ir nelīdzens, ripa lēkā un iestrēgst kājās"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vītoliņš: "Phjončhanā ledus ir nelīdzens, ripa lēkā un iestrēgst kājās"
Harijs Vītoliņš Phjončhanā
Foto: fhr.ru

Phjončhanas ziemas olimpiskajās spēlēs "Olimpiskie sportisti no Krievijas" šodien aizvada savu pirmo hokeja maču, cīnoties pret Slovākijas izlasi. Krievu komandas galvenā trenera asistents Harijs Vītoliņš pirms mača sūdzējās par ledus kvalitāti.

Pirms šodienas mača "Olimpiskie sportisti no Krievijas" paslidoja, gatavojoties cīņai. "Ledus tāds... Gribētos labāku. Ripa lēkā, ledus ātri bojājas un ir nelīdzens. Taču mēs atradīsimies vienādos apstākļos, būs daudz cīņas," norāda Oļega Znaroka asistents Harijs Vītoliņš.

"Ripa lēkā, iestrēgst kājās... Jābūt gataviem uz daudzām divcīņām. Paskatīsimies, kam tas būs izdevīgāk. Mums ir spēka spēlētāji, kuri var to izmantot. Pretinieku aizsargiem būs problēmas, ja spiedīsim uz viņiem. Slovāki ir mazāk nervozi, jo no viņiem negaida rezultātu. Taču tur ir meistari, lielu daļu mēs zinām, slovākiem laba [hokeja] skola. Mums ir ātra komanda, izmantosim savas stiprās puses. Vēlamies izveidot daudz momentu," informē latvietis.

"Olimpiskie sportisti no Krievijas" hokeja turnīrā ir vieni no galvenajiem pretendentiem uz zeltu. "Phjončhanā mums ir ļoti spēcīga komanda. Zinu, ka puiši ļoti centīsies. NHL spēlētāji nepiedalās. Šajā situācijā, ņemot vērā uz olimpiādi atbraukušos, esam paši lielākie favorīti. Mūsu komanda vienkārši ir objektīvi spēcīgāka nekā citas," saka Krievijas hokeja leģenda Pāvels Burē.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru

  -1 [+] [-]

, 2018-02-14 14:20, pirms 6 gadiem
Ja ripa iestrēgst kājā, kāju vajag operēt! Sporta medicīnas ABC.

  -2 [+] [-]

, 2018-02-14 14:21, pirms 6 gadiem
Upsss latviesu izcelmes treners krievijai!!! Nu ja latvijas vēsture tak bija izsūtīšana uz sibīriju. Nez vai latviski arī kādu vārdu zina???

  +1 [+] [-]

, 2018-02-14 14:22, pirms 6 gadiem
Sāk meklēt attaisnojumus, ja nu kāds tomēr sasit lielos favorītus, laigan ledus tač visiem vienāds!

  -1 [+] [-]

, 2018-02-14 14:43, pirms 6 gadiem
taisniba.ledus vienads.cerams aptaisisies rus.bet konkurentu tiesam viniem nau soreiz.

     [+] [-]

, 2018-02-14 16:31, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Sāk meklēt attaisnojumus, ja nu kāds tomēr sasit lielos favorītus, laigan ledus tač visiem vienāds!
haha un tā arī notika Slovākiem ar 2:3 pa*irsa

  -1 [+] [-]

, 2018-02-14 18:10, pirms 6 gadiem
ieriisiet nolapiitie sarkanie