Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Priedulēna: "Pirmajās divās treniņu dienās jau biju nokārusi degunu"

Priedulēna: "Pirmajās divās treniņu dienās jau biju nokārusi degunu"
Lelde Priedulēna un Mareks Mezencevs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas skeletoniste Lelde Priedulēna šorīt pēc pirmā oficiālā treniņa Phjončhanas olimpiskajā trasē atzina, ka līdz šim šeit nav aizvadījusi nevienu patiešām labu braucienu, tomēr šodienas treniņš devis pirmās pozitīvās emocijas.

Vasarā pēc ceļgala krustenisko saišu traumas Leldes dalība olimpiskajās spēlēs bija zem lielas jautājuma zīmes, tomēr tagad, esot Phjončhanā, viņa atzīst, ka par to šobrīd nedomā. "Koncentrējos trasei, kas bijis - bijis. Pēc tam varēšu domāt par to, kā viss noticis. Tfu, tfu, tfu... Celis netraucē, viss ir kārtībā."

"Šodien jau bija kaut kas līdzīgs braucienam. Ja iepriekšējās divas dienas bija galīgi garām, tad šodien jau bija tuvāk," stāsta Priedulēna. "Tagad labāk sanāk izbraukt otro virāžu. Pirms tam ar to bija problēmas, kas radīja problēmas izbraukt visu trases augšdaļu.Tur sanāca pazaudēt ļoti daudz laika un ātruma. Atliek vēl piestrādāt pie devītās virāžas. Ja sanāks četri labi braucieni, tad var būt arī labs rezultāts."

Priedulēna pirmdienas pirmajā treniņbraucienā ierindojās 13.vietā (10. labākais starta laiks, trases vidusdaļā 4.vieta), bet otrajā braucienā sasniedza 8. labāko rezultātu (14. labākais starta laiks, pēdējā kontrolatzīmē pirms finiša 5.vieta).

"Ja būs stabilāki braucieni, tad varēšu labāk izvērtēt trasi, bet līdz šim bija daudz problēmu, kas liedza saprast, vai mainījusies trase vai es pati. Notiek darbs ar video, ar tehniku, runājos ar brāļiem [Dukuriem]. Ar slidām pagaidām vēl meklējos, taču šādā laikā ir grūti eksperimentēt, jo visas slidas šim laikam ir diezgan neasas. Šodien uzlikām niknākas, asākas."

"Līdz šim neesmu bijusi draudzīgās attiecībās ar šo trasi. Rudenī šeit ieplēsu locītavas kaulu. Nevarētu teikt, ka man šajā trasē būtu bijis kaut viens tiešām labs brauciens," piebilst Priedulēna. "Pirmajās dienās jau biju nokārusi degunu, likās, ka galīgi nekas neiet. Šodien jau iepriecināja gan līnijas, gan arī laiki, kas ir tuvāki labākajām meitenēm. Ja iepriekš zaudēju divas sekundes, tad šodien jau bija labāk."


, 2018-02-12 09:00, pirms 6 gadiem
Priedulēnai jāsūta rekomendācijas Porziņģim!
, 2018-02-12 10:26, pirms 6 gadiem
oxa rakstīja: Priedulēnai jāsūta rekomendācijas Porziņģim!
Tas tiesa, 6 mēn atgriezties TOP līmenī! Nu var jau būt, ka basketam ar 2,2m tomēr ir cita veida slodze uz celi!
, 2018-02-12 11:16, pirms 6 gadiem
Pilnīgi cita opera ir taisni skriet pāris sekundes un likt ĻOTI daudz sānveida kustības uz celi pusstundas garumā. Nemaz nerunājot par Leldes svaru salīdzinot ar KP.
, 2018-02-12 13:36, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: Tas tiesa, 6 mēn atgriezties TOP līmenī! Nu var jau būt, ka basketam ar 2,2m tomēr ir cita veida slodze uz celi!
Muļķības, krustenisko saišu plīsuma gadījumos var turpināt labi skriet un kustēties, vienīgais nosacījums, skriet taisni bez sānveida kustībām. Tāpēc skeletoniste Lelde var iztikt bez operācijas, bet Kristapam tā nepieciešama. Nevajag salīdzināt ābolu ar bumbieri un pirkstu ar p*****!
, 2018-02-12 13:42, pirms 6 gadiem
Pagaidām skeletonistu nometnē bēdu ieleja. Vai tiešām Dukuram kabatā nav neviens trumpis?
, 2018-02-12 15:34, pirms 6 gadiem
Sveiki, kungs / kundze!

Es esmu Sandra Kelly Maskuller sekretāre naudas aizdevumu sabiedrība starp privātpersonu.

Vai jums ir nepieciešami naudas aizdevumi starp privātpersonām, lai saskarētos ar finansiālajām grūtībām, lai beidzot izkļūtu no strupceļa, kas izraisa bankas, noraidot jūsu kredītprasību failus? Sandranas kundze spēj jums aizdot jums nepieciešamo summu un apstākļus, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku. Tāpēc sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par mūsu labvēlīgajiem apstākļiem.

Mēs piedāvājam no 10 000 eiro līdz 10 000 000 eiro ar atmaksas termiņu no 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks  
Foto: Aleksandrs Viļfs, rsport.ria.ru
12

Vītoliņš: "Esmu pateicīgs par četriem gadiem Krievijas izlasē"

Titulētie treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš februārī aizveda "Olimpiskos atlētus no Krievijas" līdz Phjončhanas spēļu zeltam, taču pēc tam zaudēja savus amatus ne tikai krievu izlasē, bet arī Sanktpēterburgas SKA. Lielajā sarunā ar sport24.ru latvietis atklāj, ka pēc olimpiskā zelta iegušanas darba zaudēšana bija negaidīta, bet tajā pašā laikā ir gandarījums par iespēju tur strādāt un izcīnīt godalgas.
Oskars Melbārdis
Foto: AP/Scanpix
6

Melbārdis: "Šī sezona deva grūdienu nākotnei"

Kaut Phjončhanas olimpiskās spēles tika pavadītas traumas ēnā, divkārtējais olimpiskais medaļnieks Oskars Melbārdis aizvadītajā sezonā saņēmis grūdienu nākotnei, jo pirms veselības problēmām uzrādījis ļoti labus fiziskos rezultātus.
Kobe Braients
Foto: Reuters/Scanpix
34

Kobe Braients un slavenā filma "Icarus" par Krievijas dopinga programmu iegūst Oskarus

Losandželosā notikusi ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas 90. ceremonija. Pie "Oskara" tika arī vairākas ar sportu saistītas filmas – īsmetrāžas filma "Dear Basketball" par leģendārā basketbolista Kobes Braienta karjeru, kā arī dokumentālā filma "Icarus" par dopinga tēmu.