Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Daiļslidotāja pabeidz sacensību programmu par spīti noslīdējušai kleitai

Daiļslidotāja pabeidz sacensību programmu par spīti noslīdējušai kleitai
Jura Mina
Foto: EPA/Scanpix

Dienvidkorejas daiļslidotāja Jura Mina savā olimpiskajā debijā kopā ar partneri Aleksandru Gamelinu piedalījās pāru sacensībās, taču jau priekšnesuma sākumā Minai radās problēmas ar kleitu, kas noslīdējusi no pleca, un viņa vēlāk atzina medijiem, ka visu laiku satraukusies par to, ka viņas apģērba augšdaļa noslīdēs pavisam. Par spīti tam Mina pabeidza priekšnesumu un kopā ar Gamelinu izcīnīja devīto vietu.

22 gadus vecā Jura Mina savā valstī notiekošajās olimpiskajās spēlēs piedzīvoja debiju šāda līmeņa sacensībās, un jau pāris sekundes pēc priekšnesuma sākuma viņu sagaidīja viens no ļaunākajiem scenārijiem – viņas apģērba augšdaļa noslīdēja un atsedza kreiso plecu.

Lai arī Minai sacensību laikā vairākkārt nācās piekārtot savu apģērbu, lai izvairītos no lielākām problēmām, viņa nepārtrauca priekšnesumu un beigās arī kopā ar Gamelinu uzrādīja augstvērtīgu rezultātu, iegūstot devīto vietu.

Pēc sacensībām Mina medijiem atzina, ka visa priekšnesuma garumā bijusi nobijusies, ka viņas kleitas augšdaļa jebkurā brīdī var aiziet pa gaisu: „Piecas sekundes uz ledus, un kleitas āķītis atnāca vaļā. Ja tas būtu atrāvies pavisam, tad noslīdēt varēja visa mana apģērba augšdaļa.”

Mina paskaidroja, ka nav apstājusies, lai novērstu nelaimi, jo zinājusi, ka šāda rīcība maksātu viņai un viņas partnerim punktus kopvērtējumā.

„Šīs ir manas pirmās olimpiskās spēles, tas bija mans pirmais iznāciens uz olimpiskā ledus, un tas varēja izvērsties par pilnīgu katastrofu,” sacīja Mina. „Es biju ļoti satraukusies.”

Vēlāk gan Mina spēja atrast situācijā arī amizanto pusi, sociālajā tīklā „Twiiter” pārpublicējot vairākus jokus par šo atgadījumu, kā arī apsoloties kārtīgi sašūt savas drēbes individuālajās sacensībās.

Izmantotie resursi:
Winter Olympics: South Korean skater suffers...


, 2018-02-12 20:34, pirms 6 gadiem
Nu blin, ne tajaa pusee taa viile paarplisa ... Vilshanaas
, 2018-02-13 04:04, pirms 6 gadiem
Ko viņa tur piesedz, ja tur nekā nav
, 2018-02-13 20:57, pirms 6 gadiem
Par spīti daiļslidotājas noslidējušai kleitai es pabeidzu uz monitora.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks  
Foto: Aleksandrs Viļfs, rsport.ria.ru
12

Vītoliņš: "Esmu pateicīgs par četriem gadiem Krievijas izlasē"

Titulētie treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš februārī aizveda "Olimpiskos atlētus no Krievijas" līdz Phjončhanas spēļu zeltam, taču pēc tam zaudēja savus amatus ne tikai krievu izlasē, bet arī Sanktpēterburgas SKA. Lielajā sarunā ar sport24.ru latvietis atklāj, ka pēc olimpiskā zelta iegušanas darba zaudēšana bija negaidīta, bet tajā pašā laikā ir gandarījums par iespēju tur strādāt un izcīnīt godalgas.
Oskars Melbārdis
Foto: AP/Scanpix
6

Melbārdis: "Šī sezona deva grūdienu nākotnei"

Kaut Phjončhanas olimpiskās spēles tika pavadītas traumas ēnā, divkārtējais olimpiskais medaļnieks Oskars Melbārdis aizvadītajā sezonā saņēmis grūdienu nākotnei, jo pirms veselības problēmām uzrādījis ļoti labus fiziskos rezultātus.
Kobe Braients
Foto: Reuters/Scanpix
34

Kobe Braients un slavenā filma "Icarus" par Krievijas dopinga programmu iegūst Oskarus

Losandželosā notikusi ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas 90. ceremonija. Pie "Oskara" tika arī vairākas ar sportu saistītas filmas – īsmetrāžas filma "Dear Basketball" par leģendārā basketbolista Kobes Braienta karjeru, kā arī dokumentālā filma "Icarus" par dopinga tēmu.