Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Aparjods: "Pirms OS bija doma par desmitnieku, tāpēc ir sarūgtinājums"

Aparjods: "Pirms OS bija doma par desmitnieku, tāpēc ir sarūgtinājums"
Kristers Aparjods
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas kamaniņu braucējs Kristers Aparjods pēc iegūtās 11. vietas Phjončhanas olimpisko spēļu sacensībās izteicās, ka atbildību par neveiksmīgo ceturto braucienu uzņemas pats, nevis vaino tehniku.

"Palika tāda sajūta, ka varbūt pārāk daudz gribējās. Citreiz, kad tik ļoti gribas, mēdz kaut kā pietrūkt. Tomēr nav ko nokārt galvu. Tās tomēr ir pirmās spēles, un 11. vieta. Gribējās, protams, tikt desmitniekā. Tēmēju arī uz augstāku rezultātu, bet viss ir ļoti labi, un esmu apmierināts," atzina Aparjods.

"Nedomāju, ka šodien zaudēju atbrīvotību. It kā sajūtas bija tādas pašas kā dienu iepriekš. Vienīgais varbūt – mazi blakus faktori patraucēja nostrādāt vēl labāk," atbildes meklē Kristers. "Godīgi sakot, ceturtais bija vistrakākais brauciens. Pats tā nemaz nezinu, kāpēc tā. Kamanās neko nemainījām, varbūt manī pašā kaut kas nostrādāja. Visas trases garumā kļūdījos. Tas viss kopā salasījās un neļāva uzrādīt labu gala rezultātu."

"Vienmēr jau cenšamies kaut ko uzlabot, lai būtu ātrāki. Vienmēr tiek meklēti varianti, bet es domāju, ka kamanas šoreiz nebija vainīgas. Uzņemos atbildību par trešo un ceturto braucienu. Par snigšanu vispār nedomāju. Var jau būt, ka savu lomu tas nospēlēja, bet es uz to neieciklējos."

"Ja godīgi, man pirms olimpiādes bija doma tikt desmitniekā. Nedēļas gaitā braucot un skatoties, kā man iet, sapratu, ka nav ko atpalikt. Bija galvā top seši. Par trijnieku man bija grūti pateikt, bet par top seši tiešām domāju," teica Aparjods. "Šīs sezonas gaitā biju pierādījis, ka tomēr varu iespraukties arī starp vislabākajiem. Gribējās iekļūt Top 10 un varbūt pat augstāk, tāpēc šobrīd sarūgtinājums laikam ir nedaudz lielāks. Bet kopumā 11. vieta kopumā ir ļoti laba. Man nav, ko pārmest pašam sev."

  +2 [+] [-]

, 2018-02-11 19:16, pirms 6 gadiem
Pašlaik labākā Latvijas olimpiešu vieta (kopā ar Pūķīti), ir ok. Būs vēl labāk- gan Kristeram nākamajās OS, gan Latvijas izlasei vēl šajās OS.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-11 20:06, pirms 6 gadiem
Ļoti labi, nav sev ko pārmest? Ar tādu nostāju nekur netiksi!

     [+] [-]

, 2018-02-11 20:19, pirms 6 gadiem
Kristers reāls Pekinas medaļas pretendents.
Viņam ir viss.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-11 20:31, pirms 6 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Kristers reāls Pekinas medaļas pretendents.
Viņam ir viss.
vienīgi piķa nav tik daudz tehnikas attīstīšanai