Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Aparjods: "Rītdien gribētos uzlabot startu, tajā bija jūtama mandrāža"

Aparjods: "Rītdien gribētos uzlabot startu, tajā bija jūtama mandrāža"
Kristers Aparjods
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latviešu kamaniņu braucējs Kristers Aparjods, kurš ar diviem sekmīgiem braucieniem pēc pirmās dienas ieņem septīto vietu, portālam Sportacentrs.com atzina, ka jau treniņos bija uzķēris braukšanas sajūtu, tādēļ acīmredzamu kļūdu bijis maz.

Pēc pirmajiem treniņiem Phjončhanas trasē Aparjods ātrā ledus dēļ to salīdzināja ar autobāni, un tam piekrita arī pēc sacensību pirmās dienas. "Ir tāda sajūta, ka trase ir vieglāk izbraucama, tomēr redzams, ka sportistiem nemaz tik viegli ar tās izbraukšanu nesokas. Ja runāju tikai par sevi, tad visu nedēļu biju uzķēris sajūtas, redzamu kļūdu bija maz, vairāk bija jāstrādā pie niansēm. Skaidrs par to, kā būtu jābrauc, man ir, atliek tikai izpildīt."

"Nevaru par 100% apgalvot, ka šodienas abi braucieni bija mani labākie šajā nedēļā, jo vakar izdevās labs treniņš. Pierādīju sev, ka varu nobraukt, atliek tikai jau minētās nianses. Šodien negāju uz pilnu banku, atstāju rezervi drošībai, bet rītdiena visu saliks pa plauktiņiem."

"Ja salīdzinām ar pagājušo gadu, tad šosezon kamanas man ir uztaisītas pavisam jaunas. Tās tika būvētas tieši ar domu par šīgada svarīgākajiem mačiem - olimpiskajām spēlēm. Kamanas bija līmenī," norāda Kristers.

"Rītdien gribētos uzlabot startu. Šīs ir manas pirmās olimpiskās spēles, tādēļ startā mazliet bija jūtama mandrāža. Taču pirms tam šonedēļ neizjutu, ka šīs ir olimpiskās spēles, jo viss bija kā parasti - pārbraucām uz nākamo trasi un strādājām. Sajūta bija tāda, ka esam ieradušies uz kārtējo Pasaules kausa posmu. Vienkārši vajadzēja sakārtot domas un veikt šos braucienus," piebilst Aparjods.

  +5 [+] [-]

, 2018-02-10 15:38, pirms 6 gadiem
Malacis! Ko Kivlenieks un Darznieks dara nav nav saprotams

     [+] [-]

, 2018-02-10 16:02, pirms 6 gadiem
Tikai nepārcensties ar to startu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2018-02-10 18:14, pirms 6 gadiem
Pēc pirmajiem 2 braucieniem tuvu medaļai un laiki ļoti blīvi. Gaidam vēl divus labus braucienus. Es ticu, ka Kristers var iebraukt trijniekā un uzkāpt uz olimpiskā pjedestāla.

  +3 [+] [-]

, 2018-02-10 18:55, pirms 6 gadiem
Labi būsim godīgi sešinieks būtu labi, ja būs piektais tad izcili, augstāk reāli var tikt tikai ja konkurenti kļūdīsies.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-10 20:22, pirms 6 gadiem
Edgars rakstīja: Labi būsim godīgi sešinieks būtu labi, ja būs piektais tad izcili, augstāk reāli var tikt tikai ja konkurenti kļūdīsies.
Ne vien vienu reizi ir bijis tā, ka sportisti olimpiādē spēj uzlekt pāri savai dir... (piemēram austrieša pirmais brauciens šodien) ja izdodās - var medaļās iebraukt arī bez konkurentu kļūdām!

  +2 [+] [-]

, 2018-02-11 01:37, pirms 6 gadiem
Sasparjods ar Aparjodu!!!
Ne velti mani FKL GM dēvē par Aparjodu.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-11 11:01, pirms 6 gadiem
Vēl ir cerībiņa! Jātura īkšķi. Pats viņš, protams, visu lai saprot - lai uztaisa vienu sensāciju, kāpēc gan ne!?

     [+] [-]

, 2018-02-11 13:14, pirms 6 gadiem
Labi ka nobrauca līdz galam. sliktāk nekā pirmie divi uz ledus kur visi met nost no laika

     [+] [-]

, 2018-02-11 13:23, pirms 6 gadiem
Gribējās laikam pārāk stipri, pārdega!