Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Vīrusa dēļ no olimpisko spēļu apsargāšanas nācies atsaukt 1200 cilvēkus

Vīrusa dēļ no olimpisko spēļu apsargāšanas nācies atsaukt 1200 cilvēkus
Foto: Sputnik/Scanpix

Phjončahanas olimpiskās spēles startēs piektdien, taču organizatorus piemeklējusi ķibele – saslimšanas dēļ nācies atsaukt 1200 apsargus, viņu vietā piesaistot karavīrus.

Ar lipīgo norovīrusu, kas izraisa vemšanu un caureju, slimnīcā nogādāts 41 cilvēks. Lai neļautu slimībai izplatīties tālāk, nācies atsaukt 1200 apsardzes darbiniekus, kurus aizstājuši 900 Dienvidkorejas armijas darbinieki.

"Darām visu, lai apkarotu slimību. Tiklīdz tiek ziņots par saslimšanu, uzreiz dezinficējam telpas," sacīja olimpisko spēļu runasvīrs Kristofs Dubi. Cīņai ar lipīgo vīrusu izdalīts arī liels daudzums roku dezinfekcijas līdzekļu.

"Gribētu atvainoties par notikušo. Mūsu slimību uzraudzības centrs un citas valdības aģentūras apspriež tālākos rīcības plānus," teica organizatoru komitejas prezidents Lī Hībeoms.

Pērn Londonā notikušajā vieglatlētikas čempionātā vairākiem sportistiem neizdevās piedalīties sacensībās, jo uzraugošās iestādes viesnīcā atklāja norovīrusa izplatīšanos.

Izmantotie resursi:
Winter Olympics: Soldiers replace security...


, 2018-02-06 17:46, pirms 6 gadiem
нapoд я нaрыл мeтoд кaк пoдкачaтcя домa, этoт мeтод oпиcан в блoгe одногo чувaкa. C нaчaла нe пoверил, но решил попpобовать ведь цeнa вoпроca копeeчнaя и был в шоке уже через неделю: cтaл уходить пивной живот, пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину. Тeперь жeнa тожe зaхoтeлa попpoбовать увидeв мой peзультат и уже чeрез неделю убрaлa в тaлии пapу caнтимeтpов и это вce бeз диeт и cпopтa. Вoт тот блог, повepьте тaм вce пpaвдa oпиcанo ---- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-02-06 18:00, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: vai tik tā nav Krievijas provokācija?
vai tik neēsi saimnieka uzdotajā uzdevumā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-02-06 18:32, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: izvēlies izteicienus, puika
un ko tad trolēns izdarīs?
, 2018-02-06 19:02, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: un ko tad trolēns izdarīs?
Abi jūs āži. Skaidrojiet attiecības kaut kādā savā privātajā čatiņā, nevis zem raksta, kuru, acīmredzot, neesat izlasījuši.
Kas attiecas uz tēmu: nav ko celt paniku tur, kur tās nav. Miljonu valstī 40 cilvēkiem pļūtamais piemeties - vai tad Latvijā šādu šedevru jāliek pirmajās ziņu lapaspusēs?
, 2018-02-06 19:31, pirms 6 gadiem
Limpompo rakstīja: Abi jūs āži. Skaidrojiet attiecības kaut kādā savā privātajā čatiņā, nevis zem raksta, kuru, acīmredzot, neesat izlasījuši.
Kas attiecas uz tēmu: nav ko celt paniku tur, kur tās nav. Miljonu valstī 40 cilvēkiem pļūtamais piemeties - vai tad Latvijā šādu šedevru jāliek pirmajās ziņu lapaspusēs?
neviens jau nav cēlis paniku ,ka pļūtāmais daudziem uzmeties.Drāzāk panika ir sacelta dēl zemajām gaisa temperatūram , kas pjenčanā pašlaik ir , ceremonijai pat grib saīsināt laiku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks  
Foto: Aleksandrs Viļfs, rsport.ria.ru
12

Vītoliņš: "Esmu pateicīgs par četriem gadiem Krievijas izlasē"

Titulētie treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš februārī aizveda "Olimpiskos atlētus no Krievijas" līdz Phjončhanas spēļu zeltam, taču pēc tam zaudēja savus amatus ne tikai krievu izlasē, bet arī Sanktpēterburgas SKA. Lielajā sarunā ar sport24.ru latvietis atklāj, ka pēc olimpiskā zelta iegušanas darba zaudēšana bija negaidīta, bet tajā pašā laikā ir gandarījums par iespēju tur strādāt un izcīnīt godalgas.
Oskars Melbārdis
Foto: AP/Scanpix
6

Melbārdis: "Šī sezona deva grūdienu nākotnei"

Kaut Phjončhanas olimpiskās spēles tika pavadītas traumas ēnā, divkārtējais olimpiskais medaļnieks Oskars Melbārdis aizvadītajā sezonā saņēmis grūdienu nākotnei, jo pirms veselības problēmām uzrādījis ļoti labus fiziskos rezultātus.
Kobe Braients
Foto: Reuters/Scanpix
34

Kobe Braients un slavenā filma "Icarus" par Krievijas dopinga programmu iegūst Oskarus

Losandželosā notikusi ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas 90. ceremonija. Pie "Oskara" tika arī vairākas ar sportu saistītas filmas – īsmetrāžas filma "Dear Basketball" par leģendārā basketbolista Kobes Braienta karjeru, kā arī dokumentālā filma "Icarus" par dopinga tēmu.