Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Krievu peldēšanas zvaigzne: "Amerikāņi atsakās sadarboties"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Krievu peldēšanas zvaigzne: "Amerikāņi atsakās sadarboties"
Jūlija Jefimova
Foto: sovsport.ru

Trīskārtējā olimpisko spēļu medaļniece, skandalozā krievu peldētāja Jūlija Jefimova žēlojas, ka ASV speciālisti atsakās sadarboties, kaut gan tiek piedāvāti izdevīgi līgumi.

Jefimova nesen izveidojusi profesionālu peldēšanas klubu, taču ASV treneri nevēlas ar to sadarboties. "Amerikāņi atsakās strādāt ar manu komandu. Piedāvājam izdevīgus līgumus. No profesionālā viedokļa treneriem tas būtu interesanti, taču ir aizliegums no augšas. Ar vienu speciālistu pusotru mēnesi veicām pārrunas. Visu saskaņojām, bet tad pēkšņi atteicās," atklāj peldētāja.

Jaunizveidotā peldēšanas kluba gada budžets ir apmēram 1.2 miljoni ASV dolāru. "Saprotu, ka tas ir daudz. Bet mēs cerējām uz amerikāņu treneri, kuram būtu jāmaksā vairāk nekā saņemtu Losandželosā. Tagad šis variants atkritis, līdz ar to budžets varbūt samazināsies."

Slavenajai krievu peldētājai savulaik bija amerikāņu treneris, taču dopinga skandālu dēļ nācās šķirties. Patlaban neizdodas tikt pie jauna amerikāņa. "Nevēlos iet pie nepazīstama. Mēs vērsāmies pie trenera Deivida Salo, kurš ar mani strādāja Losandželosā. Kuru treneri viņš varētu ieteikt? Salo atbildēja: "Amerikā labāk nemeklējiet, neviens nebrauks!" Tagad domāju, ko darīt. Labāk palikšu ar treneri - tēti. Tēvs mani nepametīs grūtā brīdī, kā tas notika ar Salo," saka krieviete.

Kā jau ziņots, Jefimovas ceļš uz Rio spēlēm bija reti ērkšķains - diskvalifikācija par dopinga lietošanu, atgriešanās, iekrišana ar meldoniju, atstādināšana, juridiskās procedūras, attaisnošana, atstādināšana par dopinga vēsturi, juridiskās procedūras, uzvara Sporta arbitrāžas tiesā (CAS) un beidzot zaļa gaisma.

Krievijas peldēšanas zvaigzne pēc dopinga skandālu pārvarēšanas izcīnīja divas sudraba medaļas Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs (pirms tam Londonas spēlēs bija trešā un septītā vieta). Rio pirms 100m brasa fināla krieviete tika izsvilpta. 100m brasa sacensību uzvarētāja Lilija Kinga (ASV) apbalvošanas ceremonijā neapsveica sudrabu izcīnījušo Jefimovu. Pirms 200m fināla krieviete nedzirdēja svilpšanu, jo ieradās ar austiņām.

Izmantotie resursi:
sovsport.ru

  +3 [+] [-]

, 2016-12-29 15:18, pirms 7 gadiem
Nu ko tu! Nevar būt! Putlerstānas pārstāvji nekad nemelo un ir łoti godīgi.

  -3 [+] [-]

, 2016-12-29 16:05, pirms 7 gadiem
Jefimova forša sieviete, cik sanācis parunāt, tad sapratu, ka farmu nav lietojusi!!!

  +2 [+] [-]

, 2016-12-29 16:19, pirms 7 gadiem
Malaci jenki,pareizi dara ka nesadarbojas

  +1 [+] [-]

, 2016-12-29 17:19, pirms 7 gadiem
Kurš nopietns speciālists ies strādāt ar šādu ''dopinga karalieni''.

  -1 [+] [-]

, 2016-12-29 18:03, pirms 7 gadiem
Man ir tikai viens jautajums, - kāpēc gan Jefimova grib sasdarboties ar pasaulē lielākajiem dopnogotājiem pendosiem??