Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Jaunzēlandes peldētāju soda par alkohola lietošanu

Jaunzēlandes peldētāju soda par alkohola lietošanu
Daniels Bells
Foto: AP

Jaunzēlandes Peldēšanas federācijas pārstāvji nolēmuši sodīt vienu no valsts talantīgākajiem jaunajiem peldētājiem Danielu Bellu par pārlieku aizraušanos ar alkoholu pagājušajā mēnesī notiekošajā FINA pasaules čempionātā peldēšanā, ziņo Eurosport.

19 gadus vecais Jaunzēlandes peldētājs Daniels Bells, kurš 2008. gada pasaules junioru čempionātā izcīnīja trīs zelta medaļas, pagājušajā mēnesī notiekošajā FINA pasaules peldēšanas čempionāta pēdējā sacensību dienā tika nogādāts kādā no Romas slimnīcām, jo bija saindējies ar alkoholu.

Par šo starpgadījumu un neslavas celšanu Jaunzēlandes sportistiem Bells saņems sodu, ziņo Jaunzēlandes Peldēšanas federācija, tomēr vēl aizvien netiek precizēts, kāds tieši būs sods. Zināms vien, ka tauriņstila speciālists Bells arī turpmāk varēs piedalīties augstākā līmeņa meistarsacīkstēs un no Jaunzēlandes izlases netiks izslēgts.

"Mēs varam izvēlēties vai nu smagas sankcijas, vai arī atbalstīt Danielu šajā grūtajā situācijā un mēģināt palīdzēt pārvarēt radušās problēmas. Mūsuprāt, pareizākais ir otrais variants. Bells tik sodīts, taču piespriesto sodamēru paturēsim noslēpumā," tā Jaunzēlandes Peldēšanas federācijas prezidents Maiks Birns.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

     [+] [-]

, 2009-08-25 00:15, pirms 15 gadiem
talantu nodzert nevar

     [+] [-]

, 2009-08-25 01:02, pirms 15 gadiem
Neko dariit, ja garsho
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja