Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Peldētājs Pesockis astotais Eiropas spēļu tauriņstilā

Rolands Eliņš

Peldētājs Pesockis astotais Eiropas spēļu tauriņstilā
Artūrs Pesockis
Foto: swimming.lv

Latvijas jaunie peldētāji Artūrs Pesockis un Daniils Bobrovs savās disciplīnās iekļuva Eiropas spēļu finālpeldējumos - Pesockis ieguva astoto vietu, bet Bobrovs finālu aizvadīs rīt.

50 metru peldējumā brasā Danai Kolidzejai pietrūka trīs sekundes simtdaļu, lai kvalificētos finālam. Viņa ar rezultātu 32.45 sekundes ieņēma desmito vietu.

Taču Artūram Pesockim ar laiku 24.37 sekundes izdevās iespraukties 50 metru peldējuma tauriņstilā finālā. Tajā gan viņam neizdevās uzlabot savu laiku un nācās palikt astotajā vietā, no zelta medaļas ieguvēja ukraiņa Andrija Hlopcova atpaliekot 0,54 sekundes.

Finālā ar astoto labāko rezultātu iekļuva arī Daniils Bobrovs 200 metru brasā. Viņš izšķirošo peldējumu aizvadīs rīt pēcpusdienā, tiesa, viņa pusfinālā uzrādītais laiks no līdera atpaliek vairāk par piecām sekundēm. Jāpiebilst, ka Eiropas spēlēs peldēšanā vīriešiem dalībnieku vecums nedrīkst pārsniegt 18 gadus, bet sievietēm - 16 gadus.

Sieviešu dubultspēlēs badmintonā Ieva Pope un Kristīne Šēfere divos setos piekāpās Ukrainas duetam. Pirmajā setā tika zaudēts vien sīvā cīņā (19:21), bet otrajā izdevās gūt tikai desmit punktus (10:21). Latvietēm tas bija otrais zaudējums grupā, kas nozīmē zaudētas cerības uz ceturtdaļfinālu. Pēdējais mačs būs jāaizvada rīt 7:00 pēc Latvijas laika pret grupas līderēm bulgārietēm.

Izmantotie resursi:
Baku 2015 European Games

  +1 [+] [-]

, 2015-06-23 21:36, pirms 9 gadiem
Skatījos un pārsteigts esmu , ka divi peldētāji no Latvijas iegūs 8.vietu šai sporta forumā...
Prieks,
a kad tad BMX būs?