Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Kitadžima atgriezīsies novembrī

Kitadžima atgriezīsies novembrī
Kosuke Kitadžima
Foto: AP/Scanpix

Divkārtējais olimpiskais čempions peldēšanā japānis Kosuke Kitadžima pēc 15 mēnešu pauzes novembrī atgriezīsies sacensību apritē, pieliekot punktu baumām par viņa iespējamo aiziešanu no profesionālā sporta.

No 20. līdz 23. novembrim viens no lielākajiem brasa distances dūžiem pasaulē Kosuke Kitadžima atgriezīsies baseinā un Tokijā veiks 50, 100 un 200 metru brasa peldējumus, radot pamatotas cerības par pilnvērtīgu atgriešanos aktīvajā sportā.

Kitadžima izlaida šā gada pasaules čempionātu peldēšanā pēc veiksmīgi aizstāvētajiem olimpiskā čempiona tituliem 2008. gada Pekinas Olimpiskajās spēlēs 100 un 200 metru brasa distancēs. Pašlaik brasists no Japānas ir pārcēlies uz ASV pilsētu Losandželosu, kur trenējas ASV izlases speciālista Deiva Salo vadībā, iespējams, gatavojoties 2012. gada Olimpiskajām spēlēm Londonā.

Izmantotie resursi:
eurosport.yahoo.com