Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Karjeru noslēgusi pieckārtējā olimpiskā čempione Misija Frenklina

Ints Megnis
Ints Megnis

Karjeru noslēgusi pieckārtējā olimpiskā čempione Misija Frenklina
Misija Frenklina. Foto: Reuters/Scanpix

Par karjeras beigām 23 gadu vecumā paziņojusi pieckārtējā olimpiskā čempione peldēšanā Misija Frenklina, sakot, ka vairs nevēlas dzīvot sāpēs.

Amerikāņu zvaigzne 2012. gadā Londonas olimpiskajās spēlēs vien 17 gadu vecumā izcīnīja četrus zeltus, tomēr kopš tā laika cīnījusies ar pleca traumu un citām nebūšanām, ieskaitot depresiju.

Kā vēstulē pavēstījusi Frenklina, viņa ir "gatava nebūt katru dienu sāpēs".

2013. gadā viņa kļuva par pirmo sieviešu peldētāju, kura pasaules čempionātā izcīna sešus zeltus. Gatavojoties Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm viņa cīnījās ar garīga rakstura problēmām, tomēr arī savā otrajā olimpiādē tika pie zelta, palīdzot to iegūt ASV stafetes komandai, kuras sastāvā gan peldēja tikai priekšsacīkstēs. Tagad bijusī sportiste pauž, ka vēlas kļūt par mammu.

"Esmu sākusi saprast, ka manas dzīves lielākais sapnis vairāk par olimpisko zeltu vienmēr ir bijis kļūt par mammu," viņa saka. "Lai pateiktu vārdus, "Es aizeju" man vajadzēja daudz laika. Daudz, daudz laika. Tomēr tagad esmu gatava. Esmu gatava nebūt sāpēs katru dienu. Esmu gatava kļūt par sievu un vienu dienu - mammu. Esmu gatava katru dienu turpināt augt, lai būtu iespējami labs paraugs. Esmu gatava savai turpmākajai dzīvei."

Izmantotie resursi:
https://www.insidethegames.biz/arti...

  +4 [+] [-]

, 2018-12-21 15:13, pirms 5 gadiem
Lai gaiši un skaisti, lai Misijai izdodās būt par jauku mammu un sievu!

     [+] [-]

, 2018-12-21 15:27, pirms 5 gadiem
O, sportacentrs pamodies. Delfos jau trešdien raksts bija.

  +2 [+] [-]

, 2018-12-21 17:42, pirms 5 gadiem
Materiāls labs, vajag tik darbināt. Bērni toch peldēt mācēs.