Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Rīgā viesojas Baltkrievijas peldēšanas izlases fiziskās sagatavotības treneris

Andrejs Siliņš

Rīgā viesojas Baltkrievijas peldēšanas izlases fiziskās sagatavotības treneris
Andrejs Lipnitskis. Foto: LPF

šajā nedēļas nogalē, 20.-22. decembrī, ar praktisko lekciju kursu Latvijā viesojas Baltkrievijas nacionālās izlases spēka un fiziskās sagatavotības treneris Andrejs Lipnitskis.

Praktisko lekciju kursā "Peldētāju fiziskā sagatavotība. Mūsdienu pieeja un metodes" A. Lipnitskis Latvijas trenerus iepazīstinās ne vien ar fiziskās sagatavotības teorētiskajiem pamatiem, bet arī praktisko darbu Baltkrievijas izlases komandā, kā arī veiks Latvijas sportistu fiziskās sagatavotības testus un analīzi/novērtējumu.

A. Lipnitskis Baltkrievijas izlases fiziskās sagatavotības trenera amatā strādā kopš 2016.gada un ir veicinājis Baltkrievijas sportistu sasniegumus starptautiskajā arēnā - vēl pirms pāris dienām Ķīnā notiekošajā FINA pasaules čempionātā 25m peldbaseinā baltkrievu sportists Iļja Simonovičs izcīnīja divas sudraba medaļas, savukārt vēl vairāki sportisti iekļuva labāko astotniekā.

Kursi tiek rīkoti ar Latvijas Sporta federāciju padomes atbalstu un līdzfinansēti no valsts budžeta līdzekļiem, tādējādi sniedzot iespēju visiem LPF juridiskajiem biedriem deleģēt dalībai šajos kursos savas skolas/kluba pārstāvjus bez maksas.

Kursi notiek Elektrum Olimpiskajā centrā (Grostonas ielā 6b, Rīgā).

Informāciju sagatavoja
Latvijas Peldēšanas federācija