Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

PČ peldēšanā: Dūda atkal trīsdesmitniekā, Miloslavskim - 40.vieta

PČ peldēšanā: Dūda atkal trīsdesmitniekā, Miloslavskim - 40.vieta
Andrejs Dūda
Foto: Ilmārs Znotiņš

Apvienotajos Arābu Emirātos notiekošajā 10.FINA pasaules čempionātā peldēšanā šodien ar dažādām sekmēm startēja abi Latvijas peldētāji Andrejs Dūda un Romāns Miloslavskis. Dūda 50 metros uz muguras izcīnīja 27.vietu, bet 50 metros tauriņstilā finišēja vietu zemāk - divdesmit astotais, savukārt Miloslavskim 50 metros tauriņstilā 40.labākais rezultāts.

50 metros uz muguras Andrejs Dūda uzrādīja rezultātu 24.88 sekundes, no čempionāta rekordu sasniegušā Staņislava Doņetsa atpaliekot 1.64 sekundes. Kā pēdējie pusfinālam ar identisku rezultātu 24.20 sekundes kvalificējās krievs Arkādijs Vjačaņins un Kanādas peldētājs Džons Džeiks Taps.

50 metru tauriņstila priekšpeldējumā startēja abi Latvijas pārstāvji, no kuriem labāku rezultātu spēja uzrādīt ASV dzīvojošais Latvijas rekordists šajā distancē (23.24 sekundes) Andrejs Dūda, finišējot pēc 23.74 sekundē, bet Miloslavskis uzrādīja rezultātu 24.08 sekundes. Lai iekļūtu pusfinālā bija nepieciešams peldēt 23.3 sekunžu robežās.

Izmantotie resursi:
OMEGA Timing