Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Felpss pēc diskvalifikācijas izciešanas atgriežas ar uzvaru

Andrejs Siliņš

Felpss pēc diskvalifikācijas izciešanas atgriežas ar uzvaru
Maikls Felpss
Foto: AP/Scanpix

Leģendārais amerikāņu peldētājs Maikls Felpss pēc sešu mēnešu diskvalifikācijas izciešanas atgriezies ar uzvaru ASV pilsētā Fīniksā notiekošajās "Mesa Pro Series" sacensībās.

Vakar 29 gadus vecais Felpss piedalījās preses konferencē, nožēlojot notikušo - braukšanu dzērumā -, par ko saņēma pusgadu ilgu diskvalifikāciju no oficiālām sportiskajām aktivitātēm.

Felpss nav iekļauts ASV izlasē, kas piedalīsies pasaules čempionātā Kazaņā augusta mēnesī. Kamēr amerikāņi Kazaņā cīnīsies pasaules čempionātā, Felpss piedalīsies ASV čempionātā Sanantonio.

Naktī uz piektdienu Felpss izcīnīja uzvaru 100 metru tauriņstilā, finišu sasniedzot 52,38 sekundes pēc starta. Tuvāko sekotāju Raienu Lohti Felpss apsteidza par 0,73 sekundēm. Felpsa sasniegtais rezultāts ir starp desmit labākajiem pasaulē šogad, tomēr pats sportists atzina, ka noteikti cer uz ko labāku.

Felpsa mērķis ir kvalificēties Rio olimpiskajām spēlēm, kas norisināsies nākamgad. Felpss ir visu laiku visvairāk olimpisko medaļu izcīnījušais atlēts - amerikāņa rēķinā ir 22 olimpiskās medaļas, no kurām 18 zelta. Pasaules čempionātos Felpsam gājis pat vēl labāk - 33 medaļas, no tām 26 zelta.

     [+] [-]

, 2015-04-17 14:52, pirms 9 gadiem
Pareizi. Labāk paliec baseinā. Tikko no baseina ārā, tā vienas nepatikšanas.

  -2 [+] [-]

, 2015-04-17 15:32, pirms 9 gadiem
Dsq laikā rijis visādus preperātus, tagad fantastisks ātrums!

     [+] [-]

, 2015-04-17 16:10, pirms 9 gadiem
Viņam tagad galvenais ir būt mēdiju uzmanībā...olimpiskās medaļas diez būs, bet pēc pagājušām olimpiādēm sapelnījis miljonus ar reklàmām un atrašanos slavas zenītā, kas gan noriet...tagad uzturot par sevi intrigu un mēdiju uzmanību - nauda ripot līdz Rio...jànovēl, lai nebeidzas kā Armstrongam !

     [+] [-]

, 2015-04-17 17:05, pirms 9 gadiem
dakots rakstīja: Viņam tagad galvenais ir būt mēdiju uzmanībā...olimpiskās medaļas diez būs, bet pēc pagājušām olimpiādēm sapelnījis miljonus ar reklàmām un atrašanos slavas zenītā, kas gan noriet...tagad uzturot par sevi intrigu un mēdiju uzmanību - nauda ripot līdz Rio...jànovēl, lai nebeidzas kā Armstrongam !
Laikam nebeigsies ka Amstrongam,jo vina nemtas proves Pekina,pagajushaja sezona parbaudija un tur viss esot bijis tirs!