Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Felpss ārstē nobrāzto potīti, treniņus atsāks pirmdien

Felpss ārstē nobrāzto potīti, treniņus atsāks pirmdien
Maikla Felpsa mašīna pēc satiksmes negadījuma
Foto: SCANPIX SWEDEN

Amerikāņu peldētājs Maikls Felpss vēl aizvien ārstē vieglos nobrāzumus, kurus ieguva ceturtdien notikušajā ceļu satiksmes negadījumā, taču tie neliegs viņam iespēju turpināt trenēties, ziņo aģentūra AP.

Sociālajā vietnē facebook.com Maikls Felpss izteicis bažas par incidentā iesaistītās sievietes veselību, kura, kā ziņo Baltimoras policija, braucot pie sarkanās gaismas izraisīja ceļa satiksmes negadījumu. Pati sieviete pēc tam tika nogādāta slimnīcā, savukārt Felpss ieguva nobrāzumus potītes apvidū.

"Ar mani viss ir kārtībā un esmu priecīgs, ka neguvu nopietnus ievainojumus," Felpsa raksta facebook.com . "Ceru, ka viss ir OK arī ar otru autobraucēju. Man sāp potīte, taču tas nav nekas tāds, kas spētu mani atturēt no atgriešanās baseinā pirmdienas rītā."

Saistītais raksts:
Felpss iekļūst satiksmes negadījumā

Izmantotie resursi:
msnbc.msn.com

  +1 [+] [-]

, 2009-08-16 11:31, pirms 15 gadiem
chalim paveicies !

     [+] [-]

, 2009-08-16 17:01, pirms 15 gadiem
ja manai nobrāztajai potītei kādreiz tiktu pievērsta tik liela uzmanība...