Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Felpss iekļūst satiksmes negadījumā

Felpss iekļūst satiksmes negadījumā
Maikla Felpsa mašīna pēc satiksmes negadījuma
Foto: SCANPIX SWEDEN

Amerikāņu peldētājs Maikls Felpss vakar, braucot ar savu mašīnu, iekļuvis satiksmes negadījumu, saduroties ar citu mašīnu. Tiek gan ziņots, ka ar sportista veselību viss ir kārtībā un ka nekādas traumas Felpss nav ieguvis.

Mēneša sākumā pasaules čempionātā peldēšanā Maikls Felpss izcīnīja piecas zelta un divas sudraba medaļas. Iepriekš 2008.gada olimpiskajās spēlēs peldētājs izcīnīja veselas astoņas zelta medaļas, bet 2004.gada olimpiskajās spēlēs sešas zelta un divas bronzas medaļas.

Šodien kļuvis zināms, ka Felpss iekļuvis satiksmes negadījumu, kur sadūries ar ar kādu mašīnu. Otras mašīnas vadītājs ticis nogādāts slimnīcā, taču Felpsam nekādu būtisku traumu nav un ar sportistu viss ir kārtībā. Arī vēl diviem pasažieriem, kuri brauca kopā ar Felpsu, iztika bez savainojumiem. Maiklu Felpsu iztaujāja par notikušo un arī alkohols viņa organismā netika atklāts.

Jau zināms, ka Felpsam iepriekš bijuši dažādi atgadījumi. Piemēram, šī gada sākumā ASV peldēšanas federācija sodīja Felpsu uz trim mēnešiem par to, ka medijos tika publicētas fotogrāfijas, kur sportists lietojis marihuānu, ko vēlāk pats Felpss arī apstiprināja.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

  -3 [+] [-]

, 2009-08-14 09:41, pirms 15 gadiem
Tāds biš "Bad boy" ir, bet tas absolūti netraucē būt extra klases sportistam. Diemžēl atšķirībā no daudziem mūsu sportistiem, kuriem paredzētas tika spožas nākotnes, bet tusiņos nākotne tika nodzerta, un tā ar ir palikuši par vietējas nozīmes zvaigznitēm!
Slēpts komentārs: RIO75

  +5 [+] [-]

, 2009-08-14 09:57, pirms 15 gadiem
"Jau zināms, ka Felpsam iepriekš bijuši dažādi atgadījumi." zinu tikai vienu-to pašu marihuānu!!! Kuri tad ir tie pārējie atgadījumi?

  +5 [+] [-]

, 2009-08-14 10:04, pirms 15 gadiem
RIO75 rakstīja: Tāds biš "Bad boy" ir, bet tas absolūti netraucē būt extra klases sportistam. Diemžēl atšķirībā no daudziem mūsu sportistiem, kuriem paredzētas tika spožas nākotnes, bet tusiņos nākotne tika nodzerta, un tā ar ir palikuši par vietējas nozīmes zvaigznitēm!
Baigais Bad Boy, ja aksidents notika un notika avārija

  +1 [+] [-]

, 2009-08-14 12:00, pirms 15 gadiem
Nu ja sēdi eskalādē,tad ar tevi principā nekas traks nevar notikt