Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Toresai operēs ceļgalu, rehabilitācija aizņems vismaz gadu

Jānis Pārums

Toresai operēs ceļgalu, rehabilitācija aizņems vismaz gadu
Dara Toresa
Foto: AP

42 vecajai amerikāņu peldētājai Darai Toresai, kura olimpiskajās spēlēs izcīnījusi 12 dažāda kaluma godalgu, būs nepieciešama kreisā ceļgala operācija, rehabilitācija pēc kuras aizņemts ilgu laiku, vēsta ziņu aģentūra "Reuters".

Iepriekš tika domāts, ka Toreses ceļgala problēmas nav tik nopietnas, bet izmklējumi parādījuši pretējo. Operācija notiks 20. oktobrī un paredzams, ka rehabilitācijas periods aizņems no 12 līdz 18 mēnešiem. Lai gan sportiste vēl nav izlēmusi vai startēs arī 2012. gada olimpiskajās spēlēs, kas notiks Londonā, viņa pieļauj, ka veselības likstas vēl vairāk motivēs, lai Toresa spētu pierādīt, ka var sagatavoties un veiksmīgi nostartēt savā sestajā olimpiādē.

Toresa piedalījusies piecās olimpiskajās spēlēs un katrās no tām izcīnījusi vismaz vienu medaļu. Kopumā viņas rēķinā ir 12 godalgu – pa četrām zelta, sudraba un bronzas. Pērn Pekinas olimpiādē Toresa izcīnīja trīs sudraba medaļas.

Izmantotie resursi:
Reuters

  +1 [+] [-]

, 2009-10-09 10:12, pirms 15 gadiem
visu cieņu šai sportistei un lai izdodās gan operācija, gan rehabilitācijas process pēc tās ! un tad jau > tiekamies Londonā

  -1 [+] [-]

, 2009-10-09 10:36, pirms 15 gadiem
Life is life,neko darīt!!!