Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Džounsa gatava atgriezties peldbaseinā

Džounsa gatava atgriezties peldbaseinā
Leizela Džounsa
Foto: AFP

Astoņu olimpisko medaļu īpašniece austrāliete Leizela Džounsa šodien paziņojusi, ka ir apņēmības pilna atsākt dalību visaugstākā līmeņa sacensībās un jau šā gada nogalē plāno startēt FINA Pasaules kausa izcīņas sacensībās, vēsta AFP.

23 gadus vecā Džounsa, kura izlaida visu pēcolimpisko sacensību sezonu, paziņoja, ka jau šajā sestdienā piedalīsies Austrālijas čempionātā peldēšanā īsajā (25 metru) baseinā, lai izcīnītu vietu Autsrālijas izlases sastāvā dalībai FINA Pasaules kausa izcīņā šā gada oktobra un novembra mēnesī.

Leizela Džounsa sarunā ar Austrālijas masu medijiem pauda vēlmi atgriezties sacensību apritē: "Pēdējā gada laikā esmu sapratusi, cik nozīmīgs man ir šis sporta veids un cik daudz prieka man tas sagādā. Pašlaik es treniņus izbaudu vairāk kā jebkad iepriekš un, ja pēc Pekinas Olimpiskajām spēlēm būtu beigusi aktīvās sportistes karjeru, tagad drošvien to nožēlotu.

Kopā ar treneri Roanu Teiloru esam izveidojoši jaunu treniņu plānu, kā arī pašlaik veltu daudz laika studijām. Tas viss ir atsvaidzinājis manu vēlmi trenēties un piedalīties sacensībās. "

Nākošajās piecās dienās Leizela Džounsa startēs 50, 100 un 200 metru brasa distancēs. Austrālijas čempionātā startēs 10 peldētāji, kas aizvadītajā nedēļā pasaules peldēšanas meistarsacīkstēs izcīnījuši kādu no medaļām.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

  -2 [+] [-]

, 2009-08-07 20:16, pirms 15 gadiem
labāk būtu ēdusi ...
...savus koalu lācišus...
Tauklodīte...

     [+] [-]

, 2009-08-07 23:11, pirms 15 gadiem
Es jau domaju ka vieglatlēte parkvalificēsies un atgriezīsies!