Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Džounsa vēlas ceturto reizi piedalīties Olimpiskajās spēlēs

Džounsa vēlas ceturto reizi piedalīties Olimpiskajās spēlēs
Leizela Džounsa
Foto: AFP

Austrālijas peldētāja Leizela Džounsa, kura iepriekš piedalījusies trīs Olimpiskajās spēlēs, izcīnot 8 medaļas, nolēmusi sākt gatavošanos startam savai ceturtajai Olimpiādei 2012. gadā Londonā.

Tikai 24 gadus vecā peldētāja kādu laiku filrtēja ar atvadām no profesionālā sporta pēc 2008. gada Pekinas Olimpiskajām spēlēm, taču pēc ilgākas atpūtas nolēmusi turpināt aktīvās sportistes karjeru.

"Esmu izdarījusi savu galīgo izvēli un sākšu gatavoties Olimpiskajām spēlēm. Vairs nebūs nekādas atkāpšanās," sarunu ar Austrālijas medijiem iesāk Džounsa. "Kāpēc, lai es to nedarītu (nepiedalītos Olimpiskajās spēlēs - aut.)? Es varu pierādīt savu ilgmūžību sportā, tāpat man būs iespēja kļūt par pirmo Austrālijas peldētāju, kas piedalījusies četrās Olimpiskajās spēlēs un tas būtu lielisks sasniegums."

Par spīti tam, ka Leizela Džounsa ir izlaidusi visu epopeju ar jaunās paaudzes peldkostīmiem, peldētājai nav zudusi pārliecība par savām spējām arī turpmāk izcīnīt uzvaras lielākajos sporta forumos. "Es vēl aizvien uzskatu, ka esmu ātrākā un ar nepacietību gaidu brīdi, kad varēšu sacensties. Esmu gatava visam, esmu koncentrējusies un izbaudu treniņus," tā Džounsa.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

  +1 [+] [-]

, 2010-03-06 19:55, pirms 14 gadiem
Tad sanaak ka vinjai bija 14 gadi pirmajaa Olimpiaadee?
Shodien veel bija raksts ka kjiinietei grib atnjemt medaljas jo piedaliijaas kad ir 14.
Kaut kur kljuuda...

     [+] [-]

, 2010-03-06 22:36, pirms 14 gadiem
Viņa piedalījās Sydney Olympics'2000 būdama 15 gadus veca un izcīnīja sudraba medaļu 100 metros brasā.