Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Viena no Norvēģijas distanču slēpošanas līderēm Venga inficējas ar Covid-19

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Viena no Norvēģijas distanču slēpošanas līderēm Venga inficējas ar Covid-19
Heidi Venga. Foto: AP/Scanpix

LETA--DPA. Vienai no vadošajām Norvēģijas distanču slēpotājām Heidi Vengai pirms došanās uz Pekinas olimpiskajām spēlēm konstatēta inficēšanās ar Covid-19, ziņo Norvēģijas Slēpošanas federācija.

Tāpat pozitīvs Covid-19 tests ir viņas komandas biedrenei Annei Kjersti Kalvo. Lai sportistus ielaistu Ķīnā, viņiem jāuzrada četri negatīvi Covid-19 testi pēc kārtas.

Norvēģijas slēpošanas izlase pandēmijas laikā bijusi ļoti piesardzīga un izlaida vairākas Pasaules kausa sacensības, lai samazinātu inficēšanās riskus. Tomēr sarežģījumus rada tas, ka pēc tam, kad vienam no treneriem bija pozitīvs Covd-19 tests, vairāki slēpotāji skaitījušās kā tuvas kontaktpersonas.

Venga ir 2014.gada olimpisko spēļu bronzas medaļas laureāte skiatlonā. Pirms četriem gadiem Phjončhanā viņa visās četrās individuālajās sacensībās finišēja uzreiz aiz labāko desmitnieka, taču nefinišēja augstāk par astoto pozīciju.

Pekinas olimpiskās spēles norisināsies no 4. līdz 20.februārim.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-01-26 17:57, pirms 2 gadiem
Izskatās, ka šīs spēles varētu beigties arī priekšlaicīgi, jo zinot ka omikrons plosās arī starp Pekinā jau esošiem sportistiem un darbiniekiem, ja zināms, ka omikrons ir ļoti lipīgs, tad tas nozīmēs tikai to, ka divu nedēļu laikā tur inficēsies lielākais vairākums no tiem kas tur atradīsies.
https://www.lsm.lv/raksts/sports/ol...

     [+] [-]

, 2022-01-26 18:38, pirms 2 gadiem
Norvēģu vīriešu komandā arī pozitīvi gadījumi. Rādās, ka vīriešu sacensībās medaļas savāks krievi, sieviešu - zviedrietes.