Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Rubio gaida "sapņu spēles"

Rubio gaida "sapņu spēles"
Rikijs Rubio
Foto: marca.com

Spānijas basketbola izlases aizsargs Rikijs Rubio, kuram ir tikai 17 gadi, atklājis, ka gaidāmās Olimpiskās spēlēs būšot viņam "sapņu spēles", kurās gaida lieliska iespēja uzspēlēt ar ASV izlasi.

Rikijs Rubio, kurš kļūs par viens no visu laiku jaunākajiem Olimpisko spēļu dalībniekiem, izteicies, ka piedalīšanās tajās būs sapņa piepildīšana. "Vēl neesmu pat apjēdzis, ka došos uz Olimpiskajām spēlēm. Līdz šim esmu domājis tikai par treniņiem un gatavošanās procesu. Taču skaidrs ir tas, ka šīs būs sapņu spēles," tā 17 gadus vecais Rubio.

Rubio arī atklājis, ka Spānijas izlase ir kā ģimene, kas labi satiek, un to spēlētājs ir izbaudījis. Ļoti labi pielāgoties izlasei palīdzējies Rubio komandas biedrs pagājušajā sezonā Badalonas "Joventut" klubā Rūdijs Fernandezs, kurš ir jaunā saspēles vadītāja istabas biedrs. Rubio arī slavēja galveno treneri Aito Renesu, par kuru viņš izteica atzinīgus vārdus.

Olimpisko spēļu grupu turnīrā Spānijas izlase tiksies ar ASV izlasi, kas šogad savākusi ļoti spēcīgu sastāvu. "Spēlēt pret viņiem nekad nebiju iedomājies, tāpat kā šobrīd atrasties lielajā izlasē. Kad pienāks laiks spēlēt pret viņiem, skatīsimies vai varam pieveikt viņus. Mums jāiet soli pa solim," pastāstīja Rubio.

Rikijam Rubio, kurš 17 gadu vecumā aizvadījis jau divas pilnas sezonas Spānijas ACB čempionātā, vienu Eirolīgā un ULEB kausā (kļuva par čempionu), visticamāk Olimpiskajās spēlēs var rēķināties ar normālu spēles laiku, jo pārbaudes spēlēs Rubio ir parādījis labu sniegumu.

Izmantotie resursi:
marca.com
acb.com

  +7 [+] [-]

, 2008-07-27 16:07, pirms 16 gadiem
nja, izcils talants muusdienu basketbolaa

  +9 [+] [-]

, 2008-07-27 16:11, pirms 16 gadiem
Tadi ka viņš piedzims loti reti....Ceru ka slava un nauda vinu nesabojas un un viņš attistis savu talantu lidz beigam....

  +4 [+] [-]

, 2008-07-27 16:25, pirms 16 gadiem
Nākotnes NBA zvaigzne

  +6 [+] [-]

, 2008-07-27 16:27, pirms 16 gadiem
Nu 22 gados vinju nevarees nosaukt par mazpieredzeejushu!

  -2 [+] [-]

, 2008-07-27 17:59, pirms 16 gadiem
Maigoniitis rakstīja: Nu 22 gados vinju nevarees nosaukt par mazpieredzeejushu!
winju jaw tagad newar nosaukt par mazpieredezeejushu!! 17 gadi un speelee eiroliigaa!!! Un weel uzwareejis ULEB kausaa!!!

     [+] [-]

, 2008-07-27 18:16, pirms 16 gadiem
17 gados jau tāda pieredze, vieta Spānijas izlasē un lieli panākumi ... tur ļoti iespējams aug nākamā NBA superzvaigzne... (protams, ja nesāks haltūrēt treniņos un progress turpināsies)
Bet nu pagaidām, jebkurā gadījumā iespaidīgi....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-27 19:22, pirms 16 gadiem
Nu vinam jau noteikti sis speles nebus pedejas.Jau 17gados tik daudz sasniedzis,ka tik neiznak,ta,ka bus vinam 28-30gadi un bus to basketbolu ateedies un beigs savu karjeru.Bet talants milzigs jau spanijas liga 16gados labi sevi paradija.Un te atkal pieradas tas,ka-tu vari but centigs,loti pat centigs,bet ja tev nav ne gramma talanta tad nu tu vari klut par profu,bet nu ne tadu,kadu var sasneigt ar talantu,bet protams,ja ir talants ari treninos noteikti smagi stradaja.